Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נתקל בזה?

מדובר בפיג'ו 3008 חדש בקושי עם 300 ק"מ על השעון, כמובן שבמשך השבוע נבדוק במוסך, הרי יש אחריות,

אך מישהו אולי נתקל בזה מקודם? תא מטען חשמלי לא נפתח כאשר הרכב מונע, נשמע מתנתק כזה מהנעילה משמיע 3 ביפים וזהו, אפשר לפתוח ידנית, אך חשמלי לא עובד, הבעיה קוראת רק כאשר הרכב מונע, כאשר הרכב כבוי תא המטען החשמלי עובד בצורה תקינה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק בספר הרכב.

לדעתי אתה מנסה לעשות פעולה אסורה (כל התנאים לכך שתא המטען יפתח באופן בטוח - לא מתקיימים) ולכן הרכב מונע את פתיחת תא המטען. זאת גם הסיבה ששאלו אותך אם אתה עושה את זה תוך כדי שהרכב בהילוך או ללא בלם יד.

(וכמובן - תוודא מה ההודעה שצצה לך בצג ההודעות של הרכב. אם זה לא מתורגם לעברית - העבר את זה לאנגלית ואז תבדוק שוב).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה עך התגובות,

הרכב בPARKING,

בלם היד פעיל באדום,

אין וו גרירה, למען האמת אין התקנות בכלל לא מקומיות ולא כלום, זו היתה אחת הדרישות בקניית הרכב, לא להתקין כלום ממש כלום, לקבל אותו מקורי לחלוטין.

פורסם

זה כנראה דורש בדיקת מוסך,

הקטע ב3008 הוא שכאשר הרכב כבוי זה עובד תקין,

היום נבדק משהו מעניין,

אם אני מבטל את הפעולה החשמלית דרך ההגדרות במערכת המולטימדיה, אז אני מקבל את אותה ההתנהגות גם כשהרכב כבוי.

וברגע שמפעילים את זה שוב, הכל חוזר לעבוד כשהמנוע דומם עד לרגע שמניעים.

פורסם

קנית אוטו בכמעט 200 אלף שקל. למה אתה לא משקיע קצת זמן לקרוא את הספר שלו?

בטוח שמצויין שם באיזה תנאים המערכת לא עובדת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

זה לא אני, זה אח שלי,

בכל מקרה, הנושא צץ אתמול בערב, היום כבר בעבודה, שיהיה זמן יבדוק, ובטח אם צריך גם יסע למוסך.

בינתיים זה נשמע כמו תקלה או באג במערכת, זה ייבדק בקרוב והיה יותר חכמים.

פורסם

בינתיים זה נשמע כמו תקלה או באג במערכת, זה ייבדק בקרוב והיה יותר חכמים.

או שאתם לא יודעים איך המערכת פועלת וחושבים שזאת תקלה או באג.

יותר מהר לנסוע למוסך, להמתין ליועץ שירות , לפתוח כרטיס, שיבדקו ובסוף יסבירו לכם שהמערכת לא עובדת כי x וזה רשום בספר.

אף פעם לא אבין אנשים שלא קוראים את חוברת ההפעלה למוצר ( ביחוד יקר) שהם קונים.

בהצלחה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...