Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום גיליתי קילוף קטן בצד הצמיג( בתמונות), האם קילוף

כזה הוא צמיג פסול שמחייב החלפה או שהכל טוב ואפשר להיות רגוע?

נ. ב חיווי לחץ הצמיגים ברכב הפוך( לחץ של אחורי ימיני מוצג כלחץ של שמאלי קדמי. האם לכל גלגל יש מיקום משלו ואסור להחליף אותם?

תודה מראש לעזורים

20190809_220506.jpg

20190809_220436.jpg

20190809_220327.jpg

פורסם

א. אני אישית לא רואה בעיה בטיחותית.

לא רואים את הרשת הפנימית של הצמיג. זה נראה לי יותר שפשוף מאשר קרע מסוכן.

ב. אין בעיה של חיישני אוויר, כל עוד אתה מודע איך עשו הצלבה. אבל מה שמומלץ, זה לעשות רוטציה קדימה/ אחורה באותו הצד ולא הצלבה, כדי לא לשנות את כיוון הסיבות של הצמיג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רק כדי לתת תמונה מלאה-עומק ה"חור" הוא כ2/3 מ"מ לבפנים, אכן לא רואים את הרשת. באיזה מצב הצמיג נחשב פסול?

פורסם

כאשר רואים את הרשת או ישנו סדק עמוק שעלול להתרחב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל קרע בדופן הצמיד הוא בעייתי, בלי קשר אם רואים או לא את הרשת חיזוק או הצד השני של הצמיג .

הקרע במקרה זה הוא ברצועה העבה של הצמיג, זאת שמגינה על החישוק, אבל בכל זאת בעייתי ודורש החלטה של צמיגאי האם כדי להחליף.

שם לב כי קיים סדק מתחת לקילוף הזה שעלול להיות זה שיכריע כי הצמיג פסול.

פורסם
כל קרע בדופן הצמיד הוא בעייתי, בלי קשר עם רואים או לא את הרשת חיזוק או הצד השני של הצמיג .

הקרע במקרה זה הוא ברצועה העבה של הצמיג, זאת שמגינה על החישוק, אבל בכל זאת בעייתי ודורש החלטה של צמיגאי האם כדי להחליף.

שם לב כי קיים סדק מתחת לקילוף הזה שעלול להיות זה שיכריע כי הצמיג פסול.

איפה ראית סדק? אני לא מצליח להבין.

בכל מקרה אלה צמיגים סיניים שהורכבו באוטוסנטר שמהם קניתי את הרכב,גם ככה תכננתי להחליף אותם מתישהו, עכשיו יש סיבה

פורסם

צמיגים סיניים זה עניין יותר בטיחותי מהקילוף הזה!

ממליץ להחליף את הצמיגים במיוחד אם הם לא חדשים כבר, למותג איכותי.

הקילוף הזה שטחי, היה לי כזה באחד מהרכבים שלי ונסעתי עם הצמיג עוד 3 שנים נוספות עד שהוחלף, הכל היה בסדר.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...