Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפורים שלכם..

טוב אז אני יתחיל עם האפדיחה האישית שלי. פאדיחה פאדיחה.. :)

קבעתי להיפגש עם חבר שלי, לפני שיצאתי הוא אמר שהוא בא לקחת אותי כי הוא בכל מיקרה כבר נוסע עם אבא שלו, אמרתי סבבה והלכתי לחכות בחוץ. באותו זמן היתה לו סוזוקי בלאנו לבנה, אחרי כמה דקות ראיתי מרחוק סוזוקי בלאנו לבנה עם שני אנשים מקדימה, הוא אמר שהוא בא עם אבא שלו אז הייתי בטוח שזה האוטו שלהם.

הוא נסע, עבר אותי קצת ונעצר אחרי רכב שעצר להולכי רגל במעבר חצייה, אמרתי לעצמי ננצל את הרגע וניכנס מהר (כדי לא לעקב את התנועה מאחורה). רצתי לאוטו פתחתי את הדלת האחורית היתיישבתי וסגרתי את הדלת (עשיתי את הכל ממש מהר כדי לא להפריע כי היו הרבה מכוניות) ברגע שאני סוגר את הדלת מיסתובב אלי מישהו שאני לא מכיר ואומר לי "נו מה קרה ??" הייתי המום, היסתכלתי אליו שניה ויצאתי החוצה בלי להגיד כלום.. (מה אתה יכול כבר להגיד במצב כזה :roll: )

:-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי קרה משהו יותר משונה.

אני נוסע בבאלנו לבנה, פתאום נכנס מישהו ומתיישב במושב האחורי.

מסתכל. ויוצא בלי להגיד כלום.

לכבוד

חברי הפורום.

בכבוד רב

אילן פ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לי קרה משהו יותר משונה.

אני נוסע בבאלנו לבנה, פתאום נכנס מישהו ומתיישב במושב האחורי.

מסתכל. ויוצא בלי להגיד כלום.

ואללה יכול להיות שזה הייתי אני... :wink:

יפה יפה, אהבתי :-D

פורסם

אני זוכר פעם עמדתי ברחוב לפני כמה חודשים וחיכיתי למונית... בכל מקרה אני רואה שמתקרבת איזה סקודה לבנה ומשום מה היא נראתה לי כמו מונית, בכל מקרה הרמתי את היד ובדקתי משהו בפלאפון... כשאני מרים את הראש הרכב בדיוק חולף לידי ואלה שיושבים בו מסתכלים עלי ולא מבינים מה אני רוצה... מסתבר שזאת לא הייתה מונית אלא סקודה לבנה רגילה...

*נזכרתי בעוד משהו, לפני כמה חודשים ראיתי את הרכב של המורה שלי לנהיגה, בכל מקרה השמש סינוורה אותי אז לא ראיתי מי יושב באוטו, אבל הנחתי שזה המורה שלי. כשהם עברו לידי הרמתי להם את היד לעשות שלום, אבל אז קלטתי שזה יושב המנהל בית ספר לנהיגה ועוד כמה תלמידים שעשו כנראה טסט פנימי, כולם הסתכלו עליי ולא הבינו מה אני רוצה מהם... אחרי זה כנראה שהם גם דנו בשאלה למי עשיתי שלום...

פורסם

ניסיתי לשחק אותה חכם, ושברתי לאבא שלי ברדיאטור את הפקק ניקוז אויר, בצורה כזו כזו שחצי ממנו יצאה החוצה, וחצי השני נשאר בפנים... זה פאדיחה?! לא יודע... אבל וודאי שמאז אני לא נוגע במנוע בלי הסבר מפורט :-P

פורסם

בצעירותי ,כשרכשתי את הרכב הראשון שלי

בדקתי הונדה סיוויק ,ורציתי להציץ במדיד שמן ,המוכר היה עם הגב אליי

באתי להוציא את המדיד, ואותה חתיכה שמחזיקים כשמוציאים את המדיד נשברה לי ונשארה לי ביד

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
בכל מקרה הרמתי את היד ובדקתי משהו בפלאפון...
כשהם עברו לידי הרמתי להם את היד לעשות שלום.
יש לך הרבה פאדיחות שקשורות בהרמת יד :smile: יכול להיות שאתה ממהר להרים ידיים ? :grin:

בידידות.. :razz:

פורסם
ו.... ? :shock:

המוכר היה די זקן קיוויתי שהוא לא ישים לב ואכן זה מה שקרה ,המדיד שמן נשאר בלי ידית אחיזה

ואני יצאתי מנייק אפשר להגיד .

ההונדה בסוף נשארה אצלו :mm_shocke

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בטח שתישאר אצלו..מה תיקנה אותה עם מדיד שמן תקול [באשמתך..]? יא צבר טיפוסי!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הנה הסיפור שלי:

לפני שקניתי את הפיאט שלי, הייתי משתמש ברכבים של ההורים שלי (איך לא?). באחת מהפעמים הייתי במסיבה אצל אחד החברים שלי עם הוולוו של אמא שלי (940). לאחר המסיבה אני ועוד כמה חברה יורדים למטה לחניה, אני ניגש לוולוו, לוחץ על השלט והרכב לא נפתח, אז אני פותח אותו עם המפתח (הייתה לנו בעיה אז שהשלט לא היה מגיב לפעמים), אני נכנס פנימה ומנסה להניע. הרכב לא מניע. מוזר אני חושב לעצמי ומנסה שוב, אך ללא הצלחה. התחלתי לבדוק אולי הקוד הוכנס לא נכון, או שאולי יש איזה משהו דולק, או שאולי הרכב בהילוך.... כאשר פתאום אחד החברים שלי דופק לי על החלון, אני פותח את הדלת, ואז הוא ואומר: "אממממ, גם הוולוו שלך לא מתניעה?"

אני חושב שהשאר כבר ברור :-D

(מוזר שלא תהיתי למה האזעקה לא הופעלה שפתחתי את הדלת...)

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

נסעתי לי לתומי במורד רחוב אחוזה ברעננה, כשלפתע הבחנתי באוטובוס אגד נצמד אלי ומהבהב באורות.

שמחתי לראות את אחי, חבר אגד, ובמשך כמה מאות מטרים "השתעשענו" בנסיונות עקיפה מצידו, תוך כדי בלימות וחסימות עדינות מצידי (הכול בזהירות כמובן...)

לבסוף עצרנו שנינו ברמזור, אני פותח חלון ומציץ מחוייך לעבר האוטובוס....

עד היום חרוט בזכרוני (עברו כבר 15 שנה בערך), את הראש העגול והסמוק מזעם ששלח לעברי צרור קללות עסיסיות, להפתעתם של הנוסעים באוטובוס.

• תוכן חדש...