Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קפצור 2015, או יונדאי ix35 - מה עדיף? (נערך)

מימי
שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 17 דקות, Daniel009 כתב:

לא זה ולא זה.

למה?

אגב מה האמינות של הקפצור יש תקלות?

מה אומרים על שברלוט טרקאס LT שנתון 2014

80000 קמ

עריכה אחרונה על ידי מימי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שלקפצור תיבה בעלת מח גיר שיכול להיות בעייתי, מדיווחים בפורום התקלה הופיע באזור ה 60 אלף ק״מ.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,
מה גודל הרכב שאתם צריכים? כמה הרכב צפוי לנסוע?
קאפצ'ור וטראקס רכבים יותר קטנים וצפופים מאשר יונדאי ix35.
אבל צריכת דלק של יונדאי משמעותית יותר גבוהה.
אם אין צורך ברכב ל 3 נוסעים מאחורה ואתם נוסעים סביב 20 אלף קילומטרים בשנה, הייתי בוחר ברנו.
אני אישית הייתי מעדיף ברשימת תקלות אפשריות רק הגיר של רנו ולא מנוע/ מערכת הקרור / הגיר של שברולט ( יותר נכון אופל ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...