Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב פגע ברכב שלי בחניה. הפוגע השאיר פתק על החלון עם מספר הטלפון שלו. יצרתי איתו קשר אבל הוא רוצה שאתקן את הרכב אצל מישהו שהוא מכיר, באזור אחר בארץ (מזרח ירושלים), מה שמקשה מאד וגם לא רצוי לי (רוצה לתקן אצל פחח שאני מכיר). ביקשתי שישלם עבור המחיר שהוערך על יד הפחח שלי (נזק מעט מעל ההשתתפות עצמית של כ 1500 ש"ח). נראה לי שהוא מתחמק מלשלם. השאלות: א. אם אני תובע את הביטוח שלי, האם יכול הביטוח שלי לתבוע את הביטוח שלו על סמך שם מספר הטלפון של הנהג ושם החברה שלו ללא שהציג לי מסמכים? ב. האם במצב הנ"ל יש סיכוי לזכות בבית משפט לתביעות קטנות? אגב, לאור הערכה לפוגע על זה ששם פתק על החלון הפחח ניסה למזער את ההוצאה. אם יופעל הביטוח, ייתכן והנזק המוערך יהיה גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי darom
פורסם

העם השיחות אתו מוקלטות? כי אם כן, אפשר שיש בהן הודאה בגרימת הנזק.

אישית לא הייתי מפעיל את הביטוח על נזק של 1500 ש"ח מעל ההשתתפות העצמית, קרוב לודאי שאבדן ה.ה.ת. יהיה דומה או גבוה מסכום זה, ואפילו אם הוא טיפה יותר נמוך לא כדאי לזהם את העבר הביטוחי שלך בגלל תביעה זעירה, אם תהיה לך תביעה נוספת בשנתיים - שלוש הקרובות תה עלול להקלע למצב של סירוב ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
העם השיחות אתו מוקלטות? כי אם כן, אפשר שיש בהן הודאה בגרימת הנזק.

אישית לא הייתי מפעיל את הביטוח על נזק של 1500 ש"ח מעל ההשתתפות העצמית, קרוב לודאי שאבדן ה.ה.ת. יהיה דומה או גבוה מסכום זה, ואפילו אם הוא טיפה יותר נמוך לא כדאי לזהם את העבר הביטוחי שלך בגלל תביעה זעירה, אם תהיה לך תביעה נוספת בשנתיים - שלוש הקרובות תה עלול להקלע למצב של סירוב ביטוח.

ממה שהבנתי, ההשתתפות העצמית היא 1500 שח והנזק קצת מעל לסכום הזה.
פורסם

עצם זה שהוא השאיר פתח על הרכב שלך, וכנראה גם כתב שם "פגעתי ברכב שלך", זאת הודאה באשמה.

לצורך העניין גם הודעת ווטסאפ שבה הוא מודה באשמה או כותב משהו שקושר אותו לכך, תתקבל בבית משפט.

לכן כמו שכתבו לך פה, תגיד לו שאו שהוא משלם לך מה שאתה דורש או שתגיעו לבית משפט ושם הוא ישלם הרבה יותר.

• תוכן חדש...