Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין היתר, אני חבר בפייסבוק בקבוצת DIY. יש לי לא מעט מה לתרום לקבוצה, מסתבר. 

היום, מישהו שם פרסם שאלה ברמת גנריות 110%:

"איפה בארץ אני יכול למצוא סוג מסויים של כלי?"

אני יודע מהו סוג הכלי, ויש לא מעט אופציות. 

הבחור גם לא כתב מאיפה הוא.

אז גיגלתי את השם המקצועי של ה"סוג של כלי", וכתבתי לו - גוגל יודע, יחד עם הלינק. 

ענה, "כדאי לבדוק את גיל השואל לפני שעונים תשובה כזו מתנשאת".

בחיי, שלא הבנתי את התשובה שלו- אם הילד מספיק מבוגר לכתוב בפייס, הוא אמור להיות מספיק מבוגר לכתוב גם בגוגל, לא?

למען הסר ספק, אם היה שואל איפה *בחיפה* אפשר למצוא, היה מקבל לינק ישיר לחנות, עם המלצה לעוד חנות אחת ובדיקה שלי של העצות שקיבל לראות אם הטעו אותו ושלחו אותו לחנות שאין בה מהיכרותי האישית עם החנות... אותו דבר לגבי מקומות אחרים שאני מכיר במרכז וכדומה. 

מה נסגר? למה הוא חושב שאני "מתנשא"??? בגלל שעניתי וניסיתי לעזור בתשובה עניינית לשאלה מאד מאד גנרית וכללית?

זה נהייה מאד מודרני היום להיעלב מכל שטות ודבר.

וכן, אני כבר בעצמי קצת נפגעתי מזה.

אחרי ההערה לגבי הגיל, הלכתי לראות בן כמה הילד. אמר, אמר.

הבחור עם תואר ראשון. 

ולא יודע לגגל.

תואר ראשון בהנדסה.

ולמה אני פגוע מכל הסיפור הזה? 

לי אין תואר. ואני מחפש עבודה חדשה מזה תקופה. תואר ראשון הוא הדרישת סף לתחום שלי, ויש מקומות שבהם תואר שני מהווה יתרון.

בראיונות שעברתי, עשיתי הקפות בלי להזיע מסביב לחבר'ה (מי יותר צעירים ומי פחות) עם תואר (אחד לפחות).

ואת מי לוקחים בסופו של דבר לתפקיד?

את הילדים שנפגעים מכל מה שאומרים להם, גם כשמנסים לעזור להם.

לאמריקאים יש אימרה, בתרגום חופשי- "הפה שלך מפזר המחאות שהת@ת שלך לא יכול לכסות".

ואגב. 

אנקדוטה קטנה. 

לפני אי-אילו שנים, ניסו "לעשות עלי שריר" ולהביא מישהו בגילי בערך, עם תואר, כדי להראות לי שיש לי תחליף.

קצת שוחחנו, ומסתבר שהוא סגר משכורת לא רעה בכלל, גבוהה בפער משלי. 

טוב. הבנו.

כשהוא שאל אותי "איך מדפיסים מסמך וורד", עניתי בסבלנות. 

גם כשהוא שאל בפעם השנייה. והשלישית. והרביעית. והחמישית.

למחרת הוא כבר לא הגיע לעבודה, כנראה לא הצליח להקליד את הכתובת לוויז או משהו.

תודה על ההקשבה... וסליחה על החפירות.

• אהבתי 4
  • מבאס 1
  • מעניין 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, ברווז כתב:

אז מה יש לנו.

יש לנו משתמש שלא עשה חיפוש ושאל שאלה מטומטמת. אז ענית לו בתשובה קצת מעליבה/גסה - ואתה מתפלא שהוא נעלב.

לפני 37 דקות, ברווז כתב:

למען הסר ספק, אם היה שואל איפה *בחיפה* אפשר למצוא, היה מקבל לינק ישיר לחנות, עם המלצה לעוד חנות אחת ובדיקה שלי של העצות שקיבל לראות אם הטעו אותו ושלחו אותו לחנות שאין בה מהיכרותי האישית עם החנות... אותו דבר לגבי מקומות אחרים שאני מכיר במרכז וכדומה

במקום לענות בנחמדות "שכחת לציין איזור" , החלטת לעקוץ (שמבחינתי זה בסדר, פשוט צפוי שמישהו יעלב).

לפני 37 דקות, ברווז כתב:

ולמה אני פגוע מכל הסיפור הזה?

קיצר גם אתה נעלבת, ונעלב בכלליות.

כי למרות שכבר שנים אתה יודע שאתה צריך תואר, ניסית והפסקת ממה שאני זוכר, ויש אנשים שלא הפסיקו ולא נתקלים בבעיות שלך במציאת עבודה, אבל - הם שואלים שאלות מטומטמות ונעלבים.

לפני 37 דקות, ברווז כתב:

את הילדים שנפגעים מכל מה שאומרים להם, גם כשמנסים לעזור להם.

כי יש דרך לדבר, ואנשים רוצים להיות בסביבה שהיא נחמדה אליהם והיא נעימה, לא בסביבה שעוקצים אותם כי הם שאלו שאלה מפגרת.

וגם ההודעה שלי פה היא קצת גסה.

בסופו של דבר זה נושא שעולה פה מדי פעם בפורום, הנקודה הסופית בדיון הזה לדעתי , היא שאנשים עצלנים, אבל הם רוצים לחיות בסביבה נעימה ולא גסה, שלא עוקצת ולא שולחת אותך לחפש.

וברוב המקרים, אפשר לנסח הודעה של "לך חפש לבד / תזדיין" בצורה יותר נעימה. זה הכול.

אולי אני טועה, גם בסדר.

--- לרוב ברווז, אם אני רושם משהו שנראה לי קצת גס, אני חוזר לפוסט אחרי כמה דקות לראות איך אני מרגיש עם מה שכתבתי. ואם אני מרגיש שזה גס מדי, או מעליב - אני עורך

וזה המצב לגבי השורה שרשמתי לגביך והתואר - אבל הפעם, בגלל שצורת הכתיבה היא הנושא עצמו - אני משאיר (למרות שאני לא שלם עם זה).

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1
  • מעניין 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

יש לי כמה כללים בחיים, ואני מנסה לחיות לפיהם- לא תמיד בהצלחה.

אחד מהם-אין מה להיעלב מאנשים שאני לא מכיר אותם/ לא מחשיב את דעתם.

מה יש לך להיעלב ממישהו שאתה לא מכיר?

גם בקארספורום יש כמה משתתפים שאני לא מסכים לדעתם ב 95% מהמקרים.

אז מה, אני אמור להפגע/להיעלב מהם?

ממש לא.

מציע לך לחשוב קצת בכיוון הזה, אולי תאמץ את השיטה.

עריכה אחרונה על ידי סלע
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

סלע

פורסם

אני מעדיף אנשים שאומרים את מה שהם חושבים בלי לנסות לייפות את הדברים, יש אנשים שנעלבים מזה ויש שמעריכים את הכנות. גרתי שנה ביפן ושם הם היו בהלם ממני, אבל הבינו שהם לא יחנכו אותי ואני לא אותם. החוצפה הישראלית לא סתם מפורסמת בעולם, לטוב ולרע. צריך לדעת להתאים את עצמך לסיטואציה - אבל לקחת ללב, את זה תשאיר לחברים האמיתיים שלך ולא לחברי המקלדת. זו כמובן דעתי שלי בלבד. חג שמח

• אהבתי 1
  • מעניין 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 18 דקות, David32 כתב:

אז מה יש לנו.

יש לנו משתמש שלא עשה חיפוש ושאל שאלה מטומטמת. אז ענית לו בתשובה קצת מעליבה/גסה - ואתה מתפלא שהוא נעלב.

במקום לענות בנחמדות "שכחת לציין איזור" , החלטת לעקוץ (שמבחינתי זה בסדר, פשוט צפוי שמישהו יעלב).

--- אני משאיר (למרות שאני לא שלם עם זה).

תתפלא לשמוע בכמה פעמים הבחור ששואל פשוט לא יודע להגדיר מה הוא מחפש או את המונח הנכון בשפה העברית (או האנגלית, גם הולך). 

בכנות?

אם הייתי אני שואל את השאלה הזו ככה, התשובה הזו הייתה מרצה אותי והייתי אומר תודה. בלינק יש חנויות מכל רחבי הארץ, והמוצר מוגדר בשמו המקצועי אחד לאחד. ניתן למצוא בחנויות האלו גם את המוצרים האחרים של החברה (מדובר על ערכה מסויימת, יש בסיסית ביותר וזה הולך צפונה לערכה דהלוקס יקרה משהו פחד עם הרבה באמצע, ואני לא נתקלתי עדיין בארץ במישהו שמביא את הדלוקס אגב). כל מה שיכלתי לרצות בתור מידע נמצא בלינק שצרפתי לתשובה שלי.

לכן בעיניי זה גם לא נשמע מעליב.

ישנו אתר (לפחות זכור לי שהיה), בשם let me google that for you.אתה מקליד לתוכו את החיפוש ומצרף את הלינק. מי שפותח את הלינק רואה בשיא הציניות את סמן העכבר הולך לתיבת החיפוש ואת האותיות מופיעות מעצמן, ואחכ התוצאות. זה כבר קצת פחות סימפטי, ואני מודה ומתוודה שעשו לי את הקטע הזה לא אחת- למדתי מזה הרבה , במיוחד לגבי אילו סוגי שאלות ניתן לפתור עם גוגל. 

אני כנראה שונה מרוב האנשים בקטע הזה.

טוב שהשארת.  תרגיש רגוע עם זה. נחמדות ופוליטיקלי קורקט זו צורה אלגנטית לדבר בלי להגיד כלום בהרבה מקרים.

וכן, הפעם אני גם כבר נפגעתי. דרך לי על נקודה רגישה והציף כמה רגשי נחיתות. תואר פלוס בלי ניסיון ממשי נבחרים רוב הפעמים על פני מישהו מאד משופשף ומנוסה, שיכול להתמודד (וכבר התמודד בעבר) עם עיזים שהבחור עם התואר לא יכול עדיין לדמיין שיקרו לו בכלל.

יש לך זיכרון פנומנלי, אגב.

סלע,

99.8% מהזמן זו גם הגישה שלי.

היום נפל על ה 0.02% ...

פורסם (נערך)

תשמע, קשה קצת לשפוט מקרה בודד.

כן, אנשים (ואיכשהו זה יוצא תמיד בקבוצות בפייסבוק) מתעצלים לחפש את הדבר הכי פשוט שיש. הכי פשוט. אני רואה את זה על בסיס יומי, אבל אני פשוט מדלג כי אין לי כוח- באמת.

יצא לי גם לראות שיש הרבה אנשים, בצדדים הקיצוניים של סקלאת הגילאים, שפשוט העובדה שאתה רץ לחפש בגוגל לא נתפסת אצלהם כמשהו שגם הם יכולים לעשות - לא יודע למה. אנשים מתקשים, יושבים לחשוב - מתאמצים ממש. ואז אתה מריץ בשבילהם שאלה מהירה בגוגל - והנה התשובה.

אם כבר זאת שאלה יותר מעניינת בשבילי - למה אנשים לא מחפשים בכלל ומתאמצים כשלא צריך.

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

דרך לי על נקודה רגישה והציף כמה רגשי נחיתות. תואר פלוס בלי ניסיון ממשי נבחרים רוב הפעמים על פני מישהו מאד משופשף ומנוסה, שיכול להתמודד (וכבר התמודד בעבר) עם עיזים שהבחור עם התואר לא יכול עדיין לדמיין שיקרו לו בכלל.

