Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוג צעיר מחפש רכב עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

עבור זוג צעיר טרי, מחפש רכב מודל +2015, עד 55K, אמין עם תחזוקה ממוצעת ולא יקרה מדי.

כמות קילומטראז' צפויה בינונית: נסיעות יומיומיות רגילות לעבודה בד"כ. נסיעות ארוכות מדי פעם.
אם לוקחים בחשבון שיבואו ילדים בשנים הקרובות, מה המלצתכם?
כמו כן, האם כדאי לקנות יד שניה מפרטי או מליסינג?

רב תודות.

עריכה אחרונה על ידי razabc
פורסם

יונדאי I-25 / I20 cross 

אני חושב שהם רכבים שנותנים תמורה מעולה לי אישית יש I-25 2012 

ואני מרוצה ממנה היא מעולה למשפחה צעירה {רכב שמצאתי 2017 90000ק"מ 1.4 גרסת בסיס}יד1.

אם אתה רוצה סופר מיני יותר קטנה אך הישראלים אוהבים גבוהה

וזה מבוסס על גוף של I-20 רק מוגבהת {רכב שמצאתי 2016 96000ק"מ גרסת הבסיס} יד1.

שניהם אמינים מאוד בכל זאת מדובר ביונדאי בכל מקרה זו המלצתי.

פורסם

ידני בא בחשבון?

אם לא, אני חושב שפג'ו 208 1.2 טורבו נותנת תמורה הרבה יותר טובה לכסף מיונדאי i20. רכב הרבה יותר חזק, מודרני יותר, גיר מתקדם יותר (ולא פחות אמין) וכנראה גם יציג צריכת דלק עדיפה.

חשוב לבדוק את מצב רצועת הטיימינג. לחפש רכב שעבר החלפה או לשקלל את העניין במחיר.

בניגוד לסטיגמות, למעט נושא הרצועה שדורש בדיקה, אין משהו מיוחד ב-208.

לפני 2 שעות, omer_dadon כתב:

ואני מרוצה ממנה היא מעולה למשפחה צעירה {רכב שמצאתי 2017 90000ק"מ 1.4 גרסת בסיס}יד1.

נתונים ממש לא להיט לרכב בן 3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 4 שעות, omer_dadon כתב:

יונדאי I-25 / I20 cross 

אני חושב שהם רכבים שנותנים תמורה מעולה לי אישית יש I-25 2012 

אם אתה רוצה סופר מיני יותר קטנה אך הישראלים אוהבים גבוהה

וזה מבוסס על גוף של I-20 רק מוגבהת {רכב שמצאתי 2016 96000ק"מ גרסת הבסיס} יד1.

שניהם אמינים מאוד בכל זאת מדובר ביונדאי בכל מקרה זו המלצתי.

i25 עגלה לא נוח וזולל דלק, לא הייתי ממליץ עליו...

i20 עד 2014 טוב

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, dorsht כתב:

ידני בא בחשבון?

אם לא, אני חושב שפג'ו 208 1.2 טורבו נותנת תמורה הרבה יותר טובה לכסף מיונדאי i20. רכב הרבה יותר חזק, מודרני יותר, גיר מתקדם יותר (ולא פחות אמין) וכנראה גם יציג צריכת דלק עדיפה.

חשוב לבדוק את מצב רצועת הטיימינג. לחפש רכב שעבר החלפה או לשקלל את העניין במחיר.

בניגוד לסטיגמות, למעט נושא הרצועה שדורש בדיקה, אין משהו מיוחד ב-208.

נתונים ממש לא להיט לרכב בן 3.

תודה רבה.

מעדיף אוטומט.
איך בודקים את מצב רצועת הטיימינג? רכב שלא עשה חלפה בהכרח צריך החלפה? יש משהו לא בסדר איתה מהמפעל?
ועוד משהו שמטריד אותי: יש רכב אחר, יותר "מיינסטרימי" שמתאים? פיג'ו נראה לי קצת איזוטרי יחסית לרכב ראשון. לא עדיף משהו "מוּכּר" יותר? יונדאי, מאזדה, טויוטה?

עריכה אחרונה על ידי razabc
פורסם

מה לא מוכר בפג'ו?

