Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום חברים, לפני יומיים אשתי אחרי רבע שעה של נסיעה שמעה רעשים מכיוון המנוע והריחה ריח שרוף ומיד עצרה בצד וכבתה מנוע. לאחר מכן נסתה להדליק שוב ללא הצלחה (היא לא בדקה אם עלה החום של המנוע). גררנו את הרכב (שברולט קרוז 2014, מנוע 1600)  למוסך והוא אמר לנו שהלך הראש מנוע. הוא העמיד בפנינו 2 אפשרויות בעלות של 4000 ש"ח לפני מע"מ: שיפוץ ראש מנוע/החלפת מנוע, הוא הציע שיבדוק אם המנוע תקין ואז רק ישפץ, ואם הוא לא תקין הוא יחליף את כולו.

רציתי לדעת מספר דברים: 1. האם צריך לחשוד שבעל המוסך המציא לי תקלת ראש מנוע.

2.איזו אפשרות עדיפה?   3. האם המחיר הוגן?   4. האם לאחר תיקון התקלה ירד הערך של הרכב? איזו אפשרות תשמר יותר את ערך הרכב?

5. האם מעתה צפויים לי  באחוזים גבוהים יותר, תקלות במנוע ובכלל?

תודה רבה מראש על ההתייחסות והעזרה!!!

פורסם

קשה לשפוט אם באמת המנוע התחמם והתעוות ראש מנוע מהתיאור שנתת.
האם פרצו מי קירור החוצה ? האם יש מים ברדיאטור ?

כיון, ובמיוחד במכוניות מהסוג הזה. שדי נפוצות בפירוק, הרבה יותר פשוט זול להחליף מנוע בשלמותו מאשר לעשות עבודת ראש מנוע. הבעיה היא שאתה מקבל מנוע משומש ולמעט אחריות של מספר חודשים זה חתול בשק.

מצד שני - גם המנוע שהלך לך לא היה חדש...

אני אישית הייתי הולך לכיוון של החלפת מנוע, פחות מה שיכול להשתבש. אין לזה השפעה מהותית על ערך הרכב ושרידתו לעתיד כי כבר ממילא הוא לא שווה הרבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

מחיר גבוה ראש מנוע לרכב הזה גג 2500 . ומנוע שלם מפירוק כולל עבודה גג 5/6 אלף .

מה הוא מספר מה קרה למנוע נקרעה רצועת טיימינג?

הערך של הרכב הזה בשוק גם ככה לא גבוה זה לא יוריד כלום ולא ידעו כלום.

עדיף להחליף מנוע.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • תוכן חדש...