Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמוליק

משתתף בצערך ומקווה שיתפסו את הנ*ונה הזה ויתלשו לו את הביצים

והוא יקבל שיתוק מוחי וסרטן הביצים

ו... הלוואי שתדע מי עשה את זה

אולי איזה שכן ראה

תעבור בית בית

בהצלחה

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקודם בעל המוסך שאני עובד בו התקשר אליי כדי לעודד אותי. ניסינו להבין ביחד מי יכול לגרום לזה. אחת ההשערות הייתה שחלק מהאנשים שעובדים (מוסכניקים לרוב) באיזור לא אוהבים שתופסים להם מקום חנייה. הקטע המצחיק הוא והלא הגיוני הוא, שאני עובד במקום כבר חצי שנה ואני מחנה באותו מקום את הרכב. אז זה קצת לא הגיוני שבגלל מקום חנייה.

אני רוצה לומר לכולם תודה על העידוד. אני חושב שזה טוב שיש פורום שנותן במה בכל מיני סיטואציות מסויימות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

משתתף בצערך אחי.......כואב לראות את זה באמת!

עד כמה אנשים כנאים יש בעולם!

גם אצלי במאזדה שרטו את כל הצד איפה שהנהג...........

פורסם

נבלות לא חסר... ממש כואב מה שעשו לך לאוטו איש, כמו סכין בלב.

החומר הזה באמת המיס את הצבע כי זה נראה כמו סתם משהו לא רציני...

אם יזדמן לך לעבור באשדוד צור איתי קשר יש לי חומרים מעולים לרכב אני בטוח שחלק מהנזק שריטות/חומרים ממיסים אני אצליח להסיר...

פורסם

אני לא מבין, אפילו אם היה סכסוך כלשהו ... אז מה, הפתרון הוא השחטת רכוש?!

אני מבין שקשה להשלים עם המצב, אבל תחשוב שדברים הרבה יותר גרועים קורים מדי יום.

נ.ב.- איזה צירוף מקרים זוועתי. בזמן שקראתי את ההודעה שלך התנגן אצלי בנגן Gary Jules - Mad World.

behead.gif (בן ז***)

פורסם

כואב לי הלב לראות רכב במצב כזה, תמונות באמת נוראיות, אני לא מאחל לאף אחד מאיתנו כזה דבר.

אני באמת מצטער שזה קרה לך. האיש שעשה זאת, אין לו דברים טובים יותר לעשות בחיים מאשר להשחית רכב שמור ויפה של מישהו אחר? באמת בושה. ממבט ראשון על התמונות חשבתי שזה חול או משהו כזה, אבל לאחר שקראתי את ההודעה שלך.....:cry:

אני מקווה שכל זה ישאר בגדר זיכרון רע, ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, ושרכבך יחזור להיות שמור ויפה כמו שהוא היה מקודם !

שלא נדע עוד מקרים כאלה.

גדעון :shock:

!AWDSOME

פורסם
בן **** אחד !!!

מניאק קנאי הלוואי ישרטו ככה את אמא שלו וישפכו עליה את החומר הזה!!

אתה לא מבין כמה אני עצני רק מלקרוא את זה את מה שעשו לך פשוט מדינה של חארות!!

כל הישראלים המפגרים האלה!!!!

איזה אנשים מחורבנים!!!!!!

ואתה לא ישראלי?:x

אין סיבה להכליל את כל הישראלים כאנשים שעושים דברים כאלו כי אני בטוח שאף אחד מהפורום לא יפגע ברכב בכוונה וזה כבר מוריד הרבה ישראלים.

זה לא קשור לישראליות או לא זה קשור לחינוך וענישה, ורק חלק קטן מהאנשים עושים דברים כאלו.

חבל, משתתף בצערך Shmulik.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לאן הגענו, פשוט תת רמה שלא יאמן. לאנשים אין מה לעשות בחיים אז הם עושים רע לאחרים.

שמוליק אני מציע לך לנסות להוריד את החומצה בעזרת אציטון וצמר גפן.

שפוך קצת אציטון על צמר גפן ושפשף בתקווה שזה ירד, מניסיון אישי (לא דברים כאלה אלא יותר קלים).

משתתף בצערך. :mm_mad:

פורסם
לכל כלב מגיע יומו. שמוליק, יכול היות נוזל בלמים?

נוזל בלמים אכן עושה את הנזקים הללו לצבע, אבל זו גם יכולה להיות חומצה מאוד חזקה.

אין מה להגיד על הרס שכזה, וכל מי "שברך" את החוליגנים אני מצטרפת לברכות.

מה שנאר לך לעשות זה לקחת את הרכב לתיקון ולהחזירו למצב הקודם כמו שהוא היה ולהראות לכולם שזה שוב פעם כמה איכפת לך מהרכב.

בהצלחה

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שמוליק ידידי,

בפעם השלישית - אני משתתף בצערך.

אני יכול להגיד לך בבירור שהמאזדה שלך היא המאזדה הכי מושקעת שראיתי בארץ עד היום, ואני בטוח שכל בעל מאזדה מהדגם המדובר מסתכל על הרכב שלך יוצאות לו העיניים.

הרכב שלך עדיין יפייפה בעיני.

אתה תצבע אותו, והוא יראה יותר טוב.

ואתה תנמיך אותו.

ואתה תיפייף אותו בדיוק כמו שאתה מתכנן.

ובסוף תהיה לך את המאזדה הכי מושקעת בארץ/אירופה/אסיה :)

יהיה טוב

כואב הלב אבל בסוף הכל לטובה.

פורסם
לאן הגענו, פשוט תת רמה שלא יאמן. לאנשים אין מה לעשות בחיים אז הם עושים רע לאחרים.

שמוליק אני מציע לך לנסות להוריד את החומצה בעזרת אציטון וצמר גפן.

שפוך קצת אציטון על צמר גפן ושפשף בתקווה שזה ירד, מניסיון אישי (לא דברים כאלה אלא יותר קלים).

משתתף בצערך. :mm_mad:

אני חושב שאציטון רק יגרע יותר.

בכל אופן, כבר הייתי במשטרה ויש לי הצהרה מוכנה. אני מתכוון לערב את חברת הביטוח. מחר יגיע שמאי שיבדוק את הנזק. במידה ועלות התיקון תהיה גבוהה, אני אשקול על הדרך לצבוע בצבע אחר את האוטו. אולי שחור.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

גועל נפש ממש...איזה שפל מדרגה אנשים מגיעים במדינה הזו.

אמן באמת יהיה לו רק רע בחיים הללו.

משתתף בצערך.

המשך יום נעים!

• תוכן חדש...