Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמעתם על אתר סטמפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הצלחתי למצוא כמה דקות פנויות בלו"ז הצפוף שלי, (אני לא עושה כלום כל היום :-) ) ומצאתי את האתר הבא:

https://www.stempa.co.il/?gclid=Cj0KCQjwtsv7BRCmARIsANu-CQeaX0LC51hjPPNJ2RWL3_rqqREFxsP0OOjIpyRiXZJslHr08FefXqkaArGmEALw_wcB

מכירים? משתמשים?

תנו בעדכון.

בריאות איתנה.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

רעיון חביב - לא ממש נראה לי שהוא יעבוד.

אם מצאת רכב טוב, בדקת אותו ורכשת אותו - אין לך סיבה לשים את הבדיקה באתר, ואף אחד גם לא ירכוש את הבדיקה כי הרכב כבר לא מוצע למכירה.

אם מדובר ברכב שלא רכשת, כנראה שמשהו בבדיקה או ברכב לא בסדר, אז למה שאני אבזבז כסף לרכוש בדיקה של רכב שמי שעשה אותה לא רכש אותו?

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אופציה ב- תתכן אפשרות נוספת.

לא הגיעו להסכמה על הפחתה במחיר לגבי הליקויים שהתגלו.

בכל מקרה, אם אדם מחפש רכב מסויים ומחיר בדיקת הקנייה סביר עבורו,

ייתכן באמת שיש מקום לאתר מסוג זה.

סלע

פורסם

זאת כמובן מעבר לעובדה ש:

1) בדיקות רחוקות מלהיות מדע מדויק. כבר קרה לי יותר מפעם אחת שמכון בדיקה מצא "תקלות" שלא היו ולא נבראו. אם הקונה המאוכזב יעלה את הבדיקה לאתר, הבעלים של האתר יכול למצוא את עצמו נתבע ע"י בעל הרכב.

2) חלק מהמידע שהאתר רוצה למכור ללקוחות הוא מידע פרטי שרק בעל הרכב יכול לקבל... שוב - די בעייתי משפטית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדיקה בת יותר מכמה שבועות לא שווה יותר מדי, ויש שיגידו כמה ימים.

מקווה בשבילם שהמיזם יצליח - כל יוזמה בתחום הרכב בישראל היא מבורכת - אבל הסיכוי לא מאוד גדול.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...