Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד בחום לא אחיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה זמן שיש לי בעיה עם המד חום של הרכב. לםני כמה ימים מילאתי מים ובדקתי שיש ( ראיתי השתקפות) באותו יום גם החלפתי מכסה לרדיאטור. הבן אדם בחנות אמר לי לקנות 1.1 גבוה. היום כשנסעתי ברכב אחרי 7 דקות הוא התחיל לעלות מעל ה 90 מעלות. גם המזגן לא קירר ופשוט הוציא אוויר חם. 

המנוע כבר עלה ל 110-115 ועצרתי בצד. עכשיו הגטע המוזר. אחרי דקה הפעלתי את המזגן ויצא אוויר קר, ופתאום המדחום ירד לנורמה שלו. אבל במהלך הנסיעה הוא עולה ויורד. ששמתי על מצב סרק ושמתי גז כשהמנוע היה עם מדחום גבוה , הוא פתאום ירד...

האם זה בעיה בתרמוסטט?  יכול להיות שהמכסה לא מתאים ואני צריך "נמוך"? 

יש לי I10 2010

פורסם

לגבי המכסה אני הייתי נצמד למקורי ולא למה שהמוכר אומר. אם היה 0.9 אז 0.9 וכו'.

אני הייתי קודם כל מתחיל לבדוק ניקוז אויר במערכת לאחר מכן חוסרים.

כמו כן המצב שאתה מתאר, עם הגז הייתי בודק אם כיוון משאבת המים.

לגבי המזגן ברגע שהמערכת מזהה עומס על המנוע בצורת חום מנוע וכו' היא מנתקת את המזגן אוטומטית.

פורסם

המכסה המקורי הוא 1.1 , בדקתי. פדוט לא יודע אם זה גבוה או נמוך.

מילאתי מים ירוקים ברדיאטור יותר מאוחר בערב. לקח לי איזה רבע מיכל של 4 ליטר. נסעתי איתו עוד 10-15 דקות והכל היה תקין. אז אני לא יודע בדיוק מה הבעיה

פורסם

מה שאתה מתאר זה חוסר בנוזל קירור או אויר במערכת.

לא הייתי מציע לך להמשיך להשתמש ברכב לפני שבעל מקצוע בודק את מערכת הקירור ואת המנוע. 

• תוכן חדש...