Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Renault Clio 1.2 T 2013 בעיית מיזוג אוויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיימת לי בעיה במיזוג האוויר ברכב, רק כאשר הרכב בנסיעה המזגן מקרר, אך כאשר אני בעמידה בפקק או עומד מכל סיבה שהיא, הרכב לאחר זמן קצר כבר מפסיק להוציא קור ומוציא אוויר אפילו חם מעט . לאחר בדיקה של בחור שממלא גז לא חסר גז ובבדיקה שעשיתי, כאשר אני בניוטרל ולוחץ על הגז יוצא קור. 

לסיכום ,קור יוצא בנסיעה ורק כשאני לוחץ על הגז. 

לפי דעתכם האם מדובר במדחס שהלך לחלוטין ? או בחלק אחר? 

תודה.

פורסם
לפני 48 דקות, netanel1014 כתב:

שמעתי מהרבה אנשים על המזגן של קליאו שהוא חלש. בכל זאת אתה יכול לעשות בדיקה אצל בעל מקצוע.

לפני כשעה, raz2058 כתב:

תריץ חיפוש על זה בפורום, היו כמה פוסטים מהעבר שהמסקנה היא שאין מה לעשות המזגן של הקליאו חלש

תודה על המענה, 

אכן גם אני שמעתי שיש חיסרון במיזוג בדגם הזה, יחד עם זאת גם לא מדובר בקירור חלש בעמידה אלא באוורור בלבד.

דווקא חשוב לי לציין שבנסיעה המזגן מקרר בצורה טובה מאוד וכשהוא עומד זה עניין של כמה שניות עד שיוצא אוויר בלבד

אלך לבעל מקצוע בתחום, תודה על הרצון לסייע

פורסם

אצלי בקליאו בעמידה (דגם 2018 ידני עם מנוע 0.9) לא נכנס אוויר חם אבל מרגיש לי שהתפוקה יורדת. ידוע שבקליאו המזגן לא משהו אבל אולי איש מקצוע ידע איך לשפר את העניין.

תדווח פה בחזרה אם מצאת לזה פיתרון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן על מנת לעזור לאנשים עם אותה הבעיה .

הוחלף בקר מדחס והמזגן עובד מצויין גם בעמידה,

בוצע במוסך מורשה של רנו אחרי שהלכתי למספר רב של מוסכים וכל אחד טען שזה משהו אחר.

במוסך המורשה אמרו שזו בעיה נפוצה בדגם ומזל שלא מיהרתי להחליף את המדחס, כי הוא במצב מצויין.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 29 דקות, Dori888666 כתב:

מעדכן על מנת לעזור לאנשים עם אותה הבעיה .

הוחלף בקר מדחס והמזגן עובד מצויין גם בעמידה,

בוצע במוסך מורשה של רנו אחרי שהלכתי למספר רב של מוסכים וכל אחד טען שזה משהו אחר.

במוסך המורשה אמרו שזו בעיה נפוצה בדגם ומזל שלא מיהרתי להחליף את המדחס, כי הוא במצב מצויין.

מה העלות? ובאיזה מוסך מורשה היית?

אני הייתי במורשה בחיפה, טענו שהמזגן תקין וככה הרכב. קליאו 14 0.9 ידני

• תוכן חדש...