Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מי כמונו יודע שהמדינה שלנו עמוסה באמפרים, ורציתי לדעת האם זה אפשרי להרכיב ליפ קדמי לאוטו או שהוא ידפק לי? (זה כנראה תלוי בגודל שלו אבל אני בכל זאת שואל)

והשאלה הכי חשובה היא האם זה חוקי בכלל?

פורסם

תלוי איזה ליפ.

זה מנמיך בכמה סנטימטרים אבל לא מחייב שזה יידפק לך במדרכות ואמפרים. 

מדרכות הייתי נזהר יותר , במפרים לא תהיה כ"כ בעייה במיוחד אם אין לך הנמכות או משהו.

פורסם

שמע אני אישית מעוניין להוסיף ליפ לרכב מסוג מיצובישי לנסר בלי הנמכות בלי כלום רגיל פשוט.

אני חושב שאתה יודע איך נראית לנסר משופרת אבל אם לא קח דוגמא לליפ שאני רוצה להוסיף:

F0E906A9-939A-46BD-B5EE-A06436D6321B.jpeg

פורסם

אין ספק שזה מוסיף לרכב אבל לא בטוח שזה לא יראה מוזר על פגוש סטוק.

בנוגע לשאלה שלך לדעתי יבוא היום וזה ידפק לך, אין מה לעשות.

יש לפעמים מדרכות גבוהות שאפילו רכב לא מונמך עם פגוש סטוק חונה והוא מגרד אותו מעט, אז עם ליפ זה כבר לא יהיה גבולי ועלול להיות נזק (כמובן שאתה יכול לנקוט משנה זהירות אבל sh*t happens).

אם אתה לא נעול על הליפ הספציפי, אתה יכול לבדוק אופציה של דמוי ליפ (יש כאלה דמוי קרבון גם) מגומי שנדבק עם דבק דו"צ או ברגים ויכול כן להוסיף קצת לפגוש סטוק וגם הוא גמיש אז לא יישבר (אני לא כ"כ אוהב את התוספות האלה אבל מעלה לך רעיון).

אם אתה כן נעול על הליפ מהתמונה - אני לא הייתי עושה זאת, אבל זה הרכב שלך ובסוף תעשה מה שיעשה לך טוב.

פורסם
לפני 2 שעות, Daewoo_Racer כתב:

אין ספק שזה מוסיף לרכב אבל לא בטוח שזה לא יראה מוזר על פגוש סטוק.

בנוגע לשאלה שלך לדעתי יבוא היום וזה ידפק לך, אין מה לעשות.

מבין מה אתה אומר אחי, יש מצב לשלוח קישור או תמונה לפחות של מה שאתה מדבר עליו?

• תוכן חדש...