Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי טויוטה אוונסיס 2012, גיר רציף עם אפשרות להעברה ידנית.

בד"כ נוסע רק ב-D, אבל לעיתים רחוקות משתמש באופציה הידנית כדי להאט, או לשמור על מהירות קבועה בירידות.

אחרי שסיימתי להאט, האצתי בעדינות. זו היתה רמפה לכביש מהיר, וקצת משכתי את הטורים, משהו שעושה באופן נדיר מאוד.

כשהייתי בהילוך 2 התכוונתי להעלות הילוך, ובטעות הורדתי, מה שהקפיץ את הטורים לאיזור ה- 5500 אולי אפילו כמעט 6000. כל זה נמשך אולי 2-3 שניות, עד שהחזרתי ל-D.

כמובן שנבהלתי מהרעש, זהו תחום סל"ד שבכל 28 השנים שאני נוהג לא הגעתי אליו מעולם, אני נהג רגוע שמבחינה מכאנית שומר על הרכב מכל משמר.

יודע שמטורים גבוהים באופן חד פעמי לא אמור לקרות נזק, אבל הבנתי שיש הבדל בהשפעה המכאנית, כשזה נגרם תוך משיכת הילוך, לעומת הזעזוע שנגרם בהורדת הילוך.

יודע שיש מחשב ששומר על הגיר והמנוע, ועדיין, זה היה זעזוע שלא ציפיתי לו, וחשוב לי לדעת אם יש מה לבדוק.

מישהו יכול להרגיע אותי בנושא? אשמח לאנשי מקצוע מנוסים, או כאלו שהחזיקו שנים מכוניות, ופחות לצעירים שקיבלו רשיון לפני שנתיים.

תודה מראש וערב טוב.

פורסם

אין מה לבדוק, הכל בסדר. 

מחשב גיר לא יאפשר לגיר לרדת ליחס העברה כזה שיגרום למנוע להגיע לסל"ד מסוכן. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...