Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון טורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, תבין:

שעון טורים לא מתקשר למצבר.

הוא מקבל + מהכויל (סליל הצתה ?)

מקבל - מגוף הרכב (להלן סתם ברזל שהינו חלק מ"שלדת" המכסחה ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
חבר, תבין:

שעון טורים לא מתקשר למצבר.

הוא מקבל + מהכויל (סליל הצתה ?)

מקבל - מגוף הרכב (להלן סתם ברזל שהינו חלק מ"שלדת" המכסחה ?

שעוני סל"ד מודרניים הם אלקטרוניים, והם סופרים את פולסי ההצתה מהקוייל - וכמובן

שדורשים גם פלוס קבוע (מהקוייל או מכל מקור אחר), גם גוף (מינוס) וגם את המינוס של הקוייל (פולס ההצתה).

שעוני סל"ד ישנים מאוד היו מכנים, והופעלו על ידי כבל, כמו ספידומטר (ישן) - שעונים

אלו לא דורשים חיבורי חשמל - אבל כן דורשים חיבור לכבל (למשל במשאבת

מיים של טריומף).

:turn-l:
פורסם
במסגרת הקושיות שאני מכין מבעוד מועד לחג הפסח הקרב ובא, למה שתרצה לחבר שעון סל"ד למכסחת דשא? :twisted:

מוטי.

מוטי אני אוכל להבין לך עשר קושיות לפחות , לליל הסדר, בתקווה שתשובתיך ,

יהיו לל א חמץ!

אתחיל מקושיה מספר 1- מדוע יש צורך לצבוע קליפרים, ונבות ברכב!

אני מקווה שבנכר תיהיה לך תשובה!

חג שמח וכשר!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אל דאגה, התשובות שלי עברו הכשר גם של איציק וגם של אישפוז :-P! ממש כמו בד"ץ לענייני רכב!

בעת צביעת הקליפרים מתווספים לרכב מספר רב של סוסי פרא ואף בוכנות נוספות לקליפרים (שאגב גודלים) והרכב מקבל פוזה של מכונית מקצועית לחלוטין שהוכנה ע"י מיטב המוחות בתחום הביוכימיה והנדסת חומרים... שלא יישאר מקום לספקות - מרחקי הבלימה של הרכב מתקצרים בהרבה מהרגע שהצביעה הושלמה!

לגבי הנבות, מכיוון שלא ניתן לראותן, הדבר למעשה מקביל לתרומה בסתר שללא צל של ספק מוסיפה ליופיו הפנימי של הרכב (וכמובן של בעליו והנוסעים בו), ממש ראוי לפרס נובל.

אם רצית לשאול לגבי בלמי תוף ומטרת צביעתם גם כן ומשום מה שכחת לעשות זאת, דע לך שמדובר למעשה בטריק שמטרתו להפחית במשקל הבלתי מוקפץ וליעל את היעילות הטרמו-דינאמית של התופים... גם כאן מובטח שיפור ניכר במערכת הבלימה ואספקה שוטפת של בנות המין היפה שכן ידוע שהן נמשכות לבלמי תוף שנצבעו בידי הבעלים, כשהסברה הרווחת היא שצבעי כתום ראדיואקטיבי, ורוד פוזיטיבי ותכלת אינטנסיבי מביאים את התוצאות הטובות ביותר.

מוטי.

פורסם

למה מוסיפים לרכב שאין לא מד טורים

**גם כאן ייתכן ומדובר בשאלה**

במסגרת הקושיות שאני מכין מבעוד מועד לחג הפסח הקרב ובא, למה שתרצה לחבר שעון סל"ד למכסחת דשא? :twisted:

מוטי.

פורסם
למה מוסיפים לרכב שאין לו מד טורים?[/QUOTE]

בשביל להרשים את החברה!

מאותה סיבה מרכיבים לד ומנורות ניאון כחולות!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
במסגרת הקושיות שאני מכין מבעוד מועד לחג הפסח הקרב ובא, למה שתרצה לחבר שעון סל"ד למכסחת דשא?
למה פותח השרשור רוצה למדוד סל"ד במנוע של מכסחת אינני יודע, אבל כללית הצורך מובן, ואנסה להבהיר.

