Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיהרתי הביתה כי היתי צריך לשירותים והחנתי בצד שמאל של הכביש

כיביתי את האוטו וכשבאתי לצאת פתחתי את הדלת בלי להסתכל ובום הבאתי לאישה אחת לאזור החלציים

לא נעים היא אמרה לי מה אתה עושה וזה

נעלתי את האוטו ואמרתי לה סליחה וברחתי

Stay Dirty

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאני אבין, אחיך בירך אותך במטח הקללות?

מה לא הבנת, הוא חשב שזה אח שלו שהוא נהג אגד, והתברר שזה לא אח שלו, אלא נהג אגד אחר...

יש מבין?

פורסם

אההה זה כלום. אני יצאתי אם מישהי ובסוף הפגישה היא הציעה שנילך לאוטו ועשתה מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב ופיתאום אני שומע דפיקות בחלון, אני מסתכל ורואה את בת דודה שלי!!! היא זיהתה את הרכב, קלטה שאני יושב בפנים אז היא באה להגיד שלום.עד עכשיו לא נעים לי הלסתכל לה בעיניים. מסקנה- לא לעשות כלום בחנייה בהרצליה פיתוח, אתה לא יכול לדעת את מי תפגוש שם...

פורסם
אההה זה כלום. אני יצאתי אם מישהי ובסוף הפגישה היא הציעה שנילך לאוטו ועשתה מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב ופיתאום אני שומע דפיקות בחלון, אני מסתכל ורואה את בת דודה שלי!!! היא זיהתה את הרכב, קלטה שאני יושב בפנים אז היא באה להגיד שלום.עד עכשיו לא נעים לי הלסתכל לה בעיניים. מסקנה- לא לעשות כלום בחנייה בהרצליה פיתוח, אתה לא יכול לדעת את מי תפגוש שם...

וואי, ואני עוד תכננתי לי הערב ;)

לא טוב, לא טוב, צריכים לחפש מקום חדש ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
נסעתי באוטו, רמזור, פצצה לידי, הייתה עם הראש בין הרגליים שלי (בוא נגיד שהיא לא נחה), אני מסתכל שמאלה ובנתיים מימין מסתכלים עלינו ובאיזה שהוא שלב הם ציפצפו (משפחה שלמה במיניואן)

מפדח, אבל נעים :D

רק ברמזור כמובן (אחרת אי אפשר להעביר הילוכים).

דניאל.

א. כל הכיף זה במהלך נסיעה.

ב. אפשר גם עם הילוכים, רצוי אוטומט, הכי טוב עם בקרת שיוט :-D

ג. בהונדה סיויק זה ממש נוח, הידית למעלה.

ד. אפשר ללמד אותן להעביר הילוך עם יד אחת לבקשתך.

ה. יש בעיה גם עם הרמה פתאומית של רגל ימין מגז לברקס. :lol:

פורסם

הנה פאדיחה לא נעימה שנזכרתי בה אתמול.

אביב שנת 2002. אני חיל צעיר ופעור, יושב בסוואנה צבאית עם נהג, בכבישי הצפון בואך קריית שמונה. היעד - חרמון.

קצת לפני הכניסה לעיר מתקשר אלי לפלאפון המפקד, קצין בדרגת רס"ן. מברר איפה אני, וזורק איזו הערה בסגנון ה"תגיעו כמה שיותר מהר... כולם לחוצים". כנראה שלקחתי את ההערה הזאת טיפה יותר מדי ברצינות..

כמה דקות מאוחר יותר, אנחנו חולפים על פני תחנת דלק של פז בקריית שמונה. הנהג שואל אם כדאי לתדלק עכשיו, ואני, מעיף מבט חטוף בשעון הדלק וזורק "עזוב.. יש מספיק ובטח יש עוד תחנות בדרך".

טעות קריטית.

כשהגענו לפסגה, כבר לא נשאר הרבה דלק במכל.

למחרת, באמצע הדרך למטה, נדלקה המנורה של הדלק. אני מזהה בסיס צבאי גדול, ומחליט לבקש מהם קצת דלק.. מה יכול להיות? אחרי כמה דקות של סיבובים בתוך הבסיס, אני מוצא מישהו שיש לו את המפתח למשאבה, לוקח את המפתח, צועד בגאון חזרה אל הנהג והסאוונה.

מילאתי מכל מלא. אם כבר עצרנו לתדלק, לפחות לא נצטרך לעצור שוב לתדלק בדרך הביתה.

את שאר הדרך חזרה למרכז עשינו באוטובוסים.

מסקנות:

1. סאוונה דיזל לא נוסעת טוב על בנזין, למרות שהוא עולה יותר.

2. ברכב צבאי עוצרים לתדלק כבר שהמחוג מראה חצי מיכל.

3. לוקח הרבה זמן לחזור מהחרמון לתל אביב באוטובוסים.

4. קצין רכב ששומע שאחת הסאוונות שלו נתקעה בחרמון הוא דוגמא טובה לנגד עצבני.

5. עד היום אני פוחד לעבור ליד המשרד שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קבלו פאדיחה:

לפני לא מעט שנים אי שם בצפון הארץ בעיר קרית שמונה, הגעתי לפחח הרכב שלו השארתי את הטרנספורטר השכור שאחת מדלתותיו נפגעה בתאונה והיה צורך להחליפה.

החנתי את הטרנספורטר החליפית מחברת ההשכרה ליד פתח המוסך ויצאתי להאיץ בפחח שיסיים את העבודה בהקדם .

הוא טען שהדלת כבר נצבעה ונשאר רק לחכות שהצבע יתייבש ולהרכיבה למקום.

הודתי לו וחזרתי לרכב מרוצה ומיד בתחילת הנסיעה נשמע מלמטה רעש מתכתי שהתברר כצליל האופייני למעיכת דלת טרנספורטר השוכבת לה לייבוש מצביעה..

מבטי ההלם של העובדים וההכרה שלי בעובדה המפאדחת לא ישכחו לעולם.

• תוכן חדש...