Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירים\אוהבים את Car SOS?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערוץ National Geographic משדרים כבר כמה שנים תוכנית שנקראת Car SOS

ישנם אנשים אהובים ע"י המשפחה\קהילה שנתקלו במחלה קשה או מקרה במשפחה שעצר להם את החיים.

לרובם יש רכבים שהם אוהבים והתוכנית לוקחת מהם את הרכב, בלי לעדכן את בעל הרכב (אבל בשיתוף על בני המשפחה), משפצת את הרכב ומחזירה את הרכב משופץ לבעלים.

הרכב הכי ישן שהתעסקו היה פורד מודל A משנות ה-20 אני חושב, ממש יפה.

לא מדובר רק ברכבים קלאסיים מבחינת שנתונים, אלא גם רכבים יותר חדישים אפילו שנות ה-90 וה-2000.

אני אוהב את התוכנית הזו כי מראים לעיתים חלקים בשיפוץ ומסבירים על דברים מאוד מעניינים בין עם פחחות, מנוע, חשמל וכו'.

בנוסף בעמוד הפייסבוק שלהם הם מראים דברים שלא ניתן לראות בטלוויזיה, לנשל הראו איך משפצים מנוע מהתחלה עד הסוף.

גם מראים כיצד מייצרים חלקים, למשל איך מייצרים חלק פחחות, איך עושים את הריפודים.

הדבר שמדהים אותי זה לראות את הרכבים כאשר הם מגיעים למוסך, מבצעים בדיקה קצרה של חלודה ואתם צופים איך תיקנו או מה עשו בעבר לרכבים במהלך תיקון.

סף של משקוף דלת במקום לרתך אזו חיבור בעזרת ניטים.

בעיקר מדהים אותי לראות רכב שבמקום לעשות תיקונים מקצועיים, עושים חיתוכים וממלאים אותו בחומר ואז צובעים.

או שלדת\חלקי פחחות שמלאים בחומר מילוי\ עיתונים\ או סתם צבעו בשחור בשביל לעבור MOT

אני יודע שבארץ יש הרבה חאפרים וכך בכל העולם, אבל זה תמיד מדהים אותי הרמות שמגיעים אליהם והסיכון שעושים ללקוחות אם בידיעתם ואם לאו.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גיליתי אותם ואת ווילר דילרס לפני כשנתיים. 

את car sos אני פחות אוהב , הם נותנים יותר מידי דגש על הבעלים ועל הסיפור, אבל לווילר דילרס ממש התמכרתי וחרשתי על רוב העונות כמה פעמים.

תענוג לראות את בעלי המקצוע "של פעם" כמו חרטים, נגרים ומסגרים עדיין עובדים, ובחלק מהמקומות מדובר באנשים בגילי, חבר'ה בני 30, ולאו דווקא "זקנים".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אבל אם אני זוכר נכון בסופו של דבר כשאד צ'יינה פרש, אנט מקאר SOS הוא זה שהחליף אותו. 

SOS יותר בקטע של רסטורציה ושימור טהרני בעוד שווילר דילרס היו מערבבים חלקים שעברו מתיכת פנים בכדי לגרום לרכב ישן להראות יותר חדש ויותר טוב. 

יש עוד סדרה אחת מעולה, אמריקאית דווקא והשם שלה הוא משהו כמו graveyard cars אם אני זוכר נכון - האנשים שם רדודים יותר והתוכן מתרכז גם הרבה בשפה הנמוכה שלהם זה כלפי האחר אבל בסופו של דבר הם מאוד טהרנים והם גם הראו שם לא מעט מהספרות המקורית של הרכבים בכל הנוגע לשיטת פס הייצור שלהם - בקיצור הם לא רק ששחזרו את הרכב כך שיראה מקורי אלא באופן בו הוא נבנה במקור! 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

לנוס אל תתפוס אותי במילה, אבל נראה לי שהתבלבלת עם תוכנית אחרת מנשיונל שהאנט כיכב בה. שם הם היו קונים רכבים, משפצים, ושולחים לActions.
בקאר SOS יש טים המלפפון הבריטי ופאז חתול הרחוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

נכון - אני חושב שאני מתבלבל עם מצילי המכוניות - נכון, עכשיו נפלו כל האסימונים. 

גם גרייבריארד קארז אם זה אכן שם התוכנית - מבחינת שיפוץ הרכבים עצמם זה תענוג לראות.

