Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כ"כ כואב הלב, בתור אחד שגם השקיע מיטב כספו בצבע לרכב ומיטב המאמצים לייפות אותו אני ממש מזדהה.

יש אנשים כ"כ רעים בעולם שזה מדהים, זה כאילו בן אדם שיצא החוצה מהמאורה שלו במיוחד עם חומר ממיס כדי להרוס ולפגוע במישהו- רשע לשמו! להבדיל ממניאקים אחרים שסתם עוברים ברחוב ושורטים עם מפתח.

כמה משעמם לאנשים בחיים?

מקווה שהתיקון לא יהיה יקר ומשתתף בצערך.

אוהד.

נ.ב- שמוליק האוטו שלך באמת מדהים בכמה שהוא שמור ויפה, ובנוסף בצביעה הקרובה תצבע גם את ידיות הדלתות והמראות בצד בצבע הרכב :).

פורסם

שמוליק,

מכיוון שזאת פעם שניה שהגועל הזה בוצע בדיוק באותו מקום,

כנראה שלמישהו מפריע שהאוטו שלך ושל הבן של השכן חנו שמה.

אולי המאזדה הסתירה מהכביש איזו מסעדה/דוכן/שלט של עסק כלשהוא?

בנוסף, אני ממליץ לך להסתובב במכוני קרבורטור באזור, לתפוס שמה איזה משת"פ,

ולשאול אותו אם הוא ראה מישהו לוקח כמות קטנה של נוזל ניקוי בשבוע האחרון.

סיכויים קלושים (גם למוסכים יש את החומר הזה בד"כ), אבל אין מה להפסיד

ואולי תקבל עוד רמז למי שאתה חושד שעשה את זה.

ודבר אחרון, אם מישהו עשה את זה כי הוא רוצה להתחיל להחנות שמה,

אז מתישהוא בתקופה הקרובה הוא יתחיל, ואתה תשים לב...

No worries 8)

פורסם

אתה יודע באיזו שעה בערך עשו לך את זה?

אם המקום הומה ביום - אני מניח שזה נעשה בלילה,

אני הייתי מחנה שם שוב ושורף את השעה/שעתיים במארב ממקום טוב.

אני מניח שהזבל יחזור לסיים את מה שהוא התחיל.

עוד פתרון לא רע יהיה לשכור את שירותיו של בלש פרטי - אתה מתקין מצלמה נסתרת שתצלם את האוטו שלך כל הזמן, כשהזוהמה נתפס תוכל לסגור את זה איתו או להזמין משטרה, בשני המקרים כנראה תקבל את הכסף חזרה (תיקון + עלות בלש)

פורסם

שמוליק, אני שמח לראות שההרגשה משתפרת, בדיוק כמוך גם אני קמתי הבוקר להפתעה קטנה (פנס אחורי סדוק/שבור ושיפשוף בשפם האחורי שמאלי). זה בסדר, אל תשלה את עצמך, בישראל לא משאירים פרטים :wink: סה"כ פנס אומלל של 500 שח (חדש מקורי) ועוד 200-300 שח על תיקון שפם, קטן עליי :mm_tongue... הפנס החדש כבר בבית, בימים הקרובים נטפל בשפם ויהיה בסדר.

מה שנגמר בכסף, כך אומרים, לא בעיה. קח הכל בקלות וזכור שעוד אלפי חלאות המין האנושי מסתובבות להן שם בחוץ ואין אפשרות להגן ב 500% על משהו שעומד ברחוב ללא השגחה מתמדת.

ובנימה אופטימית זו אני רוצה לאחל שוב, לכל חלאות האדם והמין האנושי, סבל מתמיד למשך כל ימי חייהם + מוות איטי בעינויים ויסורים קשים... ותזכרו, כל כלב בא יומו :!: (רק תתעזרו בסבלנות, זה שווה את זה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רחמים, פשוט רחמים. אין מילים לתאר את מה שאני חושב על מי שעשה את זה.

אבל סה"כ הכל לטובה, האוטו שלך עכשיו יהיה יפה יותר מאשר בעבר, ככה שזאת חצי נחמה. :)

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
מצטרף לאיחולייך.

באמת שיהיה רק רע לאותה חלאת אדם.

מה שהוא שפך, נראה כמו בוץ, האם זה גמר את הצבע ? משום שנראה שניסית לנגב את זה ודיי הצלחת.

החומר שהוא שפך לך לא נירא כמו חומר שממיס צבע בו נגיד שאם זה היה כזה חומר היה לו ריח ממש חריף ומזמן הצבע שלך לא היה נירא כמו שהוא נירא עכשיו

לגבי השריטות אל תתרגש תעשה לאוטו פלסטלינה ווקס ופוליש והשריטות יראו פחות

תיגע בשריטה עם ציפורן נכנסת לתוכה או לא כי אם לא אפשר לטשטש

תשטוף תאוטו קודם כול שגם אם החומר פעיל תוריד אותו !!

פורסם

וואלה איציק, מצטער לקרוא על הפגיעה.

חשבתי לנסות לתפוס את אותו אחד בכך שאני אשאיר את האוטו כפתיון באותו המקום בו נגרם הנזק. כמובן שאני אתחבא.

