Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

בקרוב נכנסים לדירה חדשה ולקחנו מטבח כפרי לבן.

אני מתקשה לבחור בין השניים..?

אם יש למישהו עצות לכאן או לכאן אשמח לשמוע.

תודה

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם (נערך)

אני בעד החצי - אמנם פחות אלגנטי אבל לדעתי הגישה ללוח הבקרה בלי לפתוח את המדיח היא יתרון. אם תרצה להוסיף כלי אחרי תחילת המחזור צוכל לעצור את המדיח על ידי הכפתור. פתיחת הדלת הלי עצירת ההדחה צפויה לגרום התזת מים לסביבה, זה קורה לי מדי פעםמ אשר אני פותח את החצי אינטגרלי בלי לעצור אותו קודם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה תלוי מאד בעיצוב המטבח. 

דווקא במטבח "כפרי", הפאנל עלול להפריע מאד בעיצוב (אם יש לכם, למשל, "מסגרות" שחוזרות בגודל ובגובה מסויים, זה "ישבור" את הרצף, ועלול להפריע בעין).

בקש ממעצב/ת המטבחים שלך לשרטט את המדיח האמיתי שאתה קונה על חזית המטבח שהתוכננה לך, ותראה כמה זה פוגע.

אני לא רואה חסרונות באינטגרלי מלא, למעט אולי המחיר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בין חצי אינטגרלי לאינטגרלי מלא הפרש במחיר לא כזה גדול, צריך פלטת עץ/ פורניר / פורמייקה בכל מקרה ( גדולה או קטנה ).
אין שום בעית תפעול במדיח אינטגרלי. אצלי 14 שנים איטגרלי מלא של סימנס, אפילו עבר דירה והחליף דלת לחדשה.
אני לא רואה במדיח קישוט כלשהו למטבח, במיוחד למטבח כפרי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פותחים את הדלת בעדינות והוא עוצר. אם פותחים ברעל אז יש סיכוי לשפריץ יחיד החוצה, תלוי במיקום הממטרה הרגעי.

• רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חייב לציין שיש לנו 3 שנים אחד של miele ללא פאנל מקדימה - אפילו עם הילדים שמתעסקים וכו - אף פעם לא השפריץ אפילו טיפה כשנפתח באמצע (ויוצא לי לא מעט להוסיף / להתחיל מחדש כמה דקות לתוך הפעולה כי מצאתי איזה כוס סוררת בבית אחרי שהפעלתי).

חששתי - אבל מסתבר שהחשש היה לא מוצדק (ד״א - מדיחים מעולים .. אבל כמו כל דבר של miele - יקר ...)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חצי אינטגרלי, כי רק ככה יראו שזה מילה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• מצחיק 3

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני כשעה, gsi16v כתב:

אז לקנות מדיח של Vertu וזהו.

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 2 שעות, gsi16v כתב:

צודק! מי שמבקר ולא פותח את המדיח לעולם לא ידע שקניתי מדיח בכ״כ הרבה כסף 😆

• מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני עשיתי את הטעות הזו [emoji38]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין שום סיכוי שאוציא כסף על “מילה״ התכנון הוא בוש או aeg

יש עדיפות לנקודה אדומה על הקרקע או שעדיף שתהיה תצוגה עם הזמן?

פורסם
לפני 15 שעות, nitch כתב:

אז לקנות מדיח של Vertu וזהו.

הם מייצרים מדיחים? חשבתי רק פלאפונים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה היה סרקזם.

• רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...