אני פשוט מתגעגע לנאשיונאל ודיסקברי - תעשיות על סדרה פשוט מהממת. נהיה לי סלט כבר מכל התכנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאוד אוהב את car sos ובכלל את כל תוכניות הרכבים בערוצים 44 ו 46.
צופה בהנאה גם בחקירה בתעופה אבל זה כבר off topic.
שאלה שמסקרנת אותי בcar sos, האם המשפחה שמקבלת את הרכב המשופץ, שערכו עלה במאות אחוזים אחרי השיפוץ, חותמת על חוזה עם ההפקה
שהרכב המשופץ לא ימכר? האם לרכב יש תקופת צינון של X שנים?

S60 Rdesign

פורסם

בואנה, העלת שאלה טובה.

הפרק ששבר אותי, היה פרק שבו גם האב וגם הבת חלו בסרטן והם שיפצו להם רכב.

הרכב היה אמור להיות פרויקט משותף של האב והבת, אילולא המחלה הארורה.

זמן מאוד מאוד קצר אחר הפרק, האב והבת נפטרו וזה שבר אותי.

ישנו פרק שהם לוקחים לנצ'יה אינטרגלה של בחור כלשהי, ותוך כדי השיפוץ הוא נפטר. 😔

אני אוהב את התוכנית הזו מהפן הטכני וגם מהתקווה שאולי השיפוץ הזה, עוזר לאותם אנשים להחלים.

ובנוגע לווילרס דילרס, קשה לי מאוד לראות את התוכנית ללא אד צ'יינה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 8 שעות, ariel000 כתב:

בואנה, העלת שאלה טובה.

הפרק ששבר אותי, היה פרק שבו גם האב וגם הבת חלו בסרטן והם שיפצו להם רכב.

הרכב היה אמור להיות פרויקט משותף של האב והבת, אילולא המחלה הארורה.

זמן מאוד מאוד קצר אחר הפרק, האב והבת נפטרו וזה שבר אותי.

ישנו פרק שהם לוקחים לנצ'יה אינטרגלה של בחור כלשהי, ותוך כדי השיפוץ הוא נפטר. 😔

אני אוהב את התוכנית הזו מהפן הטכני וגם מהתקווה שאולי השיפוץ הזה, עוזר לאותם אנשים להחלים.

ובנוגע לווילרס דילרס, קשה לי מאוד לראות את התוכנית ללא אד צ'יינה.

כן יש פרקים שאכן האנשים "נעלמים" וזה כואב (ראיתי את הפרק שבסוף דיברו על האב והבת)

לגבי התיקווה - כן אתה רואה את "הניצוץ" שיש לאנשים שמקבלים את הרכב ופשוט יש להם נושא ועניין חדש בחיים, וראו את זה בכמה פרקים שהם הלכו לבקר את אלה שקיבלו רכב משופץ.

אז זה עובד טוב ולפעמים זה מה שמחזיר אדם לחיים - עניין וניצוץ בעיניים ולכן זה טוב.

אד צ'ינה היה מעולה וגם אהבתי אותו אך אנט לא פחות טוב וגם הוא (מכיר אותו מעוד תוכניות רכב) טכני ויודע לעבוד ולהסביר.

תוכניות טובות שאנו מחייכים בהן - כן ירבו

שבוע נהדר לכולם ובריאות לכם ולכל בני משפחותיכם

קובי

:-)

פורסם

תוכניות שציינתם אהובות ונצפות גם על ידי.

רוב הרכבים ב-SOS היו נזרקים לבסוף לגריטה ע"י בעליהם בגלל שנרקבו כמעט לחלוטין (לולא היו "מגיעים" לתוכנית).

רק מבטי השמחה והתימהון של בעלי הרכבים שזכו לאיחוד עם רכבם המשופץ שווים את הצפייה.

(כמובן גם טים ופאז 😄)

alfa 156 2.5.

פורסם

אוהב מאד את SOS ודילרס, בייחוד כשיש שם רכבים שווים יותר וספורטיביים (כמו אסטון ולמבו).

לגבי אד לעומת אנט - העדפתי בבירור את אד הסרקסטי והחמצמץ שהתייחס ברצינות מדעית לכל פרוייקט וכשמייק ניסה לשכנע אותו לעבוד, הוא התלונן יותר על הכסף שזה יעלה.

אצל אנט הגישה היא יותר אומנותית - הוא עובד לפי רגש, ובכנות, קשה יותר לחובבן לדעת מה הוא עושה, מה-גם שהרמה שלו מבחינת הגישה, פחות גבוהה. אד גם יטפל ברכבים ולא תהיה לו בעיה להכנס לפרוייקט מורכב בזמן שאנט כנראה שלא (לא מראים את זה, אבל אני מניח שמייק וויתר על כמה רכבים אחרי וטו שאנט הטיל, ושהיו כנראה יותר מורכבים לתיקון מבחינה טכנית.

