Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצב לילה ב-Waze ב- Android Auto

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ל סקודה אוקטביה עם מערכת מולטימדיה Bolero 8 אינץ' עם אפשרות לשקף את הטלפון עם Android Auto.

ב-Waze בהגדרות התצוגה בחרתי במצב לילה תמיד.

למרות זאת ולמרות שאורות הרכב דולקים תמיד - Waze עובר למצב יום לאחרזמן מסויים.

האם יש עוד משהו שאני צריך להגדיר כך ש-Waze ב-Android Auto יוצג תמיד במצב לילה?

תודה מראש לכל המסייעים

פורסם

בהגדרות המערכת של הרכב לבטל מצב יום/לילה אוטומטי, ואז הוא יציג בהתאם להעדפות המכשיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה יכול לשנות את ההגדרה ב- Android Auto דרך Developer settings

אצלי במגאן זה עובד, רוב הזמן, לעיתים מערכת המולטימדיה של הרכב 'משתלטת' על ההגדרות

(ומשנה בנוסף לתצוגה את השימוש ברמקול המכשיר המוגדר לוייז)

ניתוק וחיבור הכבל מסדר את זה

פורסם
אני חושב שהוא משתמש בחיישן התאורה של הרכב, ואין ממש דרך לעקוף את זה...
לא נראה לי נכון לפי השימוש שלי, אבל יכול להיות ש בכל רכב זה משהו אחר.

עכשיו שחורף וצריך להדליק את האור קבוע בכביש מהיר, כדי לא להתעסק בזה תוך כדי נהיגה, כבר מדליק אותה לפני שאני יוצא, ואצלי זה משנה למצב רגיל למצב לילה גם כאשר האור של הרכב לא על "אוטומט"..., אצלי זה ספארק 2019, תכלס, לא משנה מה המצב של האור של הרכב, תמיד משתנה לי לפי האור שיש בחוץ.

אני שומע מ הרבה אנשים על הבעיה הזאת עם הAA, מעניין עם זה עם ניידים שונים או לא.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

לי קיה סטוניק עם חיישן תאורה ואנדרואיד אוטו.

אני נוסע עם אורות תמיד וזה לא משנה לי כלום בהגדרות התצוגה מאחר ויש לי חיישן אור והוא זה שמחליט אם להדליק תאורה

פנימית או לא.

לגבי אנדרואיד אוטו אז יש באג בנסיעה בלילה, ואנדרואיד אוטו לפעמים מציג לי תאורת לילה או יום בלי קשר לזמן היום.

מה שאני עושה זה לנתק את הכבל USB לכמה שניות ואז מחזיר וזה מסתדר לי.

פורסם

כי זה לא קשור ל "לילה" תכלס, זה קשור יותר לזה שאם יש חושך או לא, למשל, בדרך חזרה הביתב אני עובד מתחת לגשר שזה "כמו" לילה ו זה הופך לי את הוויז למצב לילה, יוצא משם וזה חוזר ל "יום".

מבין?

אבל שוב, לדעתי זה לא קשור לתאורה של הרכב, רק לאור שמגיע לנייד.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

אצלי זה ממש קשור למערכת ברכב. אני נוסע עם אורות במצב אוטומט (כלומר DRL עובד ביום ואורות נדלקים בחשיכה. כשהאורות נדלקים ותאורת לוח השעונים נדלקת גם היא, ווייז עובר למצב לילה. כשרק האורות נדלקים ותאורת כפתורים בלול לא (מצב של חושך רגעי/מנהרה) - זה ממשיך במצב יום

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

תודה לכולם,

בינתיים הפתרון הזמני שמצאתי הוא כיבוי והדלקת האורות כאשר מסך ה-Waze עובר לתאורת יום ואז המסך חוזר לתאורת לילה.

דרך אגב, היום הנחתי את הטלפון עם המסך כלפי מטה כך שהוא תמיד נמצא בתנאי תאורה נמוכה ועדיין הוא עובר מדי פעם לתאורת לילה.

פורסם

תכנס למצב מפתח (Developer Mode) כמו שבסרטון ותשנה את מצב יום/לילה למצב רק לילה במקום לפי חיישן רכב.

תעדכן אם זה עזר לך.

פורסם
לפני 11 שעות, David17 כתב:

תכנס למצב מפתח (Developer Mode) כמו שבסרטון ותשנה את מצב יום/לילה למצב רק לילה במקום לפי חיישן רכב.

תעדכן אם זה עזר לך.

תודה דוד,

שיניתי את התצוגה למצב "Night" ולא עזר, אחרי 20 דקות עבר למצב יום. שיניתי עכשיו למצב יPhone Controlled" - מקווה שזה יפתור את הבעיה.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, mottis כתב:

תודה דוד,

שיניתי את התצוגה למצב "Night" ולא עזר, אחרי 20 דקות עבר למצב יום. שיניתי עכשיו למצב יPhone Controlled" - מקווה שזה יפתור את הבעיה.

לצערי, עכשיו במערכת יותר במצב יום מאשר קודם.

תודה על הנסיון לעזור.

עריכה אחרונה על ידי mottis
טעות הקלדה
פורסם
לפני 15 שעות, mottis כתב:

לצערי, עכשיו במערכת יותר במצב יום מאשר קודם.

תודה על הנסיון לעזור.

קודם כל אתה תמיד יכול לשנות את ההגדרה לברירת מחדל.

גם אפשר לשחק עם המצבים. לדוגמה לשנות את הברירה למצב הנשלט עי הטלפון וכו.

מה שכן מוזר זה שאצלי שיניתי למצב לילה והכל אצלי עובד כמו שצריך.

הייתי ממצליץ לך לעדכן את התוכנה לגרסה הכי אחרונה שיצאה בפברואר 2020.

• תוכן חדש...