אתה צודק ב100%, אבל תואר צריך בשביל לסמן וי. גם לי לקח הרבה זמן להפנים את זה.

אין מה לעשות, ואני מאוד מתחבר למה שאתה רושם. מצד אחד כואב בכאבך - מצד שני... צריך כדי לסמן וי.

=======

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

יש לך זיכרון פנומנלי, אגב.

הלוואי, מדי פעם זוכר דברים, לרוב רץ לחפש בגוגל איך מחשבים שטח מעגל למרות שעשיתי את זה 1000000000000 פעמים.

אפילו אחרי שנים של כתיבת תוכנה ב C, לפעמים בורח לי מהראש איזה סינטקס נפוץ, נגיד switch... אם היו יודעים כמה פעמים חיפשתי כי שכחתי...... מביך, באמת.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

העניין שאתה אף פעם לא יודע מה עומד מאחורי המילים, לכן צריך להיות זהיר בבחירת המילים.

אני מזמן לא מבזבז את האנרגיות שלי בוויכוחים חסרי טעם, שאני לא מסכים בשום צורה עם חבר אחר

זה סתם מוציא ממך אנרגיות שליליות, ומילא הוא לא ישכנע אותך אחרת, וגם לא יודע מה הידע שלך בתחום. (כל תחום)

נכון שזה מרגיז ששואלים שאלות קיטבג (יש כאן אחד אלוף  על "החדשנות" כל פעם לשאול שאלות) אפשר לענות

ואפשר פשוט לא לענות. (לדעתי זה עדיף)

בגדול פורום זה מקום שצריך להיות נעים/כיף להשתתף בו, ברגע שזה נהיה טרחנות, זה מעייף ואפילו מרגיז. (פעם הייתי מוציא אנרגיות ומתעצבן, היום לא)

פורסם

דוד32, 

תודה. 

פרופורציות זה דבר חשוב. 

הזכרת לי את זה בדרך מעולה 😉

• רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקצרה, לדעתי זה נובע בין היתר מזה שאנחנו (בעולם המערבי לפחות) חיים בסוג של golden age של המין האנושי. אין צורך להתמודד מול איום קיומי אמיתי. האדם הממוצע פוחד יותר מלהיתקע בלי אינטרנט ביום כיפור מאשר להיזרק לרחוב או למות מרעב. אם פוסט בפרצופספר זה מה שמוציא אותו משלוותו החיים שלו כנראה דבש + סירופ מייפל שאין לו צרות אמיתיות להתמודד איתן.

מעבר לזה, תמיד יהיו אנשים חסרי ביטחון שרק יחפשו איך להעלב מכל מה שלא תואם ב100% את הציפיות שלהם ואין מה לעשות נגד זה. בטח שלא צריך להתחיל להתחשב בכל פלוץ של כל אחד אחרת לא תשאר לך סיבה לקיים אינטראקציה עם אנשים מהפחד שמישהו יפגע. הכלל שלי בדיוני אינטרנט הוא פשוט. אני לא עונה למישהו בצורה שלא הייתי רוצה שיענו לי, כמובן בהתאם לציטואציה. מי שמחפש איך להיפגע שיהיה לו לבריאות, לא שופט את תחביבים של אף אחד.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איבדת אותי בפייסבוק.

לענות למישהו בפייסבוק שקול לעריכת שיחה בקולי קולות עם זר מוחלט בכיכר העיר. לפעמים אתה מקבל "תודה מאמי" ולפעמים יריקה מאיזו שיכורה חסרת שיניים.

אם אתה מתרגש מאיזו שהיא אינטראקציה של זרים בכיכר העיר - שלילית או חיובית - אנא שנה את הכיול.

