Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיום שקניתי את האוטו (שנתיים וחצי) דאגתי לו. תמיד היה לי את החשש שמשהו יקרה לו. תמיד וידאתי, ותמיד בדקתי שהכל בסדר. אפילו התקנתי אזעקת ביפר כדי שתתריע לי על מצבי חירום.

ובכן, הרע קרה.

היום, בן עוולה אחד החליט להרוס לי את היום. והוא אכן הרס. כנראה שלא מצא חן בעינייו שהאוטו לי שמור ויפה אז הוא החליט לכער אותו. הוא ירד לשיא השפל!. לא מספיק שהוא חרט על כל צד שמאל של האוטו, הוא גם שפך חומר ממיס צבע על החלק האחורי וקצת על החלק האחורי ימיני.

בוא אני אגיד לך משהו, כן כן אתה. זה שהרס לי את היום. אם היית גבר, לא היית עושה את זה. אם הייתה לך טיפת התחשבות בזולת, לא היית עושה את זה. אני לא אגיד לך שאם אתפוס אותך אתה תראה את תקרת החדר בבית החולים, כי אין טעם. שנינו יודעים שאני לא אתפוס אותך. אבל דבר אחד יש לי לומר לך.

אתה חלאת המין האנושי. ואני מתפלל בשבילך, שבחיים האלה יהיה לך רק רע. בין אם אתה צעיר טיפש, או בעל עסק לפחחות, או כל טיפש אחר. שיהיה לך רק רע.

הרסת לי את המצב רוח, אבל בוא אני אגיד לך עוד משהו, הרכב שלי יצבע. כמה שיעלה, הוא יהיה יותר יפה. אל תדאג, הרכב שלי עוד יתפרסם בגלל הברק שלו, ואז אתה תאכל את הלב. תהיה בטוח.

שיהיו לך חיים מקוללים.

לפעמים אני לא מבין היכן אני חיי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כואב הלב לראות את זה, משתתף בצערך, מה לעשות יש אנשים שלא יודעים להתנהג או לכבד רכוש של אחרים...

מה שכן, השריטות עוד איכשהו מסתדרות עם "סתם" ואנדליזם, אבל זה שהוא שפך לך את החומר הזה על האוטו מזכיר לי יותר משהו בסגנון סגירת חשבונות או נקמה ולא סתם מישהו משועמם, חשבת אולי על זה?

פורסם

פשוט מגעיל.

עד לאיזה רמה אפשר לרדת?!

ולידע כללי, ביטוח מכסה את זה?

ואם כן, אין בעיות עם הביטוח בנושא הזה

שכאילו הרבה אנשים עושים את זה לעצמם על מנת לצבוע מחדש את האוטו על חשבון הביטוח ודברים כאלה ואז יש בעיה בקטע של להוכיח שזה לא נגרם על ידך?

פורסם

הצטערתי לקרוא ולראות :x

אני לפעמים לא מבין למה אנשים מתעלים את הזמן ואת האנרגיה שלהם לדברים כל כך שליליים ומזיקים.

אני מאחל לאותו מזיק רק סבל כל ימי חייו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מצטרף לאיחולייך.

באמת שיהיה רק רע לאותה חלאת אדם.

מה שהוא שפך, נראה כמו בוץ, האם זה גמר את הצבע ? משום שנראה שניסית לנגב את זה ודיי הצלחת.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
כואב הלב לראות את זה, משתתף בצערך, מה לעשות יש אנשים שלא יודעים להתנהג או לכבד רכוש של אחרים...

מה שכן, השריטות עוד איכשהו מסתדרות עם "סתם" ואנדליזם, אבל זה שהוא שפך לך את החומר הזה על האוטו מזכיר לי יותר משהו בסגנון סגירת חשבונות או נקמה ולא סתם מישהו משועמם, חשבת אולי על זה?

חשבתי על זה שמישהו רוצה להתנקם בי. אבל לא עשיתי כלום לאף אחד. אני בסה"כ הולך לעבודה וחוזר. אין לי מה להתעסק שם עם אנשים.

