Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני במשפחה - איזור ה 120k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי הפורום היקרים,

אני בחיפושים אחר רכב שני למשפחה. הרכב בעיקר ישמש אותי לנסיעות לעבודה (פחות רלוונטי בעיתות הללו) ולסידורים בימי שישי. במצטבר, באיזור ה 10000-12000 ק"מ לשנה לכל היותר.

הרכב השני (סובארו פורסטר) משמש בעיקר את אשתי ואת כלל המשפחה בנסיעות טיולים בסופי שבוע ובחופשים.

מספר אלמנטים שאני מחפש ברכב:

1. ביצועים ונוחות נסיעה - באופן כללי, אני אוהב לנהוג ולהרגיש שהרכב "סוחב"

2. תא נוסעים ומערכת מולטימדיה טובה (תמיכה ב Apple Car Play, תגובה מהירה)

3. צריכת דלק

4. יופי חיצוני

5. מרווח לנוסעים ותא מטען (יש לנו שני ילדים מתחת לגיל 3, לכן חשוב שיהיה מקום לפחות לעגלה גדולה אחת)

6. אבזור בטיחות

בגדול זה יכול להיות גם רכב חדש וגם משומש,

מבחינת גודל וסגנון יכול להיות גם Compact SUV וגם רכב יותר נמוך (ייתכן שגם סופר מיני גדולה מהממוצע יכולה להתאים)

כמה דוגמאות לרכבים ששמתי עליהם עין:
1. Skoda Kamiq - נראה מאוד פרקטי, מתחבר לעיצוב, מערכת מולטימדיה מצוינת, מרווח יחסית, ביצועים טובים לגרסת 1.5 (הוא הפייבוריט שלי כרגע). החיסרון העיקרי - גיר DSG7 שאינו נחשב לאמין.

2. Peugeot 2008 החדש - עשיתי עליו נסיעת מבחן, הרגיש מאוד כיפי בפנים, יפהפה מבחוץ (למרות שאני משער שההרגשה תעבור עם הזמן), הרגיש זריז וההגה והתגובה שלו היו כיפיים מאוד! החיסרון העיקרי - מערכת מולטימדיה איטית להחריד, המצלמת רוורס פשוט היתה בדיחה.

3. Hyundai Kona Hybrid

4. Mazda 3

תודה!

פורסם

ממליץ לבדוק את הפוקוס st החדשה או את האקטיב x. 

נראה שתפורות לדרישותיך. 

קאמיק 1.5 סטייל חורגת מאוד מהתקציב. ובמחיר שלה כדאי לבדוק גם את קיה אקסיד. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 20 דקות, mikeys כתב:

5. מרווח לנוסעים ותא מטען (יש לנו שני ילדים מתחת לגיל 3, לכן חשוב שיהיה מקום לפחות לעגלה גדולה אחת)

כל הרכבים שרשמת לא רלונטים.

עגלת אמבטיה לא תכנס

ואם תצליח להכניס אותה - אין יותר מקום בתא מטען.

אולי במאזדה 3 כן - לא בדקתי.

פורסם
לפני 3 דקות, markb205 כתב:

ממליץ לבדוק את הפוקוס st החדשה או את האקטיב x. 

נראה שתפורות לדרישותיך. 

קאמיק 1.5 סטייל חורגת מאוד מהתקציב. ובמחיר שלה כדאי לבדוק גם את קיה אקסיד. 

תודה על התגובה.
יש מבצע של 'חבר' של סקודה - 7000 ש"ח הנחה על הקמיק, אז זה נכון שקצת חורג מהתקציב אבל אני מוכן לעשות קצת Stretch.
הפוקוס ST נראית אחלה אבל טיפה מטרידה אותי הסחירות של פורד (וגם הבנתי שיש טיפה בעיה עם המנוע שמתחמם עם הגרסאות החדשות - היה רשום כאן בפורום).

מה היתרונות של קיה אקסיד על הקאמיק?

לפני 30 דקות, avi 1234 כתב:

כל הרכבים שרשמת לא רלונטים.

עגלת אמבטיה לא תכנס

ואם תצליח להכניס אותה - אין יותר מקום בתא מטען.

אולי במאזדה 3 כן - לא בדקתי.

את האמת שהעגלה שלנו נכנסת לפיג'ו בצורה טובה (בדקתי) ובכל מקרה, לרוב לא יהיה צורך ביותר מדי מקום מעבר למקום בשביל העגלה.

(ותודה על התגובה)

פורסם

אצלי ב-3, וגם ב-3 הקודמת, נכנסה עגלת אמבטיה שהיא אחת הגדולות שיש בשוק (גם כשהיא מקופלת).

למעשה בגלל שהבגאז' ב-3 יחסית עמוק (כלומר מדידה משפת הטעינה עד לגב המושב האחורי), העגלה נכנסה בדיוק לאורך, האמבטיה נכנסה לצידה לאורך, ונשאר עוד מקום בין האמבטיה לסף הטעינה וגם על העגלה עצמה עד לתקרת הבגאז'.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, Bull-81 כתב:

אין סיבה שעגלת אמבטיה מפורקת ומקופלת לא תיכנס בקאמיק.

נראה לי אפשרות טובה במבצע חבר. 

הכל יכול להכנס

רק צריך להתחיל לפרק ולמצוא זוית מתאימה...

פחות מתאים לי

כיום יש לי איוניק והקאמיק הרגישה לי מאוד שנמוך למשפחה עם ילדים.

פורסם
לפני 2 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אצלי ב-3, וגם ב-3 הקודמת, נכנסה עגלת אמבטיה שהיא אחת הגדולות שיש בשוק (גם כשהיא מקופלת).

למעשה בגלל שהבגאז' ב-3 יחסית עמוק (כלומר מדידה משפת הטעינה עד לגב המושב האחורי), העגלה נכנסה בדיוק לאורך, האמבטיה נכנסה לצידה לאורך, ונשאר עוד מקום בין האמבטיה לסף הטעינה וגם על העגלה עצמה עד לתקרת הבגאז'.

אגב, מדובר על גרסת ההאצ'בק או הסדאן?

פורסם

סדאן, לא מצאתי סיבה טובה לשלם על ההאצ'בק 100 שקל יותר כל חודש לאלדן (ב-3 הקודמת) ו-150 שקל יותר (ב-3 החדשה).

חניה לא מי יודע מה בעייתית לי, יש לי חניה פרטית בבית ובעבודה, לתל אביב אני לא מתקרב (ובטח לא עם הרכב), לרמת גן אשתי נוסעת עם האטראז' שהוא קצר בהרבה, ובראש העין פחות יש בעיה של חניה (או באופן כללי חניה במקביל יש הרבה פחות).

אז סדאן It is.

בהאצ'בק אפשר להכניס כנראה בסידור אחר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...