Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף, אכן אני לא הולך להשקיע ברכב הזה (איפה אפשר למצוא קיט ואגזוז לחץ ;) )

אבל כמה דברים קטנים ושוליים כאלה שיעשו שמח בעיניים זה תמיד טוב...

מעצבן אותי הבגאז' הענקי והמכוער להחריד...

אני נראה לי פשוט הולך לשבת שם עד שיבוא לי רעיון מה לעשות בו... :D

...Carpe Diem

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טסות נחמדות יכולות להחמיא מאד לרכב .כמו כן עשה לה טיפול 10 אלף כנהוג לעשות לרכב כאשר קונים אותו ופותחים "דף חדש" כמו כן אביך ישמח ביותר אם תעשה לו הפתעה ותשטוף היטב את הרכב [מכל הלב] תעשה ווקס , תעשה ניקוי פנימי איכותי. מרח ספרי סקאי . עץ ריח. כבר כל אילו יעשו הרגשה חיוביתטובה ונעימה לאביך . בנתיים איני רואה באופק "פרוייקט יחודי" אחר שיכול ללתת חן לרכב בלי לפתוח בצורה נדיבה את הכיס. לדעתי שוב עלייך לרדת מענייני ה"חלונות חשמל, נעילה וכו'..פשוט מיותר לטעמי .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

או... סוף סוף קצת רעיונות טובים... אכן האוטו יקבל שטיפה מפנקת בקרוב, ניקוי פנימי וכו'...

על הח"J כבר ויתרתי אאבל נ"מ זה אופציה טובה במיוחד אם זה פותח גם את הדלת האחורית..

אבל מה קיבינימט לעשות בבגאז'... ?

...Carpe Diem

פורסם

מסיבה תעשה שם..הרי האוטו לצרכי עבודה? לא ככה?..לכן הבגאז צריך להישאר זמין לשימוש בכל שיטחו. במידה ולא כך הדבר . עשה לכם שם זולה הכוללת נרגילה שטיחים מקיר לקיר וכריות ישיבה ..D:

לגבי הבגאז לדעתי נקה אותו היטב . ולאחר מכן תפרוס שטיח פרקט לפי טעמך.

פורסם

למרבה הצער אי אפשר שטיח (זה הדבר הראשון שרציתי לעשות) מכיוון שכל הזמן נשפכים שם מים אז הוא פשוט יסריח וירקב...

(אבל זולה עם נרגילה ופופים נשמעת טוב מאוד... :D)

...Carpe Diem

פורסם
שלום!

בשעה טובה ומוצלחת אבא שלי רכש רנו אקספרס 93 בנזין - זהו רכב העבודה שלו אבל צריך קצת לפנק אותו, אז אני מחפש מה לעשות - במיוחד עכשיו שיש לי חופש...

הכוונה היא לא לדברים מכניים - כי אני לא מבין בזה, אבל אשמח גם להצעות של דברים פשוטים בתחום המכני...

יש לי כבר כמה רעיונות - המובילים ביניהם היא התקנת מערכת נעילה חשמלית ו/או חלונות חשמל.

1)ראיתי את הפרויקט של איציק לנעילה חשמלית והוא נראה מצוין, אני רק מחפש מקום לקנות אם משהו מכיר אולי באיזור ירושלים?

2)לגבי חלונות חשמל העסק נרקאה קצת יותר מסובך (ויותר יקר) אבל אשמח לשמוע גם מה ניתן לעשות בנידון - ואיפה לקנות?

3) האוטו נמצא רוב הזמן במצב שבו הספסל האחורי מקופל לגמרי לצורך הובלת ציוד - האם כדאי פשוט להוציא אותו?

4) אשמח לשמוע עוד המלצות מה לעשות לאוטו כי באמת מגיע לאבא שלי :)

דרך אגב, ווילונות גם נמצאים בעדיפות גבוהה אבל המחיר שדורשים הוא יחסית יקר (350 ש"ח) - אז זה נדחה בינתיים או שאני יעשה אותם לבד...

תודה,

צביקה

קודם כל תתחדשו על הרכב.

דבר שני, לא לגעת בספסלים בשום פנים ואופן, חבל לפרק ואחר כך להתחיל לחבר מחדש, הרבה עבודה ובעיקר מיותר, כאשר מקפלים את המושב האחורי מתפנה מקום רב והספסל לא מפריע בכלל, מנסיון כשתרצו לצאת לטיול משפחתי עדיף שיהיה היכן לשבת.

בקשר לוילונות ההתקנה אינה מסובכת בכלל, כמו כן אפשר לחסוך עלויות אם תיקח מידות של הוילונות תקנה בד ותשלח לתופרת.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צבי .

