Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזיק בפיקנטו 2014

מחירון 35,500

חושב למכור ולקנות רכב בחצי מחיר. ובכך גם ארוויח את הרווח מן המכירה, וגם לא אצטרך לעשות ביטוח מקיף יותר. מדובר בחיסכון משמעותי

הכיוון הוא רכב קטן גיר אוטומטי

בסך הכל מה שהכי חשוב זה אמינות וצריכת דלק, ואם אפשר שגם יראה סביר.

מה אני יכול להביא בתקציב הזה?

פורסם

אתה לא תרוויח שום דבר כי בסכום של 15 אלף אתה בקלות יכול ליפול. אם היה לך רכב ששווה 100 אלף שקל והיית רוצה לקנות ב 25 אלף...נו מילא. אבל פה מה תקנה? אוטו ישן ולא בטיחותי? שאתה לא יודע מה המצב המכאני שלו? שאתה לא יודע כמה תאונות עבר? שאולי הגיר שלו דפוק?.

פורסם

אישית הייתי נשאר עם הפיקנטו.

אתה תקנה רכב ישן יותר שיכול להתגלות כפחות אמין ואז תאבד את כול הרווח שלך.

בפיקנטו אם לא קנית מליסינג יש לך אחריות על מנוע וגיר לעוד שנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
סיריון.

סיריון מעולה אבל הבעיה היא שזו ירידה של 6 שנתונים לכיוון 2008 .

פותח הנושא,מה ש"תחסוך" בביטוח (1500 עד 2000 שח ),אתה עלול לשלם בבלאי לרכב ישן יותר,קשה למצוא רכבים כאלו שמורים ומטופלים.

לפני כמעט 4 שנים דגתי בחכתי לטובת אחי הקטן אחת-יד ראשונה עם 56000 קמ והוא מבסוט עד הגג גם היום.

נסה לחפש בלוחות ואם תמצא מתאימה,בדוק את עניין ההגה החשמלי היטב-יש שם תקלה שחוזרת על עצמה וכבר נדונה

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?548677-הגה-חשמלי-לא-עובד-דייהטסו-סיריון-2008

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה אוטומט? זה הכיוון הלא נכון בתקציבים האלו. אם אתה מוכן לקצת (הרבה) ספרטניות ולהעביר הילוכים לבד, אולי תוכל למצוא פנדה / 107 / c1 / אלטו בתקציב, בלי ירידה דרסטית בשנתון. אם (בדגש על "אם") יתמזל מזלך ותמצא רכב טוב, תוכל בסה"כ לחסוך (קצת) בביטוח, בירידת ערך ואפילו בצריכת דלק.

הבעיה בהחלפה כזו היא שמצד אחד החיסכון הוא לא כזה דרסטי, ומתד שני זה הרבה עניין של מזל. בעלי רכבים בתקציבים כאלו נוטים לא לטפל בהם בנדיבות, והתוצאה עלולה להתפוצץ במשמרת שלך. השאלה היא מה קורה אם אין לך מזל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שאלה משמעותית היא מה הנסועה הממוצעת שלך?

נמוכה מאוד - יכול להיות שאכן "תרוויח" משהו מהמהלך, אבל בכל מקרה הרווח יהיה קטן מאוד ובעיקר מירידת ערך נמוכה.

ממוצעת וגבוהה - קרוב לוודאי שלא תרוויח כלום פשוט תוציא את ההפרש מידי פעם במוסכים.

פורסם

חסרים עוד שני נתונים שיכולים להבהיר מעט יותר את התמונה:

האם זו פיקנטו עם מנוע 1000 או 1200 (המנועים הקטנים יותר מעט יותר חלשים וצריכת הדלק שלהם גבוהה- כן,אפילו בהשוואה לדייהטסו סיריון ואז:ככל שנוסעים יותר,החיסכון אך ורק במרכיב הדלק גבוה יותר) ?

האם הרכב שלך היה בליסינג /השכרה ? (אם כן,אתה תמכור את הפיקנטו ובקצת פחות (הפרש של 8-10K מקסימום) תקנה את הדייהטסו.

מספיק שתיפול על רכב לא בכי שמור ומטופל ומה שיצא מכל העניין ייקרא "הלכה חמורו".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם כל הבעיה שלך באחזקת רכב זה הפער השנתי בין מקיף לצד ג, אני מציע לך בחום לא להחזיק רכב בכלל

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...