אנט גם יורד על הגיל של מייק ומזלזל בו. הכל כמובן בהתאם לסקריפט בסדרה, אבל כנראה שיש מאחורי זה גרעין-אמת על היחסים בין השניים. אצל אד אולי ראית את זה , אבל זה היה מרומז ולא בכמות כזאת).

והנה סרט שמסביר למה אד עזב, אם לא ראיתם (בקיצור, מבחינתו הוא עזב כי הצילומים והצוות לא היו מספיק רציניים לטעמו):

פורסם

ווילר דילרס מאוד כייף לצפות כשאד עוד היה שם, את הפרקים עם המחליף שלו כבר לא היה לי זמן לראות לצערי.

SOS סדרה מדהימה אבל קשה לצפייה עבורי, למרות שזו תכנית טלויזיה בסופו של דבר העבודה שלהם טהורה וזה מרגש מאוד.

מאוד אהבתי את ריצארד עם הסדרה שלו fast n loud עוד לפני שהוא היה מעצמה אני זוכר את העונות הראשונות כשהוא רק התחיל לבסס את עצמו והתלבט בנוגע לבחירות עסקיות, היום הוא כבר שם דבר באמריקה.

איזה חולצה מגניבה יש לאד בסרטון למעלה ^^ עוד בדיחה חרושה - יש 10 סוגי אנשים בעולם, אלה שיודעים בינארי ואלה שלא.(עבור אלה שלא אציין ש10 זה בעצם 2).

• רעיון טוב! 1
  • אחראי פורום
פורסם

לא קשור לרצינות הצוות אלא לגישה. נטען שזמן צילום העבודה במוסך צומצם עם המעבר לארה"ב, מה שאנחנו מבינים שלא מדוייק בדיעבד. הם אולי מצלמים פחות משימות, אבל מתעכבים על שתיים גדולות ובפירוט יחסי.

מייק ברואר צולם מטנף על צ'יינה ועל הגישה שלו, גם צ'יינה מצידו לא הראה כלפיו אהבה גדולה באיזה קטע וגם דובר על הטרדות שברואר ומשפחתו ספגו אחרי הפיצול.

ממש מקארתני ולנון.

התוכניות מעניינות מינוס ההומור הבעייתי שהוא איפשהו בין אדיר מילר לבדיחות יום השואה ומתבזבז המון זמן מסך על שטויות, אבל כמוצר טלוויזיה (בניגוד ליוטיוב), זה בסדר גמור.

התוכנית החדשה של ברואר והחיקוי של אנט ממש צולעת.

אגב, על איזה פרק ב-sos מדובר עם האב והבת שנפטרו? חשבתי שראיתי הכל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

האותנטיות של התוכניות הללו נעלמה איפשהו אחרי 5 עונות של ווילר דילרס.

מאז הכל מבויים, לא אמין ולגבי הסדרה עם אנט - יש כל הרבה פערי רצף..... עבודות שמדברים שיעשו לא נעשות, חלקים שונים מוצגים כמוחלפים ופתאום בסוף זה נראה אחרת. אולי יפה, אבל מאוד לא רציני.

בתכניות של אד היה עוד אפשר ללמוד משהו על טכניקות שיפוץ וטיפים שימושיים. אנט עושה דברים שלא ממש שימושיים.

ההצגה כאילו מייק מפתיע את אד/אנט עבדה לפני 12 שנים. הרי ברור שההחלטה משותפת, כל משא המתן של מכירה והקניה מסוכם מראש והצילומים מבויימים וברור שיש עשרות מכוניות שבדקו, אולי אפילו קנו, אבל לא הצליחו להגיע לתוצאה סופית.

זה שואו (כמו כל ריאיטי או כאילו ריאליטי).

יחד עם כל זה, אני אוהב לראות את התוכניות, אבל לא צריך לייחס יותר מדי רצינות לסיפורי המסגרת (כמובן אי אפשר להיות ציניים לגבי המקרים האנושיים של פאז וטים)

עריכה אחרונה על ידי ליסינג בצער

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

יש גם את Gas Monkey Garage

אהבתי את הסדרה לפני ש Aaron Kaufman עזב.

הם ההפך הגמור מcar sos. מה שמענין אותם זה רק כסף. קפיטליזם מוטורי אמריקאי במיטבו.

d9290dd6c580faf04c19dfc746bd0997.jpg

S60 Rdesign

• תוכן חדש...