מנועים קטנים של ציוד גינון הם חד-צילינדריים ופעולת הסרק שלהם לא יציבה. היות והמנועים האלה מקוררים אוויר, הסל"ד משפיע מאד על הקירור שלהם (כמובן בנוסף ליחס התערובת). במשורי שרשרת, חרמשים וכדומה קיים מצמד צנטרפוגלי כך שסל"ד סרק גבוה מדי גורם להצמדה חלקית ולסכנה בהפעלת הציוד. לכן בספרי ההוראות יש הוראות מדויקות לסל"ד הסרק שהוא פשרה בין מהירות מספיק נמוכה כך שהמצמד לא יצמיד חלקית ובין מהירות מספיק גבוהה בה יהיה קירור מינימלי ופעולה יחסית יציבה.

גם למכסחת קיימות הוראות לסל"ד מינימלי. שם הבעיה קשורה גם בעובדה שאין שום קידום הצתה. בסרק נמוך מדי ההצתה מוקדמת מדי, וניתן לשמוע את הדפיקות הנגרמות מכך.

ישנם מדי סיבובים בעלי מקור כוח עצמאי, וקריאת הסל"ד נעשית בדרך השראותית, ע"י קרוב לחוט ההצתה.

דרך אגב, יתכן וסיבת השאלה היא רצון לשימוש מוסב במנוע, מחשבה על הגדלת קוטר סכין הכיסוח (ואז המהירות המשיקית עלולה להיות גבוהה מהמומלץ) וכדומה.

יוסי

פורסם

אף אחד לא קלט עדיין שהבחור בנה\רוצה לבנות איזה קארטינג ממנוע של מכסחת ורוצה שעון סל"ד בסה"כ? ולא בשביל לדעת באיזה מהירות המנוע של המכסחת דשא נמצא כשהוא מקצץ את הדשא בחצר שלו?

פורסם
אף אחד לא קלט עדיין שהבחור בנה\רוצה לבנות איזה קארטינג ממנוע של מכסחת ורוצה שעון סל"ד בסה"כ? ולא בשביל לדעת באיזה מהירות המנוע של המכסחת דשא נמצא כשהוא מקצץ את הדשא בחצר שלו?
קראת מה שכתבתי בתגובה המופיעה ממש לפני שלך? אם לא, הנה הציטוט.

"דרך אגב, יתכן וסיבת השאלה היא רצון לשימוש מוסב במנוע, מחשבה על הגדלת קוטר סכין הכיסוח (ואז המהירות המשיקית עלולה להיות גבוהה מהמומלץ) וכדומה"

מהו שימוש מוסב במנוע אם לא שימוש למטרה אחרת?

יוסי

פורסם
אל דאגה, התשובות שלי עברו הכשר גם של איציק וגם של אישפוז :-P! ממש כמו בד"ץ לענייני רכב!

בעת צביעת הקליפרים מתווספים לרכב מספר רב של סוסי פרא ואף בוכנות נוספות לקליפרים (שאגב גודלים) והרכב מקבל פוזה של מכונית מקצועית לחלוטין שהוכנה ע"י מיטב המוחות בתחום הביוכימיה והנדסת חומרים... שלא יישאר מקום לספקות - מרחקי הבלימה של הרכב מתקצרים בהרבה מהרגע שהצביעה הושלמה!

לגבי הנבות, מכיוון שלא ניתן לראותן, הדבר למעשה מקביל לתרומה בסתר שללא צל של ספק מוסיפה ליופיו הפנימי של הרכב (וכמובן של בעליו והנוסעים בו), ממש ראוי לפרס נובל.

אם רצית לשאול לגבי בלמי תוף ומטרת צביעתם גם כן ומשום מה שכחת לעשות זאת, דע לך שמדובר למעשה בטריק שמטרתו להפחית במשקל הבלתי מוקפץ וליעל את היעילות הטרמו-דינאמית של התופים... גם כאן מובטח שיפור ניכר במערכת הבלימה ואספקה שוטפת של בנות המין היפה שכן ידוע שהן נמשכות לבלמי תוף שנצבעו בידי הבעלים, כשהסברה הרווחת היא שצבעי כתום ראדיואקטיבי, ורוד פוזיטיבי ותכלת אינטנסיבי מביאים את התוצאות הטובות ביותר.

מוטי.

בקשר לקושיות יש לי קושיה משלי!

אצלי האוטו מושך רק פרחות ואני רוצה שהוא יהייה מושך בנות יפות וחסודות עם ציצים במידה של מינימום C 85 לאיזה צבע אני צריך לצבוע את הקליפרים??

ולאיזה צבע אני צריך לצבוע את התופים בשביל להגיע למצב כזה???

ו בשביל להרשים את החברות אני צריך נאון כחול או ירוק ליחה רדיואקטיבית ל סקלה ולשעון טורים המדומה שלי ברנו?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...