- - - - - - - - - -

מה שכן, ברמה ה_שימושית_ גיליתי בדרך הקשה שיותר _שימושי_ להוריד את רמות העוקצנות בתשובות לשאלות מפגרות מהסגנון הזה (אין מקום בעולם שחסין מהם, בעבודה או בכיכר העיר) סתם כי זה מוביל לחיכוכים מיותרים. תשמור את העוקצנות לרגע שבאמת מתאים לעקוץ, או רק למישהו שכבר וידאת באינטראקציה קודמת שהוא מקבל עקיצות ברוח טובה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

בין היתר, אני חבר בפייסבוק בקבוצת DIY. יש לי לא מעט מה לתרום לקבוצה, מסתבר. 

היום, מישהו שם פרסם שאלה ברמת גנריות 110%:

"איפה בארץ אני יכול למצוא סוג מסויים של כלי?"

אני יודע מהו סוג הכלי, ויש לא מעט אופציות. 

הבחור גם לא כתב מאיפה הוא.

ענה, "כדאי לבדוק את גיל השואל לפני שעונים תשובה כזו מתנשאת".

בחיי, שלא הבנתי את התשובה שלו- אם הילד מספיק מבוגר לכתוב בפייס, הוא אמור להיות מספיק מבוגר לכתוב גם בגוגל, לא?

למען הסר ספק, אם היה שואל איפה *בחיפה* אפשר למצוא, היה מקבל לינק ישיר לחנות, עם המלצה לעוד חנות אחת ובדיקה שלי של העצות שקיבל לראות אם הטעו אותו ושלחו אותו לחנות שאין בה מהיכרותי האישית עם החנות... אותו דבר לגבי מקומות אחרים שאני מכיר במרכז וכדומה. 

מה נסגר? למה הוא חושב שאני "מתנשא"??? בגלל שעניתי וניסיתי לעזור בתשובה עניינית לשאלה מאד מאד גנרית וכללית?

זה נהייה מאד מודרני היום להיעלב מכל שטות ודבר.

וכן, אני כבר בעצמי קצת נפגעתי מזה.

כלל זהב בלתקשר עם אנשים, בייחוד כאלה שאתה לא מכיר (ולא שאני תמיד מצליח לקיים אותו) הוא לענות תשובה עניינית. אין לך כח לתשובה עניינית? לא חושב שהשואל שווה את הזמן שלך? אל תענה. אם אתה עונה תשובה "מתחכמת", גם אם בסוף היא עונה לשאלה, אתה לא יודע איך השואל יגיב. אנשים זה לא דבר מאוד צפוי, בטח לא באינטרנט.

יש כל מיני אנשים מוזרים ואינטראקציות מוזרות, אם תתחיל להיעלב מכל מילה שזורקים לך לא תצא מזה לעולם.

אני יכול להוסיף שקורה פה לא מעט שאנשים באים להתייעץ, ופשוט מתעלמים מתשובות כאילו הן לא נכתבו מעולם (ולא בשרשור של עשרה עמודים). עכשיו, בוודאי שאף אחד לא חייב לקבל את העצות שמציעים לו, אבל יש (לפחות לי) איזו ציפייה מוזרה כזו שכמישהו שואל שאלה ואתה עונה לו תשובה (עניינית) הוא לפחות יגיב, בטח אם אחרי יום הוא חוזר בשאלה כמו "יש למישהו עוד רעיונות?". אבל לא, זה לא קורה. זה קצת הפליא אותי בהתחלה, אבל מתרגלים.

ציטוט

אגו אגו אגו

...

מישהו עם תואר לא יודע להדפיס

...

אגו אגו אגו

אני מתנצל מראש, זה קצת מעליב, אבל זה מה שאני שומע פה.

יכול להיות שאני לא מנסח את זה בצורה הכי טובה, אבל אתה פוגע רק בעצמך. אם אתה מצפה שדרישות לתפקיד מסוים יהיו 100% רלוונטיות - אז אל. אם אתה חושב שכל מי שסיים תואר בספרות השוואתית או גאוגרפיה במכללת "חור תחת" הוא גאון בסדר גודל של אינשטיין - אז לא. אם אתה חושב שהיכולת להדפיס מסמך קובעת כמה אתה מוכשר - אז גם לא. ואם אתה צריך תואר כדי להתקדם, אז אין מה לעשות, פרט לתואר הזה. גם אם הוא לא רלוונטי בשיט.

