Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי(:

אשמח לעזרתכם הדחופה ברכישה של רכב יד 2 עם המאפיינים הבאים (מקווה שיש חיה כזאת P: ):

1) עד 65K

2) סופר-מיני מרווחת או משפחתית

3) שנתון 2017~ והלאה

4) חסכונית וזולה לתחזוקה

5) אמינה

6) לנסיעות לא ארוכות במיוחד ביום יום (30 ק"מ בערך הלוך חזור לעבודה, פלוס נסיעות קצרות פה ושם בתוך העיר אחה"צ)

אשמח להתייעץ גם מאיפה הכי כדאי לרכוש את הרכב, האם יד שניה מלסינינג או מסוכנות רכב זה אופציה טובה, במידה וכן, מה צריך לבדוק? איך לוודא שהעסקה כדאית? או שמא כדאי לקנות מאדם פרטי?

חשוב - צריכה לרכוש עוד השבוע מאחר והולך להיות סגר.

פורסם

אולי לא תיכנס 2017 אבל בתקציב הזה הונדה ג'אז צורה חדשה היא הבחירה הכי טובה לדעתי. בטיחותית מאוד, חסכונית מאוד, ביטוח זול, מרווחת מאוד, אוטו מעולה. 

יש לי כזו מסוף 2015 ותודה לאל אני מאוד מרוצה ממנה. 

אם גיר רגיל הולך הייתי קונה איביזה ידנית. 

פורסם

אמת, לא קונים רכב בלחץ ומומלץ לשכור אחד אם ממש לחוצים. 

מבחינת מהיכן לרכוש אני אישית מהניסיון שלי ממליץ על רשת אוטוסנטר שזה הטרייד אין הרשמי של הונדה (יש להם מגוון של כלי רכב ולא רק הונדה). 

יש עוד טרייד אין של יבואנים טובים כמו טרייד מוביל, קראסו טרייד, לובינסקי טרייד, סוזוקי טרייד, לא לוותר על בדיקה מטעמך, לבקש מראש מהמוכר רכב עם ק"מ כמה שיותר נמוך ותיעוד טיפולים,

ובלי תאונות. צריך להבין שככל שהסוכן "דופק" אותך יותר בעסקה ככה הבונוס שלו גדול יותר אז יש לו אינטרס למכור רכב עם המון ק"מ או עם קצה שלדה (או גם וגם)

והוא בדרך כלל יעשה הכל כדי למכור, גם אם תביא לו 300 אלף שקל הוא יצחק עלייך ויגיד לך שזה לא מספיק. 

אז צריך הרבה סבלנות, ולהיות חד משמעי. ככה אני עשיתי אמרתי להם זה התקציב שלי, אני מחפש עד 40 אלף ק"מ, יד ראשונה פרטי עם תיעוד טיפולים מסודר. יש לך, סבבה. אין לך, דבר איתי כשיהיה לך. 

• תוכן חדש...