Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לabs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, Kooper כתב:

מהו הרכב הנ"ל ומהי הבעיה?

לפני 5 שעות, Roycohen1979 כתב:

למה אתה חושב שהabs לא עובד כראוי ?

בוא ותספר לנו על התסמינים ואולי נוכל לעזור.

מיטו 2009 טי גט 155 כס זה הרכב

והסיפור הוא כזה בעצירת חירום גלגל ימיני ננעל וה״תחת״ נזרק ימינה.

הציעו לי לשפץ קליפר שיפצתי לא עזר.

שמתי את הרכב במוסך שלא הצליח לפתור אך הוא אמר לי שאין חיישן שהוא לא ניסה להחליף ושהצינורות של הלחץ שמן נראות תקינות וכאשר הוא החליף abs של מיטו משנה אחרת כי אין למצוא בדגם שלי מפירוק (בדקתי גם את העניין) הוא אומר שהרכב נזרק לצד השני בבלימת חירום.

הלכתי לעוד מוסך הוא טוען שהוא מכיר את הרכב מבעלים קודמים וצריך להתקין תיבת abs חדשה ולא ניתן לשפץ (היה נשמע לי קצת מופרך) וחדשה מהחברה עולה 8k פלוס עבודה שלא נדבר שזה כבר חצי מהמחירון של הרכב.

בקיצור החשד העיקרי זה abs מצאתי מקום שנקרא ה״מדייק״ שמוכן לשפץ לי ואומר שזה יפתור תתקלה.

האמת, שקשה לי להאמין בגלל העניין של הנורת אזהרה וגם כי לא ראיתי בשום מקום בזה קרה לעוד מיטו בשנתון שלי או בכללי.

עריכה אחרונה על ידי Dudisam
פורסם

אכן בעיה מסובכת, לפני כמה חודשים/ שבועות היתה פה בפורום בעיה דומה של abs, יתכן וגם שם דובר על אלפא.

שווה לך לעשות חיפוש, אולי הבעיה שלכם זהה ותלמדו מהניסיון אחד של השני...

פורסם

אהלן,

אכן כפי שאתה מתאר ישנה בעיה.

זה שהנורה לא דולקת זה משהו אחר.

כמו שאני רואה את זה שי בפנייך כמה ברירות:

1. "לרדת במחילת הארנב" כלומר להמשיך לנסות לפתור ולאבחן, אני סבור שחברי הפורום ישמחו לתת לך מוסך אמין שמתמחה ברכבך קרוב לאיזור שלך.

2. "לוותר" להבין שהעסק הזה גדול עלייך, (כמו שציינת תיקון מגיע עד למחצית מהשווי של הרכב) ולמכור את הרכב.

בשורות טובות.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 8 שעות, Dudisam כתב:

מיטו 2009 טי גט 155 כס זה הרכב

והסיפור הוא כזה בעצירת חירום גלגל ימיני ננעל וה״תחת״ נזרק ימינה.

הציעו לי לשפץ קליפר שיפצתי לא עזר.

שמתי את הרכב במוסך שלא הצליח לפתור אך הוא אמר לי שאין חיישן שהוא לא ניסה להחליף ושהצינורות של הלחץ שמן נראות תקינות וכאשר הוא החליף abs של מיטו משנה אחרת כי אין למצוא בדגם שלי מפירוק (בדקתי גם את העניין) הוא אומר שהרכב נזרק לצד השני בבלימת חירום.

הלכתי לעוד מוסך הוא טוען שהוא מכיר את הרכב מבעלים קודמים וצריך להתקין תיבת abs חדשה ולא ניתן לשפץ (היה נשמע לי קצת מופרך) וחדשה מהחברה עולה 8k פלוס עבודה שלא נדבר שזה כבר חצי מהמחירון של הרכב.

בקיצור החשד העיקרי זה abs מצאתי מקום שנקרא ה״מדייק״ שמוכן לשפץ לי ואומר שזה יפתור תתקלה.

האמת, שקשה לי להאמין בגלל העניין של הנורת אזהרה וגם כי לא ראיתי בשום מקום בזה קרה לעוד מיטו בשנתון שלי או בכללי.

בהחלט יכול להיות תקלה עם היחידה ההידראולית של ה ABS ללא שום נורת תקלה או קוד תקלה שנרשם בזכרון.. 

תקלות כאלו כמו שציינת, זה גם תקלה שבהחלט יכול להיות שמקורה ב ABS (יש כמה דגמים שזאת תקלה אופיינית ליחידת ABS).

כמה ההצעה של השיפוץ וכמה אחריות נותנים? 

פורסם
לפני 5 דקות, danniel כתב:

בהחלט יכול להיות תקלה עם היחידה ההידראולית של ה ABS ללא שום נורת תקלה או קוד תקלה שנרשם בזכרון.. 

תקלות כאלו כמו שציינת, זה גם תקלה שבהחלט יכול להיות שמקורו ב ABS.

כמה ההצעה של השיפוץ וכמה אחריות נותנים? 

1000 ללא מעמ השיפוץ והוא התחייב שאני לא אשלם אם זה לא יסדר את הבעיה, לגבי אחריות אני צריך לשאול.

ואמר לי שאני צריך לחפש מוסך שיפרק וירכיב וינקז בלמים כי הוא רק מעבדה

סביבות 700 אני מניח.

• תוכן חדש...