Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמוליק. משתתף בצערך. קשה לראות את המכונית שלך במצב כזה.

על הבן אדם אני לא אדבר. אני לא יודע, אולי זיינת את אישתו :-P

בכל מקרה גש לצביעה, זה כולה צבע. אתה תשכח מהכסף ברגע שהאוטו שלך יהיה נוצץ מתמיד.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי שמוליק,יש אנשים שאוהבים להכאיב לאחרים,זה בלתי נתפס אבל יש אנשים כאלו.

תחקור עד שתאתר מי שעשה את זה,תברר במוסכים ליד,תסתכל מסביב אולי מישהו מסתכל בצורה מוזרה עלייך ועל הרכב,תנסה לחשוב מי היה יכול לעשות את זה,כי ריב על מקום חניה זה לא יכול להיות,הרי מי שרוצה את מקום החניה היה מודיע לך לפני שהיה עושה משהו כלכך אכזרי.

בכל מקרה אתה בטוח שזה המיס את הצבע?

כי אני מתנדב לעזור לך להוריד את זה.

פורסם
אני חושב שאציטון רק יגרע יותר.

בכל אופן, כבר הייתי במשטרה ויש לי הצהרה מוכנה. אני מתכוון לערב את חברת הביטוח. מחר יגיע שמאי שיבדוק את הנזק. במידה ועלות התיקון תהיה גבוהה, אני אשקול על הדרך לצבוע בצבע אחר את האוטו. אולי שחור.

שמוליק

לא שמוליק !

הרכב שלך יפיפה ככה ! אל תהרוס אותו בצביעה לשחור.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
כי ריב על מקום חניה זה לא יכול להיות,הרי מי שרוצה את מקום החניה היה מודיע לך לפני שהיה עושה משהו כלכך אכזרי.

אל תהיה כ"כ בטוח. היה לי מקרה דומה עם שכנים שלי, אמנם לא משהו גרוע ושפל כמו מה שנעשה כאן, "רק" הוצאת אוויר מהצמיגים, בגלל שחניתי מול ביתו של השכן בחניה שמסומנת ונחשבת ציבורית לכל דבר. הוא פשוט לא אהב להחנות עוד מטר בצד, ובגלל זה הפיאט שלי איבדה את האוויר. הוא שילם על מעשיו, בעיקר בגלל שזאת לא הייתה הפעם הראשונה.

אני מקווה שיתפס האחראי וישלם כראוי על המעשה !

גדעון

!AWDSOME

פורסם

אני מצטער על האוטו.

ולעניין אני חושב שכדי שצלם את האוטו לפני שאתה צובע בשבביל שכאשר יבוא היום ותרצה למכור הלקוח יבין למה צבעת..

תתחשב ששחור מושך שמש וזה בלתי נסבל בקיץ.

to finish first first you have to finish

פורסם

שמוליק, משתתף בצערך... אנשים כגון אלו צריכים להכחד מהעולם (ובד"כ הם גורמים לזה בעצמם, תהיה בטוח), מצטרף ל"איחולים" לאותו בחור יחד עם קודמי.

טיפ קטן, נסה לעקוב בימים הקרובים שהרכב בפחחות/צבע האם מישהו חונה שם באופן קבוע - ייתכן וזה יסייע לך בהגעה לפתרון.

במידה וחשקה נפשך בנקמה קטנה ומתוקה, חכה בסבלנות להזדמנות שלך (במידה ותמצא את חלאת המין האנושי הזה). לרוב ה PayBack time דורש סבלנות ארוכה מאוד... ובנימה אופטימית זו נאחל לכל הנבלות הללו חיים קשים ושיסבלו כל חייהם, צרי עין ארורים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שמוליק, אני מאוד מאוד מאוד משתתף בצערך!

אני מקווה שה*** ידרס ע"י משאית!

אני יודע מה זה, אני הייתי שם, לתקופה שהיה לי בקבוק שלם של שמן ברקסים על הגג :roll:

תצבע את האוטו ותשכח מהמקרה כי את הנבלה לא תוכל לתפוס... אני בכל אופן לא הצלחתי לתפוס.

פורסם

באמת אמרו הכל אבל אחרי שרואים את התמונות קשה לא להגיב, איך אפשר לעשות דבר כזה ?? זה באמת מעבר להבנתי..

שמוליק, מיצטער לישמוע ולראות, אבל זה רק צבע, יהיה בסדר.. מקווה שתמצא את המישהו (או בעצם משהו) שעשה לך את זה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני לא יודע למה, זה כ"כ מזכיר לי את כל הערסים בחוואה הקטנים שמסתובבים פה בשכונה ואהבו לאיים שינזקו לי את הרכב, לאט לאט כל אחד מהם נתפס ו "חוסל ", זה נראה נורא האמת, ממש נורא, אגב, מי שחושב שריטות זה שפל שיא:

וישרים נעלמים ?!?! כאילו, מה הקטע ? וישר היום עולה 20 ש"ח, מי גונב דברים כאלו ?