לפי הריח זה אני מניח שזה חומר למנועים. כי זה ריח חריף. למעשה אני כמעט בטוח שזה מישהו מהאיזור, אולי מישהו שעובד שם. אבל הבעייה היא שאין לי שום דרך להוכיח.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בן **** אחד !!!

מניאק קנאי הלוואי ישרטו ככה את אמא שלו וישפכו עליה את החומר הזה!!

אתה לא מבין כמה אני עצני רק מלקרוא את זה את מה שעשו לך פשוט מדינה של חארות!!

כל הישראלים המפגרים האלה!!!!

איזה אנשים מחורבנים!!!!!!

פורסם

אם אתה אומר שאתה לא מסוכסך עם אף אחד... ואני כמובן מאמין... אז או שהייתה פה טעות בכתובת...

או שזה וואנדליסט קיצוני...

או שזה אדם פסיכופט...

אין היגיון בדברים האלו...

כבר ראיתי מספיק ילדים עם סרגלים ממתכת... שבדיוק אחרי שהם יצאו מבית הספר... הם הולכים ושורטים רכבים סתם ככה בשביל ה"כיף"... ד"א, ראיתי. תפסתי. דיווחתי.

אבל לדבר כזה אתה צריך הכנה מוקדמת... להכין את החומר... לשים לב שאף אחד לא רואה, וכד'...

אני הייתי הולך בכיוון של מישהו שמחפש אותך. תנסה לחשוב טוב... לא חסרות נבלות בעולם!

אני מאחל לאדם שעשה לך את זה... שיום אחד מישהו ישפוך לו לתוך הלוע את החומר הזה... חלאה!!!

שיהיה בכיף!

פורסם

פשוט כואב הלב...:roll:

מקווה שתסדר את העניין, ותשכח מזה, כי חבל על העצבים והבריאות...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אי-אפשר שלא לרתוח מכעס למראה התמונות המזעזעות.

לא נתפס איזה בן-אדם(?) שפל, פחדן וקנאי צריך להיות בשביל לעשות כזה מעשה.

יש כמה קופי-אדם שחיים בינינו, שפשוט אין להם שום כבוד לרכוש, לכבוד ויותר גרוע לחיים של אחרים.

No worries 8)

פורסם

*עריכה*

הסתכלתי על התמונות מקרוב והבדיחה שלי באמת לא מצחיקה,מעשה מגעיל שידרסו את מי שעשה את זה

פורסם

שמוליק, בתור אחד שמעריך את אהבתך הרבה לרכב ומוקיר את השקעתך בכל הקשור לו, אני משתתף בצערך ומצטרף לכל האיחולים שלך ושל חברינו.

פשוט נורא.

ניתן רק לקוות שבעת המעשה נגרם לו עצמו נזק ויגרם לו בעתיד על כך.

זה כבר הרבה יותר גרוע מתופעת שריטות ה"תתחדש" על מכוניות חדשות ויוקרתיות, הדבר עבר כל גבול - כמה שדגי הרקק במדינתנו לא מסוגלים לאפשר לאחרים להנות ממה שלהם אין.

אף במקרה והאדם אכן נוטר לך טינה קשה (ואני סומך על כך שהמצב לא כזה), זוהי פשוט הגזמה לשמה.

בוכה וזועם,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
. אני לא אגיד לך שאם אתפוס אותך אתה תראה את תקרת החדר בבית החולים, כי אין טעם.

שמוליק

אתה מרחם עליו אם אני הייתי תופס אחד כזה הוא היה בוכה שאני אתקע לו כדור בראש.

רק בשביל רגעים כאלה אני סובל בחדר כושר שיבוא הבן זונה שיעצבן אותי אבל באמת יעצבן אותי ואז יראה מה זה להכות בן אדם,שיביא את החברים המגעילים שלו גם הם יחטפו מכות.

אני ברוך ה' בחור די בריא 1.85 90 ק"ג ובן של גרוזיני ,רק שינסו!

שמוליק משתתף בצערך! אם תמצא את הבחור, הודעה פרטית קטנה...

• תוכן חדש...