Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אקבל את רכבי  החדש,

ואני מעוניין לבצע התקנת PPF בטמבונים והפנסים הקדמיים.

איזה חברה מומלצת מבחינת איכות ביחס למחיר?

מקום ממולץ ?

תודה.

78910693_993116537729379_5198812656290496512_o.jpg

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אני בחרתי לבצע עיטוף אצל Class A, עם PPF של לומאר (יש לו Self Healing), שנחשב לטוב שבנמצא.

יש גם Xpel שהוזכר פה, שנחשב טוב גם כן.

אם אתה מאיזור המרכז, גש אל Class A (פ"ת) ואומנות הציפוי (חולון) ותקבל הצעות מחיר.

יש גם את אודיבה (נתניה) ואת OD (איזור בית שמש), אם הם רלוונטיים לך מבחינת מרחק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני ציפיתי ארבע רכבים אצל סאן פילם ברמת גן. שני האחרונים צופו ב-xpel. ממליץ בחום על המקום ועל החומר.

למה חשוב לך לצפות את הפנסים? לדעתי, אם אתה נוסע הרבה בבינעירוני, חשוב לצפות את מכסה המנוע. מה לגבי הדלתות, אתה לא חושש מפתיחת דלתות בסמוך אליך?

פורסם
בתאריך 15.4.2020 בשעה 09:34, RS כתב:

אני בחרתי לבצע עיטוף אצל Class A, עם PPF של לומאר (יש לו Self Healing), שנחשב לטוב שבנמצא.

יש גם Xpel שהוזכר פה, שנחשב טוב גם כן.

אם אתה מאיזור המרכז, גש אל Class A (פ"ת) ואומנות הציפוי (חולון) ותקבל הצעות מחיר.

יש גם את אודיבה (נתניה) ואת OD (איזור בית שמש), אם הם רלוונטיים לך מבחינת מרחק.

הם עדיין לוקחים 900 שקל למ״ר של ppf ?

אם כן, תעבור בדרך בבנק תיקח משכנתא.

ציפיתי לפני  3 שנים ב class a גולף מכיוון שראיתי שלפגושים יש נטייה לאבד מהר מאוד צבע מכל מיני סיבות והיה לי רכב לבן, אז במידה והיה יורד צבע זה היה מאוד נראה לעין.

אני יכול להעיד שה ppf של לומאר הציל אותי מרכב ששפשוף אותי ורק נשאר סימן על העיטוף, ויצא לי להיכנס באבן שנפלה ממשאית, האבן בגודל אגרוף במהירות של 120 קמ״ש שרק קרעה נקודתית את הציפוי במכסה מנוע (בעצם גמרה אותו שם), אבל לפח לא קרה כלום. 

פרט לכך, היום כעבור 3 שנים הציפוי הצהיב ונאלצתי להסיר אותו.

כמו כן, תציין מאיזה אזור אתה בארץ כדי שנדע לכווין אותך אולי למקום באזור שלך.

פורסם

אנחנו אוטוטו שנתיים עם הציפוי ונכון לרגע זה אין שום סימני הצהבה. יתכן ולא מדובר בלומאר זהה,  ה-Platinum קיים במספר וורסיות, האחרונה יצאה לשוק לקראת 2018.

(למיטב ידיעתי ישנה אחריות על הלומאר ל-7 שנים, גם על הצהבה)

לא אוכל לנקוב במחיר המדוייק, כן אוכל להגיד שזה היה מחיר אטרקטיבי יותר מזה שניתן לי באומנות הציפוי ובסדנא נוספת.

PPF הוא ללא ספק בגדר החובה בעיני.

עפה לכיווני אבן ממשאית על כביש 6, הציפוי נפגע ולא נגרם שום נזק לפח. הוחלף הציפוי וחזרנו לתקינות מלאה 😅

• רעיון טוב! 1

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

אכן, נוסע לא מעט בבינעירוני, למרות שאני שומר מרחק.
רוצה הגנה בעיקר מאבנים, על מכסה מנוע, טמבונים ופנסים (לא רוצה סדקים).

השקעה אכן יקרה, אבל כאב הלב גדול יותר.
אני מאזור השרון.

האם נותנים אחריות להצהבה?

עריכה אחרונה על ידי or6699

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...