Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב נייד של אשתי התחיל לקרטע (בן 3 וחצי) אחרי שנפל לא מעט ותוקן כבר פעם אחת כנראה הגיע זמנו (המסך מרצד, לפעמים עם פסים ולפעמים מחליף צבעים).

 

פעם הייתי מבין בזה משהו והאמת היום אין לי מושג בזה ואני לא הולך לחרוש את הרשת כדי לחזור להבין בזה, נראה כמו יותר מדי מידע שאין לי צורך בו.

 

אשתי מורה, הצרכים דיי בסיסיים (וורד, אינטרנט, יוטיוב) אבל עדיין שלא יהיה עגלה (מה שיש לה עכשיו i5 עם מפרט דיי טוב לגילו), בא לה מסך מגע, אם אפשר מקלדת מוארת, גודל בינוני, שרידות גבוהה (היא ושמירה על דברים לא ממש הולכים ביחד).

 

תקציב עד 3000 אבל אם ניתן לסגור ב 2000 אני אשמח.

 

תודה למייעצים.

 

 

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תשיקע במחשב מסדרה גבוהה, כזה שנועד לספוג חבלות, גם אם זה על חשבון המפרט. i3 משולב עם 8 ג"ב RAM ו-SSD אמורים לתת ביצועים מספקים בדרישות שתארת. לשקול רכישת מחשב "13-14, מה שיעלה את המחיר אבל תמורת זה יפחית במשקל ואולי ישפר גם את אורך חיי הסוללה בין טעינות.

 

וחוץ מזה, כדאי להשקיע בתיק איכותי ומרופד, כזה שיספוג את אנרגיית ההתנגשויות. גם אם התיק לא ממש אופנתי.

 

לטעמי מסך מגע במחשב בתצורה רגילה הוא מיותר, אבל יכול להיות נחמד במחשב שיכול להיות מוצב כטאבלט. מצד שני, הגמישות הזו פוגעת בעמידות הפיזית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מסך מגע מקפיץ את המחיר (לפחות בארץ ) מעל התקציב.

לבת שלי קניתי כזה דבר:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29543

 

בינתיים כבר נפל ממיטת גלריה (גובה של קומתיים ) ולא נשבר.

 

ברגע שמוותרים על מסך מגע, המחיר יורד

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=30480

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...