Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במובילאיי סדרה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארונ של אשתי - שהתקבלה לפני כחודש - מותקנת מערכת מובילאיי מסדרה 6. בימים האחרונים המערכת מצפצפת, מופיע סמל ירוק בצורת ריבוע שעליו צלב, ומימינו מופיע מספר באחוזים. במהלך הנסיעות מעולם לא הגיע ל-100%

האם מישהו מכיר את התקלה, או שמא יש צורך לבקר במרכז שרות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הממממ.

זוכר שהיה משהו דומה גם אצלי.

אבל - הגיע ל-100 אחוז - ולא חזר יותר (מזכיר מין התקדמות של עדכון תוכנה).
הגב' עושה נסיעות קצרות מאוד בדר"כ ?

alfa 156 2.5.

פורסם

בהחלט.

חוץ מנסיעה אחת מחיפה לצפת וחזרה כשהרכב היה בן שבוע לא יצא מחיפה.

חשבנו שהבעיה היא חום (מזג האויר בימים האחרונים די קשה), אבל בסוף הצלחתי לגגל את התקלה, ואכן מדובר בכיול עצמי וצריך לנסוע מספיק מהר מספיק זמן.

מעניין שהיתה לי תקלה דומה במובילאיי 5 לפני מספר שנים, אבל הרכב היה בן חצי שנה והדבר קרה ליד עכו, אז עד חיפה הכל הסתדר. אני כבר מתכנן לקחת את הרכב הזה לנסיעה טיפה יותר ארוכה על מנת להשלים את הכיול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי הצג. לזה של סדרה 5 אייקונים בודדים ומציג רק נתון בודד בכל זמן, זה של סדרה 6 ברזולוציה יותר גבוהה ונראה כי מסוגל להציג מספר נתונים במקבילת

• רעיון טוב! 1

פורסם

אם אני לא טועה מה שאתה מדבר עליו נקרא כיול מערכת או משהו כזה, לפי המדריך רשום שזה קורה לאחר כמה התנעות (קריא - רכב חדש) בכביש בין עירוני, בנסיעה ממושכת ובאור יום כאשר הוא מצפצף כל 10 שניות; בנוסף רשום שזה קורה פעם אחת בלבד ונדרש לא לדומם מנוע.

פורסם

הבעיה היא שבימים אלה אשתי לא יצאה מגבולות חיפה (שער הכרמל לא נחשב יציאה), אז העסק לא מספיק להתכייל. בימיפ הקרובים אסע בה קצת יותר רחוק ואני מקווה שזה יספיק.

• תוכן חדש...