Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבלנו קיבלה התראת מרחק, בלימה אוטונומיה ובקרת שיוט אדפטיבית מאמצע 2019. אבל גם במחןמריסוק עצמו האיביזה החדשה השיגה תוצאות עדיפות.

מעבר לזה הבלנו חסכונית, מרווחת מאחור, אמינה אך תהיה חלשה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתבתי בתקציב שלך.

בלנו מאמצע 2019 לא נמצאת במסגרת התקציב שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ההחלטה לא פשוטה כאשר מעוניינים לרכוש רכב יד 2.
אני חושב שנארתי עם 4 רכבים, אני צריך להחליט על איזה ללכת, אני חושב על שנת 2018, ראיתי שהמחרים של 2017 לא רחוקים מאוד, לכן חשבתי כבר ללכת על 2018.
- קיה ריו

- הונדה ג'אז

- סיאט איביזב

- פג'ו 208

כמובן שאצטרך גם לעשות נסיעת מבחן על מנת להרגיש את הרכב, בליקחת בחשבון שעד עכשיו נסעתי על איביזה ידנית 2013, אני מחפש לעשות סינון נוסף.
החשיבות שאני מעונין שהרכב תהיה חסכונית, שקטה, בטיחות אני חושב שזה גם דבר חשוב, איבזור זה יהיה במקום היותר רחוק.

עריכה אחרונה על ידי noam76
פורסם

האיביזה ו208 די שקטות, האיביזה זריזה יותר עם בטיחות עדיפה ומרווחת יותר.

ההגאז גם חסכונית מרווחת אך תהיה כניראה רועשת יותר עקב גיר רציף ומנוע חלש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

נתחיל מהנמוך לגבוהה.

אקסס לא מאובזרת בכלל פנסים רגילים, טאסות, מראות רגילות, חלונות אחוריים מכאניים, 2 רמקולים, מערכת רדיו דיסק רגילה עם כניסת אאוקס.

אקסס פלוס - מוסיפה לאקסס מערכת עם מסך מגע בהתקנה מקומית

אקטיב 

פנסי לד יום עם עדשות, גנט 16, מראות מתקפלות חשמלית, חלונות ושמשה אחורית מושחרים, בקרת שיוט, חלונות חשמל מלאים, מערכת מקורית עם 6 רמקולים, בקרת שיוט, פנסי ערפת עוקבי פניה, דיבורית מקורית, כפתורי שליטה מההגה.

אקטיב פרו.

גנט 17 (לדעתי ה16 עדיף מבחינת נוחות) תוספות גימור, בקרת אקלים.

לדעתי כדאי להתמקד באקטיב ואקטיב פרו

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

לאחר בירורים נוספים.

מהפג'ו ירדתי.
הציעו לי לבדוק
- מזדה 3 , 5 דלתות שנת 2017 או 
- BMW מנוע 1500 טורבו שנת 2017
- אופל אסטרה

מה אתם אומרים עליהם ?

פורסם

אני בספק אם מאזדה 3 ו-BMW כלשהי (אני מניח סדרה 1) בתקציב שלך משנתון 2017.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

נכון סדרה 1 מעל התקציב זה נכון, 80000 ש"ח, זה די מפתה, חלקים טיפולים בטח יקרים.

מאזדה 3 הבנתי שהיא לא חסכונית בכלל זה נכון ?

אופל אסטרה כדאי לבדוק גם בכוון שלה? איך היא מבחינת חיסכון, ביטחון, שקטה ?

פורסם

פחות חסכונית אבל שומרת מצויין על מחירון בנסועה שלך ירידת הערך זאת הוצאה גדולה יותר בהשוואה להבדלים קטנים כאלו בצריכת דלק.

בכול מקרה אתה מדבר פו על רכבים שונים לגמרי בתקציבים שונים לגמרי לכול רכב יש את ההיתרונות והחסרונות שלו צריך להיסגר על מה הצרכים וההעדפות שלך

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

בכול מקרה אתה מדבר פו על רכבים שונים לגמרי בתקציבים שונים לגמרי לכול רכב יש את ההיתרונות והחסרונות שלו צריך להיסגר על מה הצרכים וההעדפות שלך

אני יודע שאני מדבר על רכבים שונים, התחלתי עם כוון מסויים כל פעם שהלכתי לבדוק , הציעו עוד רכבים, שוב נכנסתי לדילמה על מה ללכת.
אני עדיין חושב בכוון של קיה ריו, סיאט איביזה, סקודה פאביה.
אם טופל אסטרה נשחבת לטובה אמינה חסכונית, אני יכול גם לנסות לבדוק.

אני גם מתלבט אם פשוט לרדת בשנים בכוון של החל מ 2016 גם מבחינת התקציב יהיה יותר קל, בדקתי 2017,2018

אין כמעט קיה ריו GX למכירה.

פורסם (נערך)

בעקרון יכולים להציע לך עוד רכבים אבל כול רכב בנוי למשימות וצרכים קצת שונים לכן חשובה להבין מה הצרכים שלך כדי להבין מה יהיה הרכב הנכון בשבילך.

בו נתחיל מלתאר את השימוש שלך ברכב כמה אתה נוסע בשנה? איזה טוואי נסיעה? האם אתה נוסע לבד או עם עוד אנשים? האם חשוב לך תא מטען גדול? מה העדפות שלך מהרכב (עיצוב, התנהגות,אחיזה, יכולות שטח?) מה אולי לא אהבת באיביזה שהייתה לך?

ב80K אתה יכול לקנות החל ממיני חדשה עד לולוו XC60 אף אחת מהן לא תהיה קניה רעה פשוט כול אחת תתאים לצרכים ושימושים שונים.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם (נערך)

הצרכים שלי תהיה דומה מאוד לרכב הנוכחי, (איביזה 2013).

נסיעה כ 10000km לחודש.

בדרך כלל אני נוסע לבד.

רוב הנסיעות שלי הם קצרות טווח, לפעמים יש נסיעות ארוכות יותר כמו לעבור סוף שבוע אצל משפחה.

גודל תא מטען העדפה כמו האיביזה, נח יותר שרוצים לקחת ציוד, מזוודות.

מה שחשוב לי ברכב, זה חסכונית בדלק, שקטה, בטוחה, אחיזה בדומה לנוכחי (איביזה 2013).

אין צורך ביכולת שטח.

מה שפחות אהבתי באיביזה,

זה מנוע 1.4 ידני , לא הרגשתי שהיא זריזה במיוחד, בהחלט סבירה, כמובן שהייתי מעדיף זריזה יותר זה לא חובה.

דבר שפחות מורגש, כאשר אני קשוב, לי זה מורגש, בהתחלת נסיעה קיים השהייה קטנה מרגע לחיצה על הגז עד תחילת הנסיעה.

נכון שהגדרתי תקציב של 50k אם אפשרות מתיחה ל 60k , עד 3 שנים אחורה, זה אכן מגביל.

אני די מתלבט אם שווה להגדיל את התקציב אם זה לא חבל על הכסף,

שפשוט לחפש שנים אחורה יותר, עד 4 שנים , לא יותר מדי.

פורסם

אם היית מרוצה מהאיביזה, למה לא לקנות איביזה או פאביה טורבו ידנית?

נראה שבתקציב שלך יש לא מעט איביזות ומעט פאביות שיכולות להיות רלוונטיות:

https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=29,31&model=1625,279&year=2016--1&gearBox=0

• תוכן חדש...