Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים לפני כמה ימים רכשתי פונטו איבו 2010

112 אלף קילומטר גיר רובוטי מנוע 1.4

ההתלבטות שלי היא אם להשאר עם הפונטו או לבצע מעבר לשברולט קרוז מאותו שנתון 2010

באותו הכסף

ממה שאני מתרשם עד כה הקרוז היא יותר רכב בפחות כסף בסוף מדובר ברכב משפחתי לעומת הפונטו שהיא סופר מיני

מנגד בהיבט של אמינות אני לא משוכנע מה ייתן לי יותר שקט

מה דעתכם בבקשה?

תודה מראש

פורסם

אין היגיון למכור את הפונטו אחרי כמה ימים כדי לקנות רכב אחר.

הקרוז בשנתונים האלו לא נחשבת לאמינה במיוחד, בשנתונים מאוחרים יותר אמורה להיות יותר טובה.

מבחינת צריכת דלק ידה על הפיאט על העליונה.

מבחינת אמינות אני משער שהפונטו עדיפה, אבל ברור שזה תלוי בתחזוקה שהרכב קיבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לשניכם 

האם בנוסף ישנה המלצה לרכב אחר עד 10K

עם מתן דגש גם על נראות הרכב

זוהי הסיבה שאלו 2 הדגמים שעליהם אני מתלבט ולא הולך אחורה בשנתון לרכבים יפניים

הם פשוט לא נראים טוב בשנים האלה בכסף הזה

פורסם

בתקציב הזה ניראות צריכה להיות במקום מאוד נמוך בסדר העדיפויות שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקרוז בשנים הראשונות הוא רכב פח. אמינות קלוקלת. 

למה אתה רוצה למכור את הפונטו? הק"מ לא גבוה מידי ואם יש לה היסטוריית טיפולים אז עוד יותר טוב.

אישית לא מכיר את האמינות של הגיר הרובוטי של הפיאט או את האמינות של הפונטו בכללי.

כפי שציינו, בסכום כזה מה שאמור לעניין אות זה אך ורק מצבו המכני של הרכב

• תוכן חדש...