באופן עקרוני ההמלצה כאן בפורום היא החלפת הרצועה בעת רכישת הרכב או חיפוש רכב שעבר החלפת רצועה לאחרונה.

לרצועות שנמצאות ברכבים שיוצרו לפני מרץ 2017 נטייה להתפורר. אחרי זה (כפי שזה נראה כרגע) הבעיה נפתרה.

לא רואה היגיון לקנות באותו כסף יונדאי יותר חלשה, פחות חסכונית ופחות מודרנית.

לא רואה גם היגיון ברכישת טויוטה מהקטגוריה הזו של הסופר מיני, כמו היאריס, שנמכרת במחירים גבוהים מאוד בלי הצדקה, למעט מוניטין האמינות. רכב מאוד בינוני, דל באבזור.

ממאזדה אני גם כן לא מבין ממה מתלהבים, הייתה לנו מאזדה 3 שביקרה יותר במוסך על בעיות חשמל מציקות מאשר רנו שלא ביקרה בכלל במוסך על בעיות חשמל. גם בקבוצה של מאזדה בפייסבוק יש תלונות על כל מיני דברים כמו בורר גיר במאזדה 6 (סתם כדוגמה).

במאזדה 2 יש מחלה של מדחס מזגן שמתקלקל אחרי 4-5 שנים לפי מה שראיתי בפורום.

אף אחד לא מושלם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

כבעלים לשעבר של יונדאי I20 אני חושב שהרכב הזה לא מציאה בכלל.

אני בעלים של הונדה ג'אז צורה חדשה כבר שנתיים כמעט, ואני ממש מרוצה. 

חסכונית מאוד, מרווחת מאוד (אנחנו זוג+2 ילדים קטנים) , בטיחותית מאוד (יש לה בלימה אוטונומית 5 כוכבי בטיחות ועוד). 

בנוגע לפיג'ו - יש לי גם 208 ידנית כרכב משנה. אני מאוד אוהב אותה והיא פי מליון מהנה לנהיגה מכל הרכבים שנהגתי בהם עד היום.

אבל מרווחת היא לא...

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
לפני 2 שעות, dorsht כתב:

מה לא מוכר בפג'ו?

באופן עקרוני ההמלצה כאן בפורום היא החלפת הרצועה בעת רכישת הרכב או חיפוש רכב שעבר החלפת רצועה לאחרונה.

לרצועות שנמצאות ברכבים שיוצרו לפני מרץ 2017 נטייה להתפורר. אחרי זה (כפי שזה נראה כרגע) הבעיה נפתרה.

לא רואה היגיון לקנות באותו כסף יונדאי יותר חלשה, פחות חסכונית ופחות מודרנית.

לא רואה גם היגיון ברכישת טויוטה מהקטגוריה הזו של הסופר מיני, כמו היאריס, שנמכרת במחירים גבוהים מאוד בלי הצדקה, למעט מוניטין האמינות. רכב מאוד בינוני, דל באבזור.

ממאזדה אני גם כן לא מבין ממה מתלהבים, הייתה לנו מאזדה 3 שביקרה יותר במוסך על בעיות חשמל מציקות מאשר רנו שלא ביקרה בכלל במוסך על בעיות חשמל. גם בקבוצה של מאזדה בפייסבוק יש תלונות על כל מיני דברים כמו בורר גיר במאזדה 6 (סתם כדוגמה).

במאזדה 2 יש מחלה של מדחס מזגן שמתקלקל אחרי 4-5 שנים לפי מה שראיתי בפורום.

אף אחד לא מושלם.

ומבחינת אמינות? איך הפיג'ו? אפשר לסמוך עליה שלא תעשה בעיות קשות בטיפול נכון? כי חוסר אמינות בסוף מיתרגם לכסף.

לפני 1 שעה, itamarg כתב:

כבעלים לשעבר של יונדאי I20 אני חושב שהרכב הזה לא מציאה בכלל.

אני בעלים של הונדה ג'אז צורה חדשה כבר שנתיים כמעט, ואני ממש מרוצה. 

חסכונית מאוד, מרווחת מאוד (אנחנו זוג+2 ילדים קטנים) , בטיחותית מאוד (יש לה בלימה אוטונומית 5 כוכבי בטיחות ועוד). 

