Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס הזוי על מנורת קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלות הזמנה סביבות 22 דולר.

משלוח בערך 40 דולר.

עד פה סביר.

חברת השליחויות DHL  יצרה איתנו קשר ובשיא החוצפה- על מנורת קסנון הם  לא מתביישים לבקש 220 ש"ח על שחרור ממכס- היתה תפיסה אקראית של המכס והחליטו לעצור את החבילה- האמת כבר נמאס לי מהם  (120 ש"ח מהם רק אישור למשרד התחבורע)

בדיקה מול נספח משרד התחבורה לא אומר כלום על מנורות- זה מוצר בסיסי ומוזר מאוד שעוצרים דבר כזה במכס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תעשה חישוב האם לאחר תשלום הכופר לחברת DHL עדיין מחיר המנורה זול יותר מהארץ.

כאשר אני רוכש חלקים לרכב באיביי/אמזון אני תמיד לוקח בחשבון אפשרות שהמשלוח ייעצר במכס ואצטרך לשלם כופר נוסף. אם עדיין יוצא לי יותר זול ב-30 אחוז לפחות אני מזמין.

כמובן אני מדבר על חלקים מקורים/OEM ולא זבל סיני.

איזה כייף לי :)

פורסם

תלוי איפה..

בחברה מקורי מנורה עולה סביב האלפייה.

אבל, בחשמל רכב בפעם האחרונה שהחלפתי לקחו ממני 300 שח..

200 שח חלק - אם על זה לוקחים 220 מכס (הזמנה מתחת ל 75 דוחר) אז מישהו פה גנב וזה לא אחד משנינו.

פורסם

להבא נסה להזמין דרך חברת שילוח מקומית ולא פרטית. אין כזה "תפיסה אקראית" - כל החבילות שלהן (ובקרוב גם של דואר ישראל) נדרשות לעבור במכס. למה אשכרה עצרו אותה זו שאלה טובה, אך זה מצריך התעסקות נוספת של DHL מול רשות המכס ומכאן המסים. הייתי מברר את העניין של ה-120 ש"ח למשרד התחבורה - איני מכיר דבר כזה ואני לא חושב שישנה הנחיה כזו באתר שלהם על נורות.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 18 שעות, colauti 9 כתב:

עלות הזמנה סביבות 22 דולר.

משלוח בערך 40 דולר.

עד פה סביר.

חברת השליחויות DHL  יצרה איתנו קשר ובשיא החוצפה- על מנורת קסנון הם  לא מתביישים לבקש 220 ש"ח על שחרור ממכס- היתה תפיסה אקראית של המכס והחליטו לעצור את החבילה- האמת כבר נמאס לי מהם  (120 ש"ח מהם רק אישור למשרד התחבורע)

בדיקה מול נספח משרד התחבורה לא אומר כלום על מנורות- זה מוצר בסיסי ומוזר מאוד שעוצרים דבר כזה במכס.

המדינה, בחסות DHL, צריכה עכשיו כסף (היא בזבזה הרבה לאחרונה, אם שמת לב...).

בכל מקרה ההמלצה שלי - אם אתה רואה שילוח דרך DHL, אל תקנה. כמוני כמוך הרבה נכוו מהם.

לפני 13 שעות, מרק10 כתב:

תעשה חישוב האם לאחר תשלום הכופר לחברת DHL עדיין מחיר המנורה זול יותר מהארץ.

כאשר אני רוכש חלקים לרכב באיביי/אמזון אני תמיד לוקח בחשבון אפשרות שהמשלוח ייעצר במכס ואצטרך לשלם כופר נוסף. אם עדיין יוצא לי יותר זול ב-30 אחוז לפחות אני מזמין.

כמובן אני מדבר על חלקים מקורים/OEM ולא זבל סיני.

זה נכון, אבל עדיין הכופר ל DHL הוא כשמו: כופר ! אתה לא אמור לשלם את זה אם המשלוח הוא EMS רגיל רשום עם ביטוח.
עושקים את האנשים לחינם.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

להבא נסה להזמין דרך חברת שילוח מקומית ולא פרטית. אין כזה "תפיסה אקראית" - כל החבילות שלהן (ובקרוב גם של דואר ישראל) נדרשות לעבור במכס. למה אשכרה עצרו אותה זו שאלה טובה, אך זה מצריך התעסקות נוספת של DHL מול רשות המכס ומכאן המסים. הייתי מברר את העניין של ה-120 ש"ח למשרד התחבורה - איני מכיר דבר כזה ואני לא חושב שישנה הנחיה כזו באתר שלהם על נורות.

זה היה אמור להיות גם דרך ups  במשלוח של הגומיות לחלון שהזמנתי אם נדרש אישור משרד התחבורה לשחרור המוצר.

יש לי  את זה כתוב במייל אבל בסוף אחרי שאמרתי לנם שזה מופיע בנספח 1 זה שוחרר ללא עלויןת

פורסם

אם אתה לא צריך את זה דחוף, תחזיר בחזרה לשולח ותזמין שוב בדואר רגיל...

בדצמבר יצא לי להזמין זוג נורות קסנון D5S ב-70 דולר (!), פה בחנויות לרכב כל נורה כזו עולה 1000 שקל (בחברה מדברים באלפים), לא שלמתי שום מכס ולא היה צריך שום אישור.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...