בשום פנים ואופן לא וילונות !!! אתה שומע..

אל תהפוך את האוטו לערס מוביל..!!!! עיצה ידידותית ..חבל על הכסף ..קח את אבא שלך בכסף הזה לאיזה מסעדה לסעוד ולאכול כמו מלך ..תאמין לי הוא יעריך את זה יותר מאשר וילונות שנות ה70

פורסם

הוילונות הם דווקא לצורכי עבודה - החלונות גדולים מאוד והדלת מאוד קלה לפריצה... :(

לא כדאי שיראו מה יש בפנים - אפילו אם זה סתם כלי עבודה מעפנים...

לנהגת - אני תופר בעצמי, ואני יודע שההתקנה לא קשה, אבל רציתי משהו קצת יותר מקצועי, וגם אין לי זמן...

בכל מקרה אני יעשה את זה בעצמי בהזדמנות...

אבל אני יודע שבאונו הספסל נשלף בקלות - לא כך ברנו?

ומה לגבי נ"מ בדלת האחורית?!?

...Carpe Diem

פורסם

נעילה מרכזית באמת מיותרת ברנו.

בעיניין מיגון הרכב אנחנו מסתפקים בבריח על ידית ההילוכים, זה מספיק ביותר.

אם הרכב יהיה רוב הזמן בנסיעות למטרת עבודה ותהיה בו סחורה רצוי קודם כל לטפל בעניין של הוילונות, אם תצטרך מידות מדוייקות אני מוכנה להביא לך מהרכב שלנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אשמח למידות - זה יהיה מצוין - תודה רבה לך!

למה לא נ"מ? אם זה נועל גם את הדלת האחורית זה שווה, אם לא אז יתכן שזה קצת מיותר...

...Carpe Diem

פורסם

למה לא נ"מ? אם זה נועל גם את הדלת האחורית זה שווה, אם לא אז יתכן שזה קצת מיותר...

עד כמה שאני יודעת הידית של הדלת האחורי שונה ולא נתקלתי עד היום בנעילה מרכזית שנועלת אותה.

ל'

פורסם

שלום.

נעילה מרכזית זה מאוד מיותר ברכב הזה, מה גם שהמנגנונים של הנעילה הם מאוד קשים לתפעול ותמיד יהיו לךעם זה בעיות.

בנוסף, מנגנון הדלת האחורית שונה ולא ניתן להרכיב לו נעילה מרכזית סטדנרטית - אם בכלל. לשיקולך.

תחסוך את הכסף להשקיע באוטו שלך ולא באוטו של העבודה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
צבי .

בשום פנים ואופן לא וילונות !!! אתה שומע..

אל תהפוך את האוטו לערס מוביל..!!!! עיצה ידידותית ..חבל על הכסף ..קח את אבא שלך בכסף הזה לאיזה מסעדה לסעוד ולאכול כמו מלך ..תאמין לי הוא יעריך את זה יותר מאשר וילונות שנות ה70

אסף הרכב הוא רנו אקספרס, ברכבים הללו הוילונות הם לצורכי עבודה ואין להם פוזה של "ערסים".:wink:

ל'

פורסם
לנסיך - תודה על האזהרה... אם כך נוותר על זה אכן...

נ"מ - האם אתה יודע אם אפשר לחבר אותה גם לדלת האחורית של הרכב?

ואיפה אפשר לקנות בירושלים? (אני לא מגיע הרבה לת"א)

לטיסן - אין צורך במערכת מכיוון שהרכב הוא רכב עבודה ויבלה בעיקר בנסיעות של 2-5 דקות כל פעם.

הרמקולים הקיימים עם הרדיוטייפ עשו את העבודה...

כיסויים אני ירכיב אבל השטיחים המקוריים סבבה ואין צורך לחדשים (גם הרכב מתלכלך הרבה אז אין אפשרות לשים משהו עדין)

חבר שלי קנה בשועפט נעילה מרכזית חדשה ב100 ש"ח.

אם אתה רוצה גם לקנות, החנות ממוקמת באחת הכניסות לשועפט ומגיעים אליה אם נוסע בגשר של גבעה צרפתית - פסגת זאב, ולוקחים שמאלה ביציאה השניה של הגשר (כלומר, לא ביציאה הראשונה של פסגת זאב מזרח ומערב אלא בשנייה, של פסגת זאב מרכז וצפון) אחרי שאתה לוקח שמאלה תמשיך לסוע ישר עד שיתחיל רחוב צפוף כזה בירידה חדה, מצד שמאל תהיה חנות קטנה עם שלט לבן נראה לי של אביזרי רכב, שם קנינו :).

• תוכן חדש...