Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגיל לערסים מתחילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אחד מהסיפורים האלה שעושים לי את היום, לא ברור למה.

נסעתי לפני הצהריים ברמת גן. אני על ההמשך של ההלכה (ביאליק כמדומני?), 2 רמזורים לפני הפניה שמאלה לאבא הלל סילבר. סובארו שעמדה על הנתיב השמאלי נדחפת לפתע ימינה לפני, אני נותן לו להכנס - הוא לא נראה ערס, אלא אחד שהבין פתאום שהוא צריך ישר ולא שמאלה.

רמזור אחרי זה, בפניה לאבא הלל, הוא שוב נדחף, הפעם הפוך - מהמסלול שממשיך ישר, חותך שמאלה, לנתיבים שפונים לאבא הלל. שוב, מחוסר היעילות המוחלט שלו אני חייב להסיק שהוא פשוט מבולבל, כי שום ערס שמכבד את עצמו לא נוהג ככה. למרות שהפעם ההדחפות שלו היתה קצת חוצפנית, והוא די חתך את הרכב שהיה לפני.

תוך כדי הפניה, הסובארו לוקח עוד נתיב שמאלה, והפעם אני כבר חושד שמדובר בערס אם כי טיפש מהממוצע ולא ממש זריז. הרכב שנחתך קודם כנראה החליט שנמאס לו, הוא נשאר בנתיב הימני ותוך כדי פניה חתך קצת את הסובארו - בצורה מכוונת ללא ספק. גם זו התנהגות קצת, בוא נאמר, לא הכי אחראית אם כי אני מכיר כמה אנשים בוגרים ומחונכים שנוהגים ככה כשהדם עולה להם לראש, בלי להזכיר שמות או את הח"מ...

מיד אחרי הפניה, הסובארו השלים את טעינת תוכנת הערס למוחו (progress bar הגיע ל-100%) והוא הגיב מיד, עקף את הרכב השני בפראות, נתן ברקס - עד כאן הכל כמו שכתוב בספר.

הרכב השני כנראה החליט שהספיק לו, ואולי הבין שהערס הולך להכניס לו. בפניה הקרובה לרחוב קטן הוא חתך ימינה ונעלם. הסובארו רצה לרדוף אחריו, אבל מכיוון שהיה קצת איטי בתגובות, בלם מאוחר תוך כדי הפניה ופשוט נכנס עם הפרונט לתוך המדרכה די חזק.

עברתי אותו ובמראה עוד ראיתי שהוא ממשיך להתגלגל קצת באבא הלל, ובלית ברירה עצר אחרי כמה מטרים וירד לבדוק מה שלום המכונית שלו.

המסקנה - אם אתה רוצה להיות ערס, תתאמן בבית ולא ברחוב. הרחוב הוא מקום מסוכן לערסים מתחילים!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חחח אני "אוכל" את זה כל יום גם מנהגים חדשים שחושבים שהכביש הוא של האמא שלהם וגם מנהגים מבוגרים שמישום מה חושבים שוותק על הכביש זה דבר המעניק את הזכות "להחליט לבד " איך לנהוג בכביש .

פעם הייתי מתעצבן ופותח חלון ומקלל.. היום אני נותן להם להישתחל וזאת כדי לא לסכן אותי ואחרים מסיביב ולא את ה205 האהובה שלי שלא יודעת "דפיקת פח" מהי!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אשכרה יום טיפוסי בכבישי ישראל.... זה עצוב שכל בן אדם שני שרוצה לעקוף (בדוגמא שלנו ערס ;) ), עושה זאת מבלי לאותת, ומסכן את כל נוסעי הכביש.

פורסם

יותר מתאים " ברוכים הבאים מבסיס הטירונות, היישר לאזרחות"

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הכותרת צריכה להיות כמו הכותרת בכניסה לאולם הנכנסים בנתב"ג ...

Welcome To Israel - Have A Nice Day

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...