Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אבא שלי נוהג על ביואיק לה-קרוס 2011.

נורת האיתות שבתוך המראה הימנית ברכב הפסיקה לעבוד.

הוא שאל במוסך ואמרו לו שצריך להחליף את כל המראה (750 ש"ח + מע"מ). מחיר משוגע.

מצאתי באיביי רק את יחידות התאורה של המראות ב-$50, אבל אין לי מושג האם אפשר להחליף אותן ואם כן, מי יודע לעשות זאת. חשבתי, האמת, שהגיוני שאפשר יהיה להחליף רק את הנורה עצמה, הבית שלה תקין. אבל לא מצאתי שום מידע לגבי הנורות או איך מפרקים שם משהו.

בשני מוסכים טענו שצריך להחליף את כל המראה, אני חושב שאולי כי הם לא יודעים איך לטפל בזה.

אשמח לכל עצה, תודה!

פורסם

ניתן להחליף את יחידות התאורה בניפרד,

המוסך כניראה לא רוצה להתעסק בזה כי מבחינתו זה ביזבוז זמן, ויש סבירות מסויימת לפגיעה בזכוכית המראה אם לא עובדים בזהירות.

לא הצלחתי למצוא מדריך ספציפים לדגם שלך, אבל תעבור על החומר הבא, אולי יתן לך כיוון

תעבור על ההוראות בשירשור הזה (מדובר על דגם 2012, אבל אולי זה לא שונה בהרבה).

https://buickforums.com/forums/threads/replace-mirror-turn-signal-on-2012.35591/

תראה את הסרטון הזה, אמנם זה שברולט וולט, אבל לGM יש הרבה חלקים משותפים בין הדגמים השונים

פה תוכל לראות תרשים פיצוץ של החלקים המרכיבים את המראה שלך

https://www.wholesalegmpartsonline.com/showAssembly.aspx?ukey_assembly=381556&ukey_make=1022&ukey_model=14442&modelYear=2011&ukey_trimLevel=14678&searchString=mirror

יום טוב גם לך

פורסם

הייתי מנסה להרים טלפון להרקולס-גורקביץ', כמי שמתעסקים במראות וחלקיהן - אולי יש להם פתרון לזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשביל לפתוח כמה ברגים צריך קצת ראש, ידיים טובות וסבלנות.

אה וגם תושייה למצוא את המדריך.

אם אין לך רצון לשלם למוסך, תתחיל לחפש מדריכים, זה לא באמת מורכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מניסיון ברכב אחד שבו בוצע פירוק המראה לגורמים דווקא מורכב למדי.

הבעיה שכדי להשיג גישה (ואני לא מתייחס לרכב המדובר שאינני מכיר) צריך לפרק את הזכוכית מתוך שיני הפלסטיק הפנימיות שאוחזות אותה. זה טריקי ועלול לגרום לשבר באחת השיניים.

לאחר הוצאת הזכוכית (ושוב, אינני מכיר את הרכב המדובר) ניתן בוודאי לפרק ולהחליף את מערכת האיתות.

יתכן שצריך גם להתעסק בפירוק חוטים מתוך קונקטור בצמה בתוך הראי.

יש בפורום מישהו שהוא בעל סבלנות וידי זהב וכבר עשה זאת לא פעם.

נסה לבקש עזרה ואולי יסייע לך.

יוסי

פורסם

תודה לכולכם!! המון מידע מעולה.

עברתי על הלינקים וקראתי, ונראה לי שזה גדול עלי לעשה-זאת-בעצמך. אני חושב שעדיף לגשת לאיש מקצוע שיפתור את הנושא, השאלה אם יש מישהו שידע לטפל במראה ולא להחליף את כל החלק.

אנסה חשמלאי רכב, אבל איזה? יש מישהו שמתמחה באמריקאיות שאפשר להמליץ עליו?

תודה שוב לכולכם! איזה כיף של קהילה.

פורסם

תבדוק בביטוח מקיף ... יכול להיות שיש לך ביטוח פנסים ומראות בהשתתפות עצמית של 250 ש"ח.

ואז זה יעלה לך רק 250 ש"ח להחליף את המראה בשלמותה

פורסם
תבדוק בביטוח מקיף ... יכול להיות שיש לך ביטוח פנסים ומראות בהשתתפות עצמית של 250 ש"ח.

ואז זה יעלה לך רק 250 ש"ח להחליף את המראה בשלמותה

לא יעזור לו, ביטוח מראות מכסה אך ורק שבר בזכוכית המראה, ואך ורק החלפת הזכוכית בלבד.

זה אני אומר כתוצאה מסקר שוק רחב שביצעתי בנסיון למצוא ביטוח שמכסה את כל מכלול המראה בשלמותו, כי ברכב הנוכחי שלי המראות יחסית שבירות מאוד.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

הזוי... אז על מה משלמים 250 ש"ח השתתפות עