Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בטסט

Drx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול, תודה רבה לכול העונים, ותודה רבה על ההינענות הגבוהה.!

הראתי לו את כל השירוש הזה, והוא יקח כדור.

השאלה שלי היא איזה כדור? יש משהו ספציפי או ש"רגיעון" יספיק?

אני הצעתי לו לדבר עם המורה שלו שיסדר לו איזה מורה אחר או משהו בסיגנון שיתרגל לנהוג עם מישהו שהוא לא המורה שלו, וגם לבחון את השפעת הכדור בשיעור..

אם יש למישהו עוד עצות טובות שיכולות לעזור לו, אני ישמח..

פורסם
בטסט הראשון הייתי מאוד לחוץ.

בטסט השלישי הייתי רגוע וחשבתי לעצמי "אני שם עכשיו 300 שקל חבל להכשל ולחזור שוב בעוד שבועיים ולשלם עוד הרבה כסף למה שאני יכול לעבור היום, בסך הכל לנהוג רבע שעה כמו שנהגתי ב30 השעורים האחרונים!"

נכנסתי רגוע, חשבתי לעצמי כאילו אני נוהג לבד ולא תלוי באף אחד, המורה יושב לידי ולא הטסטר, ובסך הכל היה טסט מאוד קל ועברתי.

אהבתי את הרעיון......... ;)

פורסם
האמת יותר קל לבוא בגישה של אתה הולך להכשל בטוח... ככה אתה לא מצפה מעצמך לכלום ואז אתה עובר כי אתה לא לחוץ. ככה לפחות אצלי זה עבד(טסט ראשון :) )

אני אישית לא חושב שזה רעיון טוב כי

אם אתה בא בגישה שלילית שאתה לא עובר אז אתה גם לא משקיע

מחפף פניות לא זהיר כי אחרי הכל מה הטעם הרי ניכשלתי

אני אישית באתי אופטימי

ואגב גם בטסט השני שלי הרגשתי רעידות בכף היד כשניסיתי להעביר הילוך בפעם הראשונה

אבל אז זה נירגע ולאט לאט אני הרגשתי שאני נוהג לבד

אגב אהבתי נורא את הרעיון של זה שמורה אחר ישב איתו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

קבל כמה עצות מנהג טרי שעבר טסט ביום רביעי שבוע שעבר (טסט ראשון)

1 . לא ליהיות בלחץ! אם הוא יודע לנהוג אין לו בכלל ממה לפחד אני את כול השיעורים שלי עשיתי בפתח תקווה כי המורה שלי אמר לי שאני יעשה תטסט שם אבל בסוף הוא לקח אותי לרמת גן.

2. קלמנרבין ,זה החומר שלקחתי לפני הטסט לקחתי שתיי כדורים מזה אני לא רציתי אבל אמא שלי התעקשה.

3 .שלא יסתכל על הטסטר הרבה זה מביא מזל רע .

זהו לבינתיים

פורסם

היום עברתי טסט ויש לי עצה... -

תגיד לו שיעשה הצגה טובה. הטסטרים מפחדים להעביר אנשים שלדעתם יכולים להיות מסוכנים בכביש, ככה שאפילו אם אותו אחד עשה את הטסט מושלם, אבל עשה הצגה כאילו הוא יעשה "רייסים" כל היום, הטסטר יימנע מלהעביר את אותו אחד.

תגיד לו שישחק אותה כאילו הוא ילד טוב וזהיר מאוד (כל הזמן מראות! להראות כאילו באמת מאוד מאוד אכפת לו מהמראות!). אני אפילו שעשיתי טעויות עברתי אצל טסטר שנחשב קשוח, כשאחד שהיה איתי בטסט ולא עשה טעויות אבל נהג קצת יותר אגרסיבי (כאילו הוא כבר אחרי קורס נהיגה מתקדמת ולפחות 20 שנה וותק על הכביש) לא עבר.

בקיצור זה הרבה קשור להצגה שלך.. תגרום לו לא לפחד.

כל אחד רוצה להיות גנן, ולגדל קצת דגן בגן

אני יושב לי על ענן ומחכה שכבר תבינו :wink:

פורסם

מסכים עם מר. GSI

:-D

גם אני באתי לטסט ראשון ללא הרבה ציפיה לעבור. פשוט באתי לנסות ללמוד איך טסט מתנהל. לא ממש ציפיתי לעבור.

עשיתי הרבה מאד שימוש במראות וזה מה שכנראה המיס את ליבו של הטסטר אפילו שנגעתי עם הגלגל האחורי בחניה במדרון תלול...

:roll:

כל פעם שהסתכלתי במראה האחורית לפני שהאטתי לפני פס האטה ראיתי את הטסטר עם הקצה של העין איך הוא מהנהן ומחייך.

כנראה נפלתי על אחד שלא מעוניין לפסול אנשים סתם...

:wink:

תמסור לאחיך שיקח את זה יותר כחוויה במקום כמבחן.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

לפני 5 שנים עליזות עברתי בטסט חמישי, שהיה חמישי בעיקר בגלל הלחץ שנבע מכך שמאוד רציתי רשיון.

עמדתי לעבור ניתוח באותה התקופה, וסיפרתי לרופא שיש לי טסט. הוא הציע לי מיוזמתו כדורי הרגעה שלא מרדימים (במרשם). גם התמסטלתי יופי, וגם עברתי טסט. הטוב שבכל העולמות.

אמור ל"אחיך" שייגש לרופא המשפחה, ויבקש ממנו מרשם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תרשו לי לציין שכולם מתרגשים.

יש פחות ויש יותר!

אבל ככה זה כולם מתרגשים ורוב האנשים שנכשלים בטסט/מבחנים

זה לחץ

כדור הרגעה יכול לעזור אבל יכול להיות גם מסוכן

היתי ממליץ להתייעץ עם רופא חס וחלילה לא לקחת תרופות ללא התיעצות עם רופא

(לא שהרופאים כל כך חכמים) אבל בטוח שהם יודעים לפחות קצת יותר.

פורסם
למה המרכאות? הוא באמת אחי... :)
אני יודע. זה פשוט כל כך חריג שהמילה אחי מופנה לאח ביולוגי ולא לאח שלי גבר גבר, שהחלטתי לנקוט בציניות מסויימת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש איזה שהן טיפות מיוחדות להירגעות.. טבעיות לגמרי (יותר מהדס) והפסיכולוגית שלי פעם המליצה לי עליהן.. נדמה לי קוראים להם תמצית פרחי באך (bach) שמים שתיים על הלשון ותוך כמה דקות זה ממש מרגיע.. יש את זה בכל בית מרקחת וזה בטוח לגמרי ולא מרדים :wink:

תסתכל למעלה! מה אתה רואה?? לא!! יותר למעלה!! לא!!!!! הכי למעלה!! כן הכי למעלה!! מה אתה רואה?! מה מנורה??????????

*שיחת תמיכה רגילה עם לקוח טיפוסי שמנסה למצוא איפה לעזאזל כתוב "כלים" :|:bad-word:

• תוכן חדש...