Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג לרכב אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלך לראות אותו היום, עדיין מהדהד לי בראש אולי לרכוש אחת בליסינג מלא, החזקתי רכב בבעלות פרטית 6 שנים וזה הרבה תשלומים נלווים ביטוחים, טיפולים, אגרות וכאבי ראש, מי כמוך יודע, לא מצליח להבין את היתרון של בעלות רכב פרטית, אפילו שבסוף ניתן למכור אותו.

פורסם

כשאתה כותב סוכנות אתה מתכוון לסוחר במילים יפות? 

במידה והתשובה היא כן,  הייתי פוסל את הרכב. 

מציע לך לחפש בטרייד אין של היבואנים: לובינסקי טרייד, קרסו טרייד, טרייד מוביל וכו'. 

לגבי ליסינג פרטי, תשווה הצעה מחב' ליסינג לרכישת רכב ותראה כמה יוצא ההפרש לאחר 3 שנים נניח. 

אני אקצר לך, ב99% מהמקרים רכישת רכב תהיה זולה יותר מלקיחת רכב בליסינג פרטי. 

חברות הליסינג לא עובדות בהתנדבות וזו נוחות שאתה משלם עליה, רק אתה יודע כמה הנוחות הזאת שווה לך בכסף.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

ראיתי היום את הרכב בסוכנות, הרכב במצב נדיר אסטטית מבחוץ ומבפנים, קילומטרז נמוך, דורש 49, ראיתי שני רכבים מיד2 בבעלות פרטית ושניהם הסתירו תאונות שהיו לרכב, הרכב זה בבעלות פרטית אבל נמכר דרך סוכן, אולי אני מפספס משהו אבל הוא במצב חדש, אבצע לו בדיקה מחר ואראה מה המצב האמיתי ואם זה כמו שנראה לי זה הרכב שלי . 

פורסם

בעזרת השם היום לקחתי את הרכב מהסוכן, בבדיקה הרכב יצא נקי כחדש, הרכב תענוג מרגיש כחדש לגמרי, נסגר על 49K, תמונה: 

20201005_150909_HDR_LI.jpg

• תוכן חדש...