Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

ראיתי רכב שאני מעוניין לקנות והוא נמצא בחיפה.

רציתי לשאול אתכם איזה מוסך מומלץ ואמין אתם מכירים בחיפה בשביל ללכת אליו לעשות את הבדיקה לפני הרכישה של הרכב? ואגב כמה זמן לוקחת בדיקה כזאת? תודה רבה !

פורסם (נערך)

איזו שנה הרכב  והאם הקנייה היא מסוחר/מגרש פרטי/אדם פרטי ?

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

א.מומלץ להצליב תעודת זהות של המוכר עם פרטי רשיון הרכב.

לא חסרים סוחרים באזור וגם כאלו שמתחזים לפרטיים.

ב.אם הפרט הראשון כשיר,אתה צריך מכון בדיקה ולא מוסך כיוון שבמוסך יבדקו אולי מנוע וגיר( רוב המוסכים לא מבצעים בדיקות קנייה) אבל לא שילדה.

מ.מ.מ.סגור לפחות זמנית וחבל.

צמוד ללב המפרץ יש את קומפיוטסט,בנשר יש את טסט קאר, בחיפה יש טכנו טסט בעיר,קומפיוטסט בטירת הכרמל .

פורסם

מציע לעבור על המדריך לקניית רכב יד 2 "איך לא לפול בפח בקניית רכב יד 2"-שם רשום כל מה שצריך לבדוק לפני שבכלל נגשים למכון בדיקה.

מסמכים,ספר טיפולים ודוח סליקה הם כלים ראשוניים לסנן מוקשים בטח כאלו שנראים כמו "בונבוניירות" או מובטח שהם כאלו ובפועל הבדיקה /ניירת מגלים אחרת.

פורסם

אם אתה הולך למכון של קומפיוטסט אפשר להוריד באתר שלהם קופון של הנחה 100 שקל לבדיקת קנייה....מומלץ :)

מיצובישי סופר לנסר גיר רגיל שנת 95 מי צריך יותר מזה?

• תוכן חדש...