Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3822312,00.html

בגלל הקורונה: משרד התחבורה איפשר לחברות הליסינג לבטל עסקאות לרכישת אלפי מכוניות חדשות

או בעברית כשתקנה מכונית ״חדשה״ מהיבואן לך תדע כמה זמן עמדה אצל חברת הליסינג ..... ושאתה יד שניה. עוד ישראבלוף כמו מכונית שנת 2020 שיוצרה בכלל ב 2018 ....

• רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם היתה עומדת אצל היבואן ?

מספר שלדה יאמר לך אם תרצה את שנת הייצור, ולעתים גם המפרט והאבזור. 

פורסם
לפני 2 שעות, G. P. Magnus כתב:

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3822312,00.html

בגלל הקורונה: משרד התחבורה איפשר לחברות הליסינג לבטל עסקאות לרכישת אלפי מכוניות חדשות

או בעברית כשתקנה מכונית ״חדשה״ מהיבואן לך תדע כמה זמן עמדה אצל חברת הליסינג ..... ושאתה יד שניה. עוד ישראבלוף כמו מכונית שנת 2020 שיוצרה בכלל ב 2018 ....

קישקוש בגרוש...

מדובר על מכוניות חדשות לגמרי - שלא נעשה בהם שימוש. מה זה משנה היכן הן עמדו? ואגב אי אפשר למכור מכוניות שיוצרו ב-2018 כחדשות בכל מקרה.

ואגב סביר להניח שקרן הפנסיה שלך מחזיקה אג"ח של אחת מחברות הליסינג הללו - אז זה גם לטובתך.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הבנתי מה ההתרגשות הגדולה, גם שקונים רכב בתקופה רגילה אי אפשר לדעת כמה זמן הוא עמד במגרש של היבואן ומה קרה לו שם.

העסקאות האלה לא התממשו ואף לא באמת עשה כלום עם הרכב, מלבד להסיע אותו כמה מאות מטרים אל המובילית וממנה למגרש.

אנחנו מדברים כאן על רכבי ליסינג, כן? לא על פרארי.

מי שדבר כזה מפריע לו שלא ירכוש רכב ליסינג אף פעם, כי לעולם אין לדעת מה הרכב עבר בדיוק לפני שקיבלת אותו.

אני חושב שהמדינה דווקא פועלת נכון שהיא מאפשרת למעסיקים גדולים במשק להתאושש מהמשבר ולהמנע מנזק רציני לכלכלה. במקרה הזה במחיר פעוט.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בכתבה רשום "מחיקת היסטוריית הרכב".

גם אם נתעלם לרגע מהעברת הבעלות לחברת הליסינג , כאשר בפועל הרכב היה כבר יד 1 ,0 ק"ם, אם אני לא טועה, קיים שם סעיף שנקרא: "מועד עלייה לכביש" כלומר חודש ושנה..

האם גם את זה הם מוחקים? או "מתקנים"? או מחליפים תאריך לכמה חודשים קדימה?

זה כבר מריח כמו:"זיוף מסמכים בחסות החוק". 

• מעניין 1
פורסם

אלו לא מכוניות חדשות לגמרי, הן אמנם לא נסעו אבל אלו מכוניות שעברו רישוי ויכול לגמרי להיות שחנו באיזו סוכנות קטנה של קל אוטו (כי די ברור שקל אוטו היא הנדונה) במשך חודשים, תחת כיפת השמיים, ללא כל הגנה מפני שמש כפי שיש לרכב שממתין בנמל, נשטף במטאטא כל שבוע תוך שהזמן הזה עשרות אנשים נכנסו, ישבו, שיחקו בכפתורים וכו'. נכון, לא כולן כאלה אבל בהחלט ישנן כאלה. יבואן מעניק הנחה על רכב תצוגה, אבל הרכב הזה יכול תאורטית להמכר ללקוח תמים ללא שקל הנחה למרות שמצבו גרוע משמעותית. זו בדיוק הסיבה שכאשר רוכשים רכב חדש, עדיף לבחור רכב בצבע שמוצא חן ולא נמצא במלאי, אלא על אוניה בדרך לארץ...

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

כל פעם שמתפרסמות תמונות של רכבים בנמל אני לא רואה שום הגנה מפגעי הטבע, הרכבים עומדים ומתבשלים בשמש.

מדובר על תקופה בה כולם ישבו בבית אז לא ברור מי בדיוק הגיע לאולמות התצוגה של חברת שקר כלשהו כדי ללחוץ על כפתורים. 

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בכלל לא "בטוח שקל אוטו היא הנדונה" וגם כשהמכונית עומדות בנמל הן חשופות לשמש. לא מדובר במכוניות שעמדו חודשים רבים אלא בכאלה שעמדו חודשיים בחניה של חברת הליסינג.

קל אוטו כבר חודשים בצרות וסביר שלא רכשה מכוניות חדשות חודשים.

דמגוגיה בגרוש של עיתונאים.

Just now, yossiaviel כתב:

האם הם הולכים לשנות גם את מספרי הרישוי שלהם?

מעניין - לא נראה לי  שזה יקרה. אבל אולי אני טועה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

עדיין לא רואה?20200502150356_IMG_4790.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 20 דקות, zvit כתב:

קישקוש בגרוש...

מדובר על מכוניות חדשות לגמרי - שלא נעשה בהם שימוש. מה זה משנה היכן הן עמדו? ואגב אי אפשר למכור מכוניות שיוצרו ב-2018 כחדשות בכל מקרה.

ואגב סביר להניח שקרן הפנסיה שלך מחזיקה אג"ח של אחת מחברות הליסינג הללו - אז זה גם לטובתך.

אני רואה 2 בעיות עיקריות:

1. שהאופציה לשנות את ההיסטוריה בכלל קיימת, בתור אחד שמגיע מעולם המחשבים זה לא משהו שאמור להיות אפשרי(זה פותח פתח לעוד קומבינות כאלה)

2. אם זה לא משנה איפה הרכב עמד אז למה מורידים את הערך של 0קמ ליסינג? הרי הרכב רק עומד במקום אחר

פורסם

1. תתפלא - אבל האופציה הזאת קיימת במערכת המחשוב, למקרה של ביטול עיסקה ע"י הלקוח מכל מיני סיבות (אבל זה מאד מוגבל בזמן)

2, הסטטוס של 0 ק"מ הוא תעלול רישומי לצורך שיווקי שהשמאי הלאומי משתף איתו פעולה, אם אתה שואל אותי, אישית אני מעדיף רכב 0 ק"מ כקונה רכב משומש כי זו אותה גברת בפחות כסף.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הערך של רכב שנרכש מ-0 ק"מ יורד כי הרוכש הוא הבעלים השני של הרכב.

ולא ברור לי למה חושבים כאן דווקא על רכבי 0 ק"מ, חברות הליסינג עדיין מוכרות יותר רכבים בעסקאות החכרה לחברות ועסקים מאשר רכבים ב-0 ק"מ.

הרכבים האלה נרכשים לעיתים על הנייר והמלאי מגיע בהדרגה בכל משלוח אל חברת הליסינג. הרכבים האלה לא עומדים במגרשי מכירה אלא במרכזים הלוגיסיטיים של חברות הליסינג בהמתנה להתקנות מקומיות או במרכזים הלוגיסטיים של היבואנים.

• תוכן חדש...