בנוגע לפיג'ו - יש לי גם 208 ידנית כרכב משנה. אני מאוד אוהב אותה והיא פי מליון מהנה לנהיגה מכל הרכבים שנהגתי בהם עד היום.

אבל מרווחת היא לא...

ההונדה ג'אז יקרה מדי לתקציב ולכן אני לא יכול לאפשר אותה.
בקשר לפיג'ו, כשאתה אומר שהיא "לא מרווחת", מה הכוונה? שני כיסאות בטיחות נכנסים מאחורה? זוג עם שני ילדים שרוצה לצאת לטיול עם קצת דברים בבגאז'- זה יתאפשר לו?

פורסם

שני כיסאות בטיחות נכנסים מאחורה ב 208 בלי בעיה. פשוט היא טיפה צפופה מאחורה. הג'אז יותר מרווחת וגם תא המטען שלה גדול יותר. אבל זה לא שהפיג'ו קטנה, בוא נגיד ככה היא בסדר גודל של האיי 20 מבחינת מימדים.

עגלה נכנסת לתא המטען, יש מקום זה לא שהוא ממש ממש קטן פשוט אני משווה אותו לג'אז ששם יש מרווח מאחור וגם בתא המטען. 

פורסם

אם אתם מחפשים רכב שיהיה בעיקר אמין אני ממליץ לכם על יונדאי I30 שיכולה להיכנס יפה בתקציב שלכם, הרכב דם יותר מרווח מהI20 או ה208 שהציעו לכם פה ובכיף ניתן לרדת לחופשה ארוכה או לנסוע לנסיעה ארוכה עם עוד 2 מבוגרים באוטו במושב האחורי בלי להקשות עליהם את החיים יותר מדי.

רכב אמין וסולידי, לא מצטיין באף קטגוריה באופן מובהק, יהיו יותר מרווחות, יהיו יותר חסכוניות, יהיו יותר מהנות לנהיגה אבל כחבילה כוללת מדובר בVFM מצוין ובעיקר מאוד אמין.

אישית עברתי 2 יחידות כאלה מודל 2013 אחת מהעבודה ואחת פרטית שלי שהייתה עם עבר ליסינג, שתיהן חצו את רף ה150000 ק"מ ואפס תקלות.

טיפולים בלמים וצמיגים וסע לשלום ולזוג טרי השקט המכני הזה שווה חיסכון של הרבה כאב ראש.

פורסם

\תודה על ההמלצה אבל מחיפוש ביד2, רכב עם נתונים סבירים (קילומטראז' ממוצע, שנתון 2015 ומעלה, ולא יד 4)- מתחיל מ-65K.
אז אני לא רואה איך זה נכנס בתקציב.
לדעתך, עדיף ללכת על i30 שנתון נמוך יותר (2013/2014) ולא ללכת על הונדה ג'אז כפי שהמליצו פה?

פורסם

הכול תלוי בקילומטראז בהיסטוריה של הרכב ובהיסטוריית הטיפולים שלו.

הונדה רכב נהדר וסופר אמין היא בהחלט אופציה מצוינת בשבילך, שווה לך להיכנס למגרש ולראות אותה, לשבת בפנים ולבחון את הבגאז, היא תהיה מספיק מרווחת לצרכים שלכם ומתאימה לא פחות מהיונדאי. שים לב שגם שנושא הקילומטראז והיסטוריית הטיפולים נכונה גם להונדה למעשה לכל רכב שתקנה. עדיף רכב עם היסטוריה וגלויה טובה שעבר טיפולים בזמן במוסכים מורשים ושנתון נמוך יותר מאשר רכב חדש יותר אבל עם חורים בהיסטוריה שלו...

פורסם (נערך)

אם משפחתית באה בחשבון ובגלל שקשה למצוא ג'אז כי צריך הרבה סבלנות, הייתי בודק הונדה סיוויק האצ'בק. משום מה לדגם ההאצ'בק יש שוק חלש מדגם הסדאן, אבל הוא רכב מעולה מרווח, חסכוני יחסית ובטיחותי. 

זה ועל לטובתך בקניה ובזמנו שבדקתי באוטוסנטר היו להם המון כאלו עם כלום ק"מ (שאני אומר כלום ק"מ זה אומר רכבים בני 3-4 עם 25000 ק"מ יד ראשונה פרטית). 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...