Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת על Audi A1-122HP שנת 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חדש פה ואשמח לשמוע חוות דעת על אודי A1 הדגם של שנת 2014. אני חושב לקנות את האוטו הזה מכיוון שאני מחפש רכב קטן חסכוני ואמין שיוכל לשמש אותי לנסיעות בין עירוניות פעמיים בשבוע (מבאר שבע למרכז). מה דעתכם על הרכב הזה והאם הוא מומלץ?

מה שאבהתי בו זה שבהשוואה למכוניות קטנות הוא חזק (122 כ"ס, לא רכב ספורט אבל זה לא 70 כמו בפיאט פונט) וחסכוני בדלק.

אציין שהתקציב שלי הוא באזור ה55K, ושהרכב שארכוש יהיה עם קילומטרז של עד 60 אלף קילומטר..

(לא קריטי אם הגיר אוטומטי או ידני)

תודה מראש לכולם על העזרה וההמלצות

פורסם

החולשה בדגם היא בגיר הרובוטי. לכן תעדיף גיר ידני.
למה דווקא אודי? למה לא תקנה פולקסוואגן פולו ידני 90 כ"ס ? זה אותו יצרן , מנוע יותר קטן, יותר מאובזר ועולה פחות. שקול אפילו גולף טרנדליין 122 כ"ס במחיר של האודי.

פורסם

הפולו חלשה והגולף מעבר זה שמשומשת נמכרת במחיר יקר בד"כ היא כבדה יותר מהאודי אז מנוע בעל אותו הספק ירגיש חלש יותר בגולף. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש/היה בבעלותם את הדגם

פורסם

קטן וחסכוני הוא כן אבל אמין הוא לא, גיר בשנים האלה כבר דיי גמור אם אתה קונה רק בדוק שהוחלף מוח גיר וקלאצים ואם כן הוא יחזיק עוד כמה שנים במקרה הטוב ואם לא אז תתכונן לעלות בתקציב עוד כמה אלפים טובים מאוד.

ובכללי הרכב פרקטי איכותי חזק ואתה משלם בעיקר על הסמל מקדימה

PEUGEOT 206XS

פורסם

הייתי מחפש אחת עם מנוע 1.0. זה לא יאמן כמה שהרכב חסכוני וחזק.
אם יש כזו עם גיר ידני עדיף
ואולי עדיף איביזה עם מנוע זהה שגם תהיה יותר מאובזרת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בבעלותי A1 2012 ידנית.
כתבתי סקירה די מקיפה עליה, אתה יכול לחפש בפרופיל שלי [emoji846]
בגדול כמו שאמרו לך הגיר האוטומטי בעל רגישות במכטרוניקס (המוח של הגיר) ובקלאצ׳ים שלו, מומלץ לחפש רכב שעבר החלפה שלהם או לפחות אחד מהם ולהכין כמה אלפים בצד ספייר למקרה שתהיה תקלה באחד מהם.
היתרון של הגיר הזה זה פעולה מהירה ונעימה מאוד והיכולת לסחוט אקסטרה ביצועים מהמנוע.

המנוע נחשב אמין, שים לב שבשנת 2014 המנוע הוחלף לדגם עם 125כ״ס, הוא בעל רצועת תזמון ולא שרשרת ויכול להיות שעוד כמה שינויים קטנים.

לדעתי היתרון הגדול של ה-A1 זה איכות הנסיעה הגבוהה, למרות גודלו של הרכב הוא סופר יציב במהירויות גבוהות בכבישים בין עירוניים ומצד שני מאוד נוח וזריז בעיר, הרכב נוח מאוד לנסיעות ארוכות והמנוע מרגיש חזק ממה שהנתונים מרמזים בגלל הטורבו.

אחד החסרונות הגדולים הוא אבזור לוקה בחסר, בעיקר ברכבים הידניים, אם זה מסוג הדברים שחשובים לך תחפש רכב מאובזר (לרוב ניתן להבחין ביניהם על ידי פנסי קסנון קידמיים, פנסי לד אחוריים משודרגים, גג פנוראמי, מערכת מולטימדיה עם מסך ולפעמים גג צבוע בצבע שונה משאר הרכב)

ד״א אני לא בטוח שהפולו עדיפה בהרבה בהקשר הזה אבל יכול להיות שתקבל VFM טוב יותר שם ( שנתון גבוהה יותר בעיקר).

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)

החשש שלך מהגולף לא מוצדק. הגולף שוקלת 1280 ק"ג. ה A1 שוקלת 1200 . A1 לאחר מתיחת פנים השילה עוד 10 ק"ג. כאמור אותו מנוע וגיר. זה כמו לסוע עם עוד אדם באוטו. לא משהו שיעשה הבדל משמעותי . הבדלי זמן במיאוץ קו ישר 0-100 : פחות מחצי שנייה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

המנוע 122 הוא מהמוצלחים יותר ממנועי ה-TSI בשנים ההן. כן יש להן נטייה לנזול ממשאבת המים. אז צריך לשים לב לזה. התיקון לא מאוד יקר.

בשילוב עם גיר ידני זה רכב יחסית אמין. 

בשילוב עם גיר DSG ישנן בעיות הגיר (קלאצים, שאפשר להגדיר כבלאי תלוי בסגנון הנסיעה ומוח גיר שזה לא בלאי).

ה-A1 ברוב הגרסאות לטעמי רכב לא טוב. אתה משלם הרבה על סמל ולא מקבל הרבה תמורה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...