Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, yossiaviel כתב:

0 ק"ם ליסינג זה נחשב כיד. ולא סתם יד, אלה חברה. ולזה יש הפחתה במחירון.

אתה קונה בזול, ומוכר אח"כך גם ביותר זול.

בדיוק, זה פה הרכבים היו יד והיו שייכים לחברה אפילו, ואז מחקו כמה נתונים מהמסד נתונים והם נהפכו לחדשים.

אז למה לא לעשות את זה לכל רכבי 0ק"מ ברגע שאתה קונה אותם לבקש לאפס את היד הרי הם במילא לא זזו.

זה פותח פה פירצה מסויימת לעתיד

עריכה אחרונה על ידי boynet
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, shugiflex כתב:

לא הבנתי מה ההתרגשות הגדולה, גם שקונים רכב בתקופה רגילה אי אפשר לדעת כמה זמן הוא עמד במגרש של היבואן ומה קרה לו שם.

העסקאות האלה לא התממשו ואף לא באמת עשה כלום עם הרכב, מלבד להסיע אותו כמה מאות מטרים אל המובילית וממנה למגרש.

אנחנו מדברים כאן על רכבי ליסינג, כן? לא על פרארי.

מי שדבר כזה מפריע לו שלא ירכוש רכב ליסינג אף פעם, כי לעולם אין לדעת מה הרכב עבר בדיוק לפני שקיבלת אותו.

אני חושב שהמדינה דווקא פועלת נכון שהיא מאפשרת למעסיקים גדולים במשק להתאושש מהמשבר ולהמנע מנזק רציני לכלכלה. במקרה הזה במחיר פעוט.

וזה בדיוק חלק מהבעיות ה"מאה מטר" נסיעה אל המובילית וכו'.... אז בוא נעשה חישוב של "המאה מטר" הזה.... הרכב עולה מהנמל על גבי מובילית,היישר אל הבונדד,עד כאן טיפוסי,עובר את את הבקרות הדרושות... עולה על מובילית אל חברת הליסינג,זורקים אותו שם איפה שהוא (גילוי נאות,אני נהג מובילית בעצמי) אז לנושא... זורקים אותו שם איפה שהוא במגרש היבואן,פותחים על האוטו דלתות חופשי  וגורמים לנזקי פח(אנחנו הישראלים הרי אין ערך לדברים....) ואז פותחים הזמנה לחברת הובלה לקחת את הרכב שוב פעם חזרה מחברת הליסינג,מרגע ההזמנה החברה תגיע תוך יום או שניים (לרוב זה יהיה בסוף יום העבודה כשהוא ממש ממש לחוץ להגיע הביתה),וכמובן מהלחץ של להגיע הביתה ישפשף את הפגוש מלמטה..... (מאות פעמים ראיתי מקרים כאלו) הרכב יחזור שוב לבונדד ויאביק שם עד שימצא הקונה,ואז... הרכב ככל הנראה שוב יעבור בקרה חלקית (כי את הראשונה עבר בהתחלה,לוחיות רישוי וכו').... ואז.... עוד הפעם יעלה על המובילית,רק שהפעם בדרך ללקוח הסופי...

סורי,לי פחות מתאים רכב שעבר את כל התלאות האלו...

עריכה אחרונה על ידי new_driver_MAZDA
  • מעניין 1
פורסם

אני רק שאלה.

הרכבים שמיועדים ל0 ק"מ הם לא עם גירסת איבזור פשוטה יותר מהרכבים שנמכרים אצל היבואן?

אם כן, ניתן יהיה לזהות אותם אצל היבואן על פי גירסת האיבזור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אף אחד לא התייחס שרכבים שיורדים מהאניה מוגנים מפגיעת מזג אוויר. בדרך כלל יריעות ניילון על חלקי פח. גומיות בדלתות למניעת פגיעות פח. ניילונים בתוך הרכב כסאות, פנלים גם על חלקי פלסטיק כמו הגה ועוד. אני מניח שחברת הליסינג אם הוציאה עליו רישוי מוריד את כל אלה או חלקם .

• תוכן חדש...