Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה FR 2012/13 או רפרנס 2014-16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אשמח לשמוע מה דעתכם - מתכנן לקנות בתחילת שבוע הבא.

מתלבט בין שתי אופציות,

סיאט איביזה 2012 FR, ומנגד סיאט איביזה 2014-16 רפרנס.

מצד אחד 2012 נשמע לי קצת וותיק כבר, ולמרות שבשנה הזאת ה-FR זה רק גימור...משהו מושך אותי לשם

מצד שני - בתוספת צנועה יחסית לשנתון של 7,000 +- אוכל להתקדם לשנתון חדש יותר אבל עם דגם בסיסי.

התקציב עומד על 35-40 אלף ש"ח, מעדיף להשאר על הצד הקרוב של הסקאלה

לצורך ההשוואה בינהם, מדובר בגיר ידני, מנוע 1.2 (הFR מגיעה עם 105 כ"ס והחדשות יותר 90 כ"ס)

מתכנן להחזיק את הרכב בסביבות ה3 שנים, מנסה להבין אם המנוע/גיר/רמת אמינות יחסית עברו שדרוג משמעותי

בשנים האלה, ברמה ששווה לוותר על האבזור של הFR לטובת משהו חדש יותר. כנל לגבי שוק למכירה עתידית.

אשמח לשמוע בעד ונגד ומחשבות כלליות. תודה ואחלה של סופ"ש!

עריכה אחרונה על ידי Tal7
פורסם

קשה לומר מה עדיף כי זה איבזור מול שנתון, החל מסוף 2015 האיביזה עברה מתיחת פנים וקיבלה תא נוסעים איכותי יותר.

לכן מה יותר חשוב לך?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קשה לומר מה עדיף כי זה איבזור מול שנתון, החל מסוף 2015 האיביזה עברה מתיחת פנים וקיבלה תא נוסעים איכותי יותר.

לכן מה יותר חשוב לך?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

חשובה לי האמינות היחסית,

בכל אופן ראיתי את ה2012 היום ולא נפלתי בכלל

לא חושב ששווה את הירידה ל2012

מתחיל לחפש הלאה.. FR 2014 + או דגמי בסיס של 15/16.

• תוכן חדש...