Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקחת את הילדים (יותר נכון שהילדים מעוניינים לקחת אותי), מצאתי משחק רלוונטי בחוה"מ פסח 12.4 נגד בילבאו

אבל התאריך כרגע לא סגור. האם זה בגלל שהוא תלוי באיך הליגה תתקדם?

באופן כללי מה עדיף לקנות כרטיסים מהאתר הרשמי של ברצלונה ולתפור לינה וטיסה מסביב או שכדאי לקחת חבילה מוכנה למשחק?

אשמח לעצות.

פורסם

אני לא מבין בכדורגל, אבל מישהו יכול להסביר לי למה לו"ז של כל קטגוריית מירוצים, החל מהליגה למקומות עבודה בקארטינג דרום ג' ועל לפורמולה 1, מפורסם חודשים מראש ובאחת הליגות הבכירות בעולם הלו"ז הוא גמיש ("יום לפה, יום לשם")?

איך אפשר לקנות כרטיסים ככה?

איך אפשר למכור (ולקנות) חבילות ככה ("וואלה- טורס" ושת')?

הבנתי שזה קשור לשידור המשחק בטלוויזיה, או משהו.

(היה סיכוי קלוש שאחי יצטרף אלינו לטיול לספרד, במאי האחרון וניסינו לשלב משחק במדריד- נכנעתי אחרי שהבנתי שיום ושעת המשחק יקבעו שבוע- שבועיים לפני).

תודה לעונים.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

כי יש הרבה אילוצים שאי אפשר לדעת מראש כמו משחקי ליגת אלופות (קבוצות צריכות מינימום ימים של מנוחה), משחקי גביע ועוד, ככה שי אפשר להכין לו"ז קבוע מראש.

פורסם
כי יש הרבה אילוצים שאי אפשר לדעת מראש כמו משחקי ליגת אלופות (קבוצות צריכות מינימום ימים של מנוחה), משחקי גביע ועוד, ככה שי אפשר להכין לו"ז קבוע מראש.

טוב אחכה לתאריך סופי , ממה שראיתי כל משחקי הליגה הם ביום ראשון ואם המשחק יזוז בשבוע זה הופך את זה ללא רלוונטי.

פורסם
בשבוע שלם הרבה פחות סביר שהוא יזוז, כן אפשרי שיזוז לשבת או במקרים נדירים אפילו שישי/שני.

תודה, אם זה המצב אז אפשר להזמין כרטיסים יחסית בשקט

כרגע במשחק ב 12.4 שזה יום ראשון וחול המועד הוא 9-14.

פורסם

לא סביר שהמשחק יזוז בשבוע. גם לא סביר שיזוז ליום שני, אבל זאת אופציה מעט יותר הגיונית.

סיכוי קלוש שהמשחק ישוחק בשישי אבל גם קיים.

אני הייתי סוגר ברצלונה מחמישי עד שני וככה ישן בראש שקט.

שים לב שהמשחקים לא תמיד משוחקים בערב. לפעמים מדובר על משחק ב 2 בצהריים (חריג) או ב 5 אחה"צ (נפוץ יותר).

פורסם

יכול לשתף את הקישור לאתר הרשמי שהזמנת ממנו?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

כרטיסים נרכשו מהאתר הרשמי של FCB במחיר 110 יורו לכרטיס (מיקום 1ST CORNER) :

https://buy-tickets.fcbarcelona.com/football_smartbooking/tickets.html?performanceAk=FCB.EVN13.PRF22&locale=en_GB&_ga=2.172319203.1386753786.1578255968-1931554531.1577884871

כרטיסי טיסה במחיר כואב של ~ 500 דולר לכרטיס לתאריכים 9-14.

כרגע מחפש לינה ב airbnb

• תוכן חדש...