מה אומרים ? שווה לקחת סיכון ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מה אומרים ? שווה לקחת סיכון ? שמוליק

שאלה קשה. אני אומר שלא. אף על פי שאני בד"כ לא כזה שקול, אולם לך תדע מי עשה לך את זה, אולי הוא פושע ויש לו משפחה עם 11 אחים והם גם פושעים? בשביל מה לך להסתבך? אח"כ הוא גם יטען שאתה הרבצת לו סתם, ובסוף אתה עוד תשב בכלא, בעוד שהוא ישב בבית ויהנה לו.

חבל להסתבך בגלל זבלים כאלה, אני יודע שיצר הנקמה חזק, אבל תהיה שקול ואל תהרוס לעצמך. בפעם הזאת תבליג, אם זה יחזור על עצמו אז תנקוט באמצעים.

ד"א אני אם כבר הייתי אורב לו ומצלם אותו בשעת מעשה, ומנסה לעשות ללכת עם זה למשטרה, אבל להרביץ לו לא הייתי.

וכנ"ל לגבי כל אותם רמבואים שהם 185 ו90 ק"ג. סוף מעשה במחשבה תחילה.

זהו, סיימתי להטיף מוסר. :) תאכלס תעשה מה שאתה חושב לנכון.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אנשים בניי ***** מניאקים

תאמינו לי בכל פעם שאני רואה ילדים משחיטים מכוניות על ידי הוצאת הסמל של המכונית אני צועק עליהם כאלה צרחות אפילו שזה לא האוטו שלי או של אחד מחבריי

גם לי היה מקרה כזה שהוציאו לי את הסמל רק בשביל להרוס את יופי האוטו

שתבינו הם הוציאו את הסמל שרטו את האוטו והשאירו לי את הסמל ליד האוטו זרוק

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
בן **** אחד !!!

מניאק קנאי הלוואי ישרטו ככה את אמא שלו וישפכו עליה את החומר הזה!!

אתה לא מבין כמה אני עצני רק מלקרוא את זה את מה שעשו לך פשוט מדינה של חארות!!

כל הישראלים המפגרים האלה!!!!

איזה אנשים מחורבנים!!!!!!

מכירים את האנשים האלה... שפשוט בא לכם לתת להם כרטיס לכיוון אחד?

כאילו, אתה לא אוהב את המקום? לא אוהב את האנשים? לך לא צריכים אותך! אתה לא עושה לאף אחד טובה שאתה נשאר בארץ. ההפך.

אלפי אנשים מתו בשביל שהמדינה הזאת תקום ותשרוד, ותסלח לי לא בשביל חולארות כמוך שיקללו את המדינה ואת יושביה.

ובלי קשר אני מאוד מצטער לראות את האוטו ככה פגוע, לבן אדם שעשה את זה באמת מגיע עונש. זו תופעה מגעילה ומכוערת!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חברה תרגיעו קצת, סך הכל פגעו ברכב, ולא בבן אדם.

אתם רושמים פה תגובות יותר מידי קיצוניות, יש קנאים, וזו התוצאה לפעמים.

אני יודע שזה מעצבן ובא לשמוליק לפרק את הבן אדם, ואני הייתי מגיב אותו דבר.

אבל, לא חשוב איזה רכב זה, זה רק רכב אחרי הכל, לא חיים ולא כלום.

הביטוח יסדר את זה, ואני מאחל לקנאי הנוולה לא לדעת רכב וכייף בימיו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני חושב שאציטון רק יגרע יותר.

בכל אופן, כבר הייתי במשטרה ויש לי הצהרה מוכנה. אני מתכוון לערב את חברת הביטוח. מחר יגיע שמאי שיבדוק את הנזק. במידה ועלות התיקון תהיה גבוהה, אני אשקול על הדרך לצבוע בצבע אחר את האוטו. אולי שחור.

שמוליק

חבל, דווקא הרכב שלך ממש יפה בצבע הנוכחי ...

גם לי שרטו את המנטה, חודש אחרי שהיא יצאה מהפחח (עבדו עליה כ-5 חודשים), הבעיה שאצלי זה צבע מטאלי, עכשיו בשביל שלא יראו הבדלים בצבע אני צריך לצבוע שוב חצי אוטו. זו מדינה מסריחה, אי אפשר אפילו להחזיק רכב מיוחד בלי שאנשים יציקו לך כל הזמן ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

משתתף בצערך... כואב לראות דברים כאלה קורים לאנשים שבכל כוחם מסנים לשמור על האוטו...

גם אני חוויתי זאת פעם על אוטו אחר שהייה לי.. יה לי סכסוך עם שכן... הוא החליט שהאוטו מבריק מדי (הייתי שוטף אותה כל יום קבוע!), והחליט לשרוט את כל מכסה המנוע שריטות עמוקות ולשבור את הסמל...

פשט בני בליעל... שהקב"ה יקח אותם אמן... ויסלחו לי כל המתנגדים לכך... מה אומר לך... שלא "תזכה" לחוות זאת שוב...

ולזה שכתב שלא צריך לבכות על הנזק לרכב... תראה, נכון שעדיף נזק כזה מנזק לאדם.. אבל לא לכל אחד (אני מדבר אישית..) יש את הכסף לשלם על צבע,סמל,פנס,פגוש,וכדומה... רק בגלל שאיזה בן **** החליט שהרכב שלך צריך להראות אחרת... אל תפגע, אני לא מתקיף... זו פשוט דעתי הצנועה...

תודה!

• תוכן חדש...