Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני מתחיל לפזול לכיוון וולו S60 R שנת 2016. לאור היחס של מחיר-תמורה מהגבוהים בקטיגוריה. משום מה ירידת הערך של וולוו גבוהה ביחס לשאר המתחרים בקטיגוריה.

משיטוט באתר מאיר טרייד אין, המחיר מחירון של הרכב שמוצג באתר גבוהה משמעותית בחלק מהמקרים מהמחירון בפועל. וזה עוד מחירון דצמבר

אני מאמין שבינואר המחיר ירד עוד יותר.

שאלה לבעלי נסיון עם מאיר טרייד אין.

האם המחירון הקובע הוא של לוי יצחק כפי שמעודכן באותו עת או לפי המחירון שכנראה משוקלל לפיהם?

האם בנוסף למחיר המחירון האמיתי, יהיה ניתן לגרד עוד הנחה? שכאמור רכבי וולו נפגעים הרבה יותר במחירון ובכלל השוק של יד שניה על הפנים בשנים האחרונות.

אשמח לתובנות מאלו שהתנסו איתם.

תודה

פורסם (נערך)

רק אל תצעק ששוק יד2 על הפנים.

המחירים באתר הם רק לתצוגה. כולם יודעים שמחיר השוק נמוך משמעותית ובסוף זה מתכנס לשם, גם במגרשי מאיר טרייד ובניו .(כי הם לא חיים בוואקום).

שוק טורקי לכל דבר ועניין. תתמקח ותבוא מוכן.

חבר בא לקנות נעלים במגה ספורט. על התווית רשום ₪800.התחיל מו"מ . בדק מול אמזון : ₪620 עד הבית. המוכר מיד הוריד ל 620. החבר עדיין לא היה בטוח והתחיל לצאת . המוכר צעק 600 והחבר יצא עם נעליים חדשות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

האם המחירון הקובע הוא של לוי יצחק כפי שמעודכן באותו עת או לפי המחירון שכנראה משוקלל לפיהם?

ניסחת את השאלה כאילו הם התחייבו או הצהירו איפשהו שמחירון כלשהו קובע.

שוק חופשי. המחירון. נותן כיוון כללי.

זכותם למכור במחירון או ביותר וזכותך לשאוף לפחות.

תבוא מוכן למו"מ

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם
שלום,

לאחרונה אני מתחיל לפזול לכיוון וולו S60 R שנת 2016. לאור היחס של מחיר-תמורה מהגבוהים בקטיגוריה. משום מה ירידת הערך של וולוו גבוהה ביחס לשאר המתחרים בקטיגוריה.

משיטוט באתר מאיר טרייד אין, המחיר מחירון של הרכב שמוצג באתר גבוהה משמעותית בחלק מהמקרים מהמחירון בפועל. וזה עוד מחירון דצמבר

אני מאמין שבינואר המחיר ירד עוד יותר.

האם בנוסף למחיר המחירון האמיתי, יהיה ניתן לגרד עוד הנחה? שכאמור רכבי וולו נפגעים הרבה יותר במחירון ובכלל השוק של יד שניה על הפנים בשנים האחרונות.

אשמח לתובנות מאלו שהתנסו איתם.

תודה

בדרך כלל חברות טרייד משקללות במחירון את כלל המרכיבים ולא רק את הבסיס כמו שנהוג להסתכל

ייתכן והכניסו בפנים תוספות על דגם, חודשי עליה לכביש, ק"מ ויד

ישנם מקרים שרכב גם עובר השבחה ויש על כך תוספות במחירון גם כן על פי חוברת לוי יצחק שלא תמיד מעודכנת בד בבד מול המחירון באתר

לגבי ניסיון איתם, אני בטוח שאם תראה רצינות וכוונה אמיתית לרכוש יבואו לקראתך במשהו אך לא בהכרח מחיר, מאיר היא חברה מאוד שירותית ועוף די מוזר (לטובה) בענף הרכב

אתה בנוסף בחרת רכב נישתי לא רגיל, כך שייתכן והמכירה העתידית שלך תושפע מכך רק לטובה

ממליץ לך לשוחח פה עם יוזר asafasraf הוא עובד בחברה באגף אחר ואני מאמין שישמח לעזור לך או לכוון אותך לגורם רלוונטי

Confidence In Motion

פורסם

כנראה שכל מקרה לגופו.

יש לי חבר שקנה שם S60 T5 RD שנת 2015ולאחר מו"מ מתיש של מספר מפגשים הצליח להוריד אותם בסביבות 10% מתחת למחירון. (+צמיגים חדשים ברמה)

חבר אחר קנה שם במחירון .

זה עניין של יכולת מיקוח בשילוב הרצון שלהם לנקות את המלאי באותו הרגע .

נראה שהשוק של הרכבים האלה התעורר והם נחטפים מהר מהטרייד - אנשים מגלים את התמורה לכסף מול המחירון הנמוך .

אני מניח שזה גם ישפיע על רמת הנכונות שלהם להתגמש במחיר. לדעתי יותר חשוב למצוא רכב במצב מעולה ,עם ק"מ נמוך וללא תאונות מאשר להוריד אי אלו אלפים בודדים במיקוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...