Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מסתבר שהרכב שלי (שנת 2004) יהיה בן 15 וקצת השנה וצריך לקבל אישור בלמים ממוסך לפני טסט.

כמה דברים לא ברורים לי אם מישהו יוכל להסביר אודה לכם:

1) האם זה חד-פעמי ב-15 שנה או שכל שנה מעכשיו אצטרך להשיג אישור בלמים ממוסך לפני טסט? 

2) האם מקפידים על זה בטסט ב-100% או שיש סיכוי כלשהו שאלך ואעבור (אם מישהו יודע מניסיון)?

3) חבר שלי היה בעל רכב שהגיל שלו גבוה מ-20 שנה והוא טוען שאינו זוכר שהיה צריך אישור בלמים לפני טסט, האם הגיוני שלרכב שגילו גבוה מ-20 לא צריך?

תודה רבה לעונים! 

פורסם

1) מעכישו כל שנה לפני טסט.

2) אין שום סיכוי שיקבלו אותך במכון טסטים ללא היאשור. עוד בשלב בדיקת המסמכים אם לא תציג את האישור יסרבו לקבל אותך למבחן.

3) ברכב מעל גיל 19 אכן לא צריך אישור בלמים, במקומו צריך אישור רכב מיושן שהוא אישור יותר מקיף, ואת האישור צריך כל חצי שנה (ברכב מעל גיל 19 גם הטסט הוא כל חצי שנה).

אישור בלמים זה לא כזה סיפור, ממליץ לשלב עם הטיפול השנתי.  ואם לא,  150-200 ש"ח בכל מוסך מחיר הבדיקה+האישור, בהנחה שלא צריך להחליף שום דבר. 

פורסם
הי,
מסתבר שהרכב שלי (שנת 2004) יהיה בן 15 וקצת השנה וצריך לקבל אישור בלמים ממוסך לפני טסט.
כמה דברים לא ברורים לי אם מישהו יוכל להסביר אודה לכם:
1) האם זה חד-פעמי ב-15 שנה או שכל שנה מעכשיו אצטרך להשיג אישור בלמים ממוסך לפני טסט? 
2) האם מקפידים על זה בטסט ב-100% או שיש סיכוי כלשהו שאלך ואעבור (אם מישהו יודע מניסיון)?
3) חבר שלי היה בעל רכב שהגיל שלו גבוה מ-20 שנה והוא טוען שאינו זוכר שהיה צריך אישור בלמים לפני טסט, האם הגיוני שלרכב שגילו גבוה מ-20 לא צריך?

תודה רבה לעונים! 
חייב אישור בלמים
העלתי לפני כשנה רכב עם פחות מ 10,000 קמ שנת 2004.
חייבו באישור בלמים ואפילו לוקחים אותו למסמכים (ייתכן שעובר למשרד התחבורה)
בהצלחה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

מצרפים את האישור למסמכי הטסט שנשארים במכון רישוי,  לצורך ביקורת. 

לפני 5 דקות, אמיר ש כתב:

העלתי לפני כשנה רכב עם פחות מ 10,000 קמ שנת 2004.

מוזר, בשנה שעברה מודל 2004 עדיין לא היה צריך אישור. זה מהשנה ה 16. 

פורסם
מצרפים את האישור למסמכי הטסט שנשארים במכון רישוי,  לצורך ביקורת. 

מוזר, בשנה שעברה מודל 2004 עדיין לא היה צריך אישור. זה מהשנה ה 16. 
גם אני חשבתי כמוך אבל שיגעו אותי שאביא....
זוכר בוודאות

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• תוכן חדש...