Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס מגמגמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלו'

פוקוס 2008, קפיצות של המנוע, מורגש יטתר בתחילת נסיעה, טורים לא יציבים.

טופל לפי הסדר הזה נעשה ניקוי בית מצערת, הוחלף חוטי הצתה, נדלק נורת מנוע, בחיבור למחשב כותב צילינדר 1. ואז הוחלף כוהל פלגים. ועדיין הבעיה קיימת וגם אחרי איפוס.

איך יכול להיות צילינדר תקול כשהכל הוחלף.

תודה לעונים. 

פורסם
לפני 6 דקות, trademark כתב:

נבדקו פלאגים, מזרקים?

פלגים הוחלפו. מזרקים, וואלק אני לא מבין בזה כל מה שנעשה זה המכונאי שלי עשה ואחרי כל זה אמר לי לא יודע מה לעשות. אז מה זה  לבדוק מזרקים מה להגיד לו.

פורסם

קודם כל תחליף מכונאי אם הוא ''לא יודע מה לעשות''.

שנית אם בעיה בצילינדר אז כנראה יש את אחת הבעיות האלה: אין ניצוץ- פלאג/ כויל לא תקינים (אתה אומר שהוחלף).

אין אספקה תקינה של דלק- מזרק סתום/ תפוס.

חוסר בקומפרסיה- רינגים או צילינדר שחוקים.

תחכה פה להמלצה על מכונאי מקצועי באיזורך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

"מכונאי באזורך" - שיציין קודם איזור.

אבל הכי קל לנו לשלוח למוסך אחר למרות שכבר החליף "חצי רכב".

תן לו (לפחות לדעתי) עוד צ'אנס.

חזור למכונאי שלך, שיבדוק שוב. שיתייעץ עם מי שצריך. אם לא מצליח - שירכיב את כל מה שהחליף עם זיכוי מתאים.

אח"כ - גש למקום אחר (רק ציין באיזה איזור).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 58 דקות, trademark כתב:

קודם כל תחליף מכונאי אם הוא ''לא יודע מה לעשות''.

שנית אם בעיה בצילינדר אז כנראה יש את אחת הבעיות האלה: אין ניצוץ- פלאג/ כויל לא תקינים (אתה אומר שהוחלף).

אין אספקה תקינה של דלק- מזרק סתום/ תפוס.

חוסר בקומפרסיה- רינגים או צילינדר שחוקים.

תחכה פה להמלצה על מכונאי מקצועי באיזורך.

בשביל להבין. אתה אומר את 2 האפשרויות האלה אפי' שהמחשב של המכונאי(הלא מבין שלי)כתב צילינדר תקול. כי לפי (חוסר) ההבנה שלי מזרק זה משהו אחר . אשמח להסבר תודה

לפני 9 דקות, חולגי כתב:

"מכונאי באזורך" - שיציין קודם איזור.

אבל הכי קל לנו לשלוח למוסך אחר למרות שכבר החליף "חצי רכב".

תן לו (לפחות לדעתי) עוד צ'אנס.

חזור למכונאי שלך, שיבדוק שוב. שיתייעץ עם מי שצריך. אם לא מצליח - שירכיב את כל מה שהחליף עם זיכוי מתאים.

אח"כ - גש למקום אחר (רק ציין באיזה איזור).

האזור שלי בית שמש. אבל אני מוכן קצת להזיז קצת את עצמי ואת הפוקוס לאזור המרכז נגיד. אם יש איזה מוסך מומלץ מאוד גם מבין וגם שלא יחליף ויטפל ויחליף ויטפל, ויעשה לי חור בכיס. אחרי הכל זה רכב של 8 אלף. 

פורסם

המחשב רק ''יודע'' שיש missfire בצילינדר כלומר חוסר הצתה.

הבעיה לכך היא אחת הסיבות הנ''ל..

כדי לפתור את הבעיה צריך לבדוק את כל הפרמטרים שגורמים לזה.

ומזרק זה בעצם אינג׳קטור שמזרים את הדלק לצילינדר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש פרט אולי חשוב. נדמה לי שזה התחיל להתחזק בפעם אחת שהגעתי עם הדלק די למטה עד שנדלק לי נורה של הדלק.

והשאלה שלי א"כ אולי יעזור שאני יעשה ניקוי בתוסף שמכניסים לדלק. זאת אומרת אם יש בעיה במזרקים כמו שהוא הסביר לי, יכול להיות שתוסף מנקה עד המזרקים.

תודה

ועוד שאלה איזה בעיה שתהיה. האם אני צריך להשבית את האוטו בנתיים. או שסך הכל יהיה לי נסיעה מעצבנת.

עריכה אחרונה על ידי בנימין 2
פורסם

טעות נפוצה גם אצל מוסכניקים ש missfire זה החטאת הצתה

כשזה בפועל החטאת בעירה.

החטאת בעירה עלולה להיות גם בגלל מזרק דלק, חוסר דחיסה בצילינדר

וכו'.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

זה לא בריא למנוע, נסיעה קצרה למוסך זה סבבה, נסיעות יומיומיות פחות.
בכל מקרה - לא מדובר פה באיזה תקלה מורכבת.
אם עברו על כל מערכת ההצתה (אגב כוהל זה במסיבה, קויל=סליל והכוונה לסליל הצתה (ממיר מתח מ12V שיש ברכב ל15000V שנותן המצת), עכשיו צריך לעבור על מערכת ההזרקה - אם התקלה בצילינדר ספציפי - אז אין דבר יותר פשוט מלהחליף בין שני מזרקים ולראות אם התקלה זזה. זה 20 דקות עבודה ברוב הרכבים.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...