Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למרכז קניות שלא הכרתי בשעת השקיעה כך שלא הייתה לי ראות טובה מספיק על החניות במקום, חניתי בלי לשים לב שזה חניית נכים וקבלתי קנס מהמשטרה על 1000 ש"ח.

באמת ממש לא ראיתי ומאד מאד מיהרתי, היה לי תור לרופא חשוב לתור שקבעתי המון המון זמן קודם והגעתי בשעת האפס ומאחר ולא הכרתי את המקום שמעולם לא הייתי בו לא שמתי לב שיש תמרור שזה חניית נכים, (יתכן שהיה גם צבע עם סימון על החניה עצמה, אני לא יודע ובכל מקרה לא ראיתי).

אני לעולם לא חניתי ולא יחנה בחניית נכים זה מנוגד לאופי שלי מה גם שיש לי ילד עם נכות (אין לי תו נכה בגללו).

מה אני עושה? יש לי דרך להתמודד עם זה ולהצליח? במכתב למשטרה? במשפט?

אני מבין שהטיעון שלי בעייתי ואין לי איך להוכיח אותו אבל זה היה בגלל חשיבות הפגישה אצל הרופא והזמן שגרם לי לא לראות את המקום כמו שצריך.

פורסם

אם אתה לא רואה... אל תנהג... עוד תדרוס מישהו

איזה מין תרוץ זה "לא רואה"?

טעית, לא קרה כלום... כולם טועים לפעמים. תשלום כמו גדול ולהבא תשתדל לראות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

את העבירה הזאת לא תצליח להמיר באזהרה או לבטל.
מנגד, מה יש לך להפסיד? תכתוב מכתב מנוסח נכון, עם אישורים רלוונטים ותקווה שיתקבל.
הסבירות שואפת לאפס אבל תנסה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• רעיון טוב! 2
פורסם

אלה טעויות שקורות, והקנסות האלה הם חלק ממחיר השימוש ברכב. 

חניה בחנית נכה היא עבירת חניה חמורה. אשתי עשתה טעות כזו לפני איזה 15 שנה במקום בו המשבצת לא נצבעה בכחול והתמרור הוצב בגובה לא תקני, ואפילו הדו"ח היה לא תקין (כתובת שגויה, בימים בהם העבירות לא צולמו) - ולמרות כל אלה לא היה ניתן לבטל את הדו"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

טוב הבנו אתכם

תשלח בקשה תציין כי זו פעם ראשונה שלך בחניון הנ"ל כי נקבעה לך פגישה תור לרופא מקצועי ( צרך מסמך ) ומפאת הגעה מאוחרת לא הבחנת בכך.

כי אתה מודע לקדושת מקום החניה גם מהסיבה שיש לך ילד נכה ( שאינו זכאי לתו ) ולכן הרגישות שלך לא לתפוס מקום חניה של נכה .

סיים בגמר חתימה טובה וקווה לטוב.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תכתוב מכתב ערעור כמו שהציעו @asix ו @ישה.

תקווה לטוב, תתכונן לרע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלחתי מכתב למשטרה (למען שמופיע על הקנס) לפני חודש וחצי פלוס בקשה להבנה וביטול הקנס.

קיבלתי היום בדואר רשום מכתב שוב עם הקנסבלי התייחסות או בכלל משהו שמראה שהם קיבלו ממני בקשה לביטול והם מתייחסים אליה אלא סתם שוב דו"ח (הדף של הדו"ח בצבע ירוק) ויש תאריך חדש אחרון לתשלום.

האם זה אומר שהם מגיבים בזה לבקשה שלי?

דו''ח חדש תאריך חדש בצבע ירוק (2).jpg

דו''ח חדש תאריך חדש בצבע ירוק (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי הייתי נהג חדש
פורסם

למיטב נסיוני זה אומר שמשום מה לא קיבלת את מכתב התגובה שלהם שדוחה את בקשתך, ועכשיו הם שלחו את הדו״ח מחודש כדי שיהיה לך זמן לשלם אותו.

פורסם

אין קשר בין הדו"ח הזה למכתב הבקשה לביטול שלך

פנה למפנ"א לברר האם התקבלה תשובה לבקשתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...