במילים אחרות, אם אתה שואל את עצמך "למה האדיוט הזה שאין לו שום ניסיון, והוא גם די דביל באופן כללי, לא יודע להדפיס מסמך וורד והוא גמד מכוער שלא יודע להתלבש ומסריח מהפה, מרוויח יותר ממני" והתשובה שלך היא "כי כולם מטומטמים והמערכת דפוקה", אז אתה לא מתקדם לשום מקום. השאלה הנכונה היא "מה אני יכול (ומוכן) לעשות כדי להרוויח יותר?", ולו מהעובדה הפשוטה שהדבר היחידי שאתה יכול לשנות בעולם הוא אתה, ולא את הבוס, העובדים האחרים או תנאי הקבלה.

אם התשובה היא שלך אין תואר וזה לא הוגן, אז התשובה היא בעצם שאתה לא מוכן לעשות את מה שצריך כדי להרוויח יותר (קרי, תואר), וזה, באופן קצת מפתיע, תשובה לגיטימית לגמרי - ואם הגעת להבנה הזו אמנם לא התקדמת במ"מ, אבל לפחות אתה פחות עסוק בלהאשים את הסביבה.

מעבר לזה, הייתי אומר שכדאי להפסיק לנסות לשפוט את כולם ולהשוות את עצמך לכל אחד אחר. אנשים זה דבר מורכב, לכל אחד יש יכולות מסוימות בתחומים מסוימים, אתה לא יותר או פחות טוב ממישהו אחר באופן אבסולוטי. אני לדוגמה, מחזיק בשני תארים בציונים לא רעים ממוסדות מכובדים יחסית (טוב נו, מוכבדים יחסית בישראל) ואני משוכנע ב-100% שיש המון דברים שאתה עושה פי 1000 יותר טוב ממני, אפילו שאני כנראה מרוויח יותר ממך. זה לא הופך אותי לבן אדם טוב או מוצלח יותר בשום צורה שהיא.

או כמו שאומר השיר - Let it go...

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 4 שעות, Michazzz כתב:

אני מעדיף אנשים שאומרים את מה שהם חושבים בלי לנסות לייפות את הדברים, יש אנשים שנעלבים מזה ויש שמעריכים את הכנות. 

פספסת את הפואנטה. אין קשר בין להגיד דברים בכנות ("בלי לייפות") לבין להיות מנומס. אפשר להיות מנומס ולהגיד בדיוק את אותו המסר לאדם אחר. זה רק מצריך עוד מחשבה.

זה כמו חניה. אפשר לחנות בין הקווים אבל עקום או צמוד לצד אחד ואפשר להקדיש עוד 12 שניות ולהתיישר בתוכה שיהיה נוח לכולם מסביב עם אותה התוצאה.

בקיצור, אין הבדל בתוכן, רק בסגנון. 

חוצפה ישראלית או הולנדית היא לא דבר חיובי לא ביפן ולא בשום מקום אחר. לדעתי אין לך סיבה להתגאות בזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברווז

באת לבכות ולפרוק וקיבלת עצות זהב למשהו שלא לשמו פתחת את הפוסט אבל הזכרת אותו כבדרך אגב.

את העצות שלי אתה מכיר על פה אז לא אחזור אליהן בתשיעית.

וככל שתתבגר הבעיה שבו זאטוטים עם תואר יחלפו על פניך רק יחריף.

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מקנא באנשים שהוציאו תואר בלי לדעת לחפש בגוגל.

אני על רוב מטלות בית ועבודות הגשה יושב עם טריליון טאבים פתוחים, ו100 אחוז שימוש CPU וכל הזיכרון RAM בראש תפוס, והם פשוט קולטים הכל בהרצאה, מקודדים, שומרים ויודעים לשלוף את זה מהמוח מתי שצריך. מטורף בעיני.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...