Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה הופך את הקליאו לסופר מיני אמיתית לעומת הספייס סטאר? היא עשויה ממתכת ופלסטיק ומכילה מנוע.

האם הקליאו B הייתה סופר מיני אמיתית או מיני? אם היא הייתה מיני איפה היית ממקם את הטווינגו של אותן שנים?

הקטגוריה לא השתנתה, אבל חלק מהרכבים בקטגוריה צמחו במימדים.

לדוגמה אם אקח רכב משפחתי סגמנט C, אבל קטן, הוא שייך לסופרמיני? הפך לסגמנט B פתאום?

ואם המחיר הוא פקטור משמעותי, אז האם אודי A1 היא בעצם משפחתית / מנהלים?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשעה טובה.

בכל אופן גם אני לא רואה מי ירכוש את האטראז', היא כיכבה בעיקר בצבא ולא ראיתי הרבה יחידות ממנה בשוק הליסינג ובטח לא בשוק הפרטי.

לגביי הספייס סטאר - יש לי תחושה שהיא תימכר טוב יותר בעתיד הקרוב, בגלל ש-i10 תעבור לגיר רובוטי חד מצמדי. אני מניח שגם הפיקנטו "תזכה" בגיר כזה במתיחת הפנים הקרובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אגב לגבי שיוך לקטגוריית מיני או סופר מיני.

במתיחת הפנים הזו הספייס סטאר גדלה באורך מ 3.71 מטר ל 3.84 מטר שזה כבר די בתוך ה"טריטוריה" של הסופר מיניס הקטנות יותר, זהה לסוזוקי סוויפט.

פורסם
מה הופך את הקליאו לסופר מיני אמיתית לעומת הספייס סטאר? היא עשויה ממתכת ופלסטיק ומכילה מנוע.

האם הקליאו B הייתה סופר מיני אמיתית או מיני? אם היא הייתה מיני איפה היית ממקם את הטווינגו של אותן שנים?

הקטגוריה לא השתנתה, אבל חלק מהרכבים בקטגוריה צמחו במימדים.

לדוגמה אם אקח רכב משפחתי סגמנט C, אבל קטן, הוא שייך לסופרמיני? הפך לסגמנט B פתאום?

ואם המחיר הוא פקטור משמעותי, אז האם אודי A1 היא בעצם משפחתית / מנהלים?

מה שמגדיר רכב לקטגוריה מסוימת זה גודל/תצורה.

כמו שאיביזה כשנמכרה בזמנו ב80 אלף ולא הייתה מיני כך גם אודי a1 לא מנהלים או משפחתית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מעולם לא הבנתי את הקטע הזה להשוות קטגוריה מול קטגוריה.

אם טווח המחירים דומה, אז מה אכפת לי שזה לא בקטגוריה הנכונה?

כי לרוב האנשים יש עוד שיקולים חוץ מאשר מחיר גג.

מה שמגדיר רכב לקטגוריה מסוימת זה גודל/תצורה.

כמו שאיביזה כשנמכרה בזמנו ב80 אלף ולא הייתה מיני כך גם אודי a1 לא מנהלים או משפחתית.

אחלה, לפי הגודל / תצורה היא סופר מיני ולא מיני.

הסיבה היחידה שניכסת את המיראג' / ספייס סטאר למיני זה המחיר. עכשיו הבנת שהמחיר הוא לא האישיו

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

היא בכלל לא בגודל של סופר מיני:

162409f7d3af6d54915d1104136489c9.jpg

de6e0eaa4a024f2f1fa919903af5d2f2.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כי לרוב האנשים יש עוד שיקולים חוץ מאשר מחיר גג.

אני לא רואה איך זה נוגד.

האם יש מוצר כשלהו אי פעם שקנית, שחילקת אותו לקטגוריה כלשהי במקום להציב תקציב ולראות מה המקסימום תכונות XYZ כלשהן שאתה מקבל במסגרת התקציב?

פורסם

כן, למרות שאני יכול לקנות פצצה של סאונדבר לא רציתי משהו מהקטגוריה הזו וקניתי מערכת רמקולים עם סאבוופר.

למרות שאני יכול לקנות עוד מחשב נייד העדפתי לקנות טאבלט.

אני יכול לקנות מיקסר עם תכונות XYZ, אבל אין לי צורך באחד כזה.

היא בכלל לא בגודל של סופר מיני:

162409f7d3af6d54915d1104136489c9.jpg

de6e0eaa4a024f2f1fa919903af5d2f2.jpg

צ'רי פיקינג is not nice, לקחת את הסופר מיניז הכי גדולות שמצאת והכנסת להשוואה.

למה לא הכנסת למשל להשוואה את הסוויפט? או את המיקרה הקודמת?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אתה ננעל רק על הסוויפט, תסתכל גם על רכבים אחרים מדור קודם ותיראה שהם גדולות יותר עם תא מטען גדול יותר.

e623389d997a612e2cace0c7acda6997.jpg

המיקרה הקודמת היא כמו הספייס סטאר קטגורית ביניים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

הדור הקודם והנוכחי של הסגמנט B גדל משמעותית ברוב הדגמים (אבל לא בכולם, מיקרה וסוויפט כדוגמה).

תסתכל על קליאו B, על 206, וכו'.

בשום מקום המיראז' / ספייס סטאר לא שייך לקטגוריית מיני / City Car (כלומר A) אלא ל-Sub Compact (כלומר B) שזה נקרא בעברית סופר מיני.

מה שמבלבל אותך זה שאין למיצובישי רכב קטן יותר בסגמנט A.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני הראתי לך למה ספייס סטאר היא קטגורית ביניים ולא נחשבת לסופר מיני אמיתית כמו המיקרה הקודמת בניגוד לחדשה.

סופר מיני אמיתית במחיר של מיני הייתה איביזה מדור קודם.

אין קשר ל206 או קליאו b שכן כמו שאמרת הרכבים הקטנים גדולים, בזמנם הם היו סופר מיני.

פורסם

התחלנו מזה שהספייס סטאר מתחרה במיני, ועכשיו היא בקטגוריית ביניים, קרא לזה B- או B זה לא רלוונטי בעיניי.

אתה ככל הנראה היחיד בעולם שאצלו הספייס סטאר / מיראז' לא נמצאת בקטגוריית B, תהנה לך. כולם טועים.

עכשיו תספר למיצובישי שהיא לא סופר מיני אמיתית, אולי היא בעצם מיראז' של סופר מיני.

אני לא רואה טעם להמשך הדיון בנושא.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא אתחיל שוב פעם להסביר כי זה באמת מייגע, זאת דעתך וזאת דעתי.

פורסם

זה מקור הבעיה, נראה לך שזה עניין של דעה, זו לא דעה, זה לא שרק באתר iCar או אתר אוטו היא מסווגת תחת סופרמיני, בכל העולם היא שייכת לקטגוריה B.

מפה הדעה שלך זה שהם טועים ואתה צודק

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...