שמוליק, אני אישית אם הייתי מצליח להוריד את החומר מאחורה בלי לפגוע בצבע, לא הייתי צובע את השריטה, מהסיבה הפשוטה, זה ישראל פה, ויעשו לך את זה שוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

את האמת זה נראה כאילו מישהו הקיא את זה...

בכל אופן, הלוואי ותתפוס את האדם, סליחה קוף שעשה לך את זה, הלוואי ובאותו יום יהיה לך ברזל מלובן בהשג יד :roll:

אחחח, אנשים כאילו אני בחיים לא אבין...

בכל אופן, את הצבע אל תחליף!!!

אם עבר לעשות צביעה בשני גוונים, את התחת של האוטו בצבע אחד ואת הקדימה בצבע המקורי...

ולעשות איזה מישחק בינהם. לא משהו בסיגנון "מהיר-ערסותי-ועצבני"...

בכל אופן, אל תיקח ללב, לך תעשן סיגריה, אפילו אם אתה לא מאשן, תחזיק אותה ביד... זה עוזר...

נותן תחושה אדירה של "יש לי מקל של אש ביד ואני מסוכן" (סיינפלד)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

פשוט מזעזע ומכעיס לראות את התמונות ולדעת שמאחורי המעשים הללו עומד אדם [יותר נכון חיה] שיכול לעשות בערמומיות גועלית שכזו את המעשה הגועלי והחזירי הזה. אבל רק בישראל דברים מסוג שכזה יכולים לקרות. כי החברה הישראלית היא חברה מבחילה מבחינה חברתית ויחסי אנוש.

בושה.

משתתף בצערך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היי שמוליק.

כואב הלב לראות את התמונות. אבל אני בהחלט יכול להבין אותך.

אם זכור לך פרסמתי לפני כמה זמן את המזל הרע שקרה למאזדה שלי:

אבנים, שריפה, דפיקה בצד ימין ואחרי שבוע דפיקה בצד שמאל (כשבמקרה הזה

דרך אגב גם אני חשבתי שאולי מישהו מחפש אותי, וזה למרות שאין לי אויבים, בכל אופן

לא כאלה שאני מכיר).

מה אני אגיד לך אחי, יש לי באוטו תהילים, שום, סוכריות, קמעות, חמסות, כל מה שאתה רק

יכול לחשוב עליו. לא יודע עד כמה זה עוזר. אבל טפו טפו בינתיים עברו כבר חודשיים ועדיין

לא קרה שום דבר לאוטו שלי (למרות שלי נסגר אתמול חלון על האצבע, לא חלון של האוטו, סתם

חלון של כיתה).

יהיה בסדר אחי, אני סומך עליך שהמאזדה שלך תחזור למצבה הקודם, ואתה יודע מה ?

אולי תהיה אפילו יותר יפה (עד כמה שקשה, ניתן לחשוב על כל העסק הזה אפילו לטובה).

פורסם

עדכון :

אני חושד שאחד הפועלים הערבים באחד המוסכים גרם לנזק בגלל :

א)היום שאלתי את בעל הבית של אחד המוסכים הסמוכים (ואותו אחד הוא גם שכן שלי בבניין) אם הם יודעים משהו. הוא לא ידע. אבל הוא אמר שגם לבן שלו זה קרה לפני מספר חודשים ובגלל המקרה, הם (המשפחה- כל המשפחה עובדת במוסך) לא מחנים שם את רכבם יותר אלא במקום אחר.

ב)אתמול אחד העובדים במוסך בו אני עובד זיהה את החריטה שיש על האוטו אך לא ראה את המקום שנגוע בנוזל. הוא לא ייחס לזה חשיבות. יש לי אמון מלא בו.

ג)בעל הבית שלי גם אמר לי אתמול שהוא חושד באחד המוסכים בגלל שהם לא אוהבים שתופסים להם את מקום החנייה.

ד)הנוזל שנישפך על באוטו הוא נוזל לניקוי קרבורטורים. חומר חריף מאוד. זה נעשה במכוון וזה בטוח מהאיזור.

עדכון לגבי הטיפול : היום בא שמאי, סימן מה שסימן והרכב נכנס לטיפול. כמו שאתם רואים, צילמתי אותו. לקחתי אותו הבייתה ומחר אני ממשיך בטיפול.

לאותו אחד שעשה לי את זה. אתה בטח לא תקרא שורות אלא, כי השכלתך נגמרה בכיתה א' וגם לקרוא ערבית אתה בטח לא יודע. אני אמצא אותך, אל תדאג.

עכשיו ההרגשה הלא טובה עברה ואני מרגיש יותר טוב.

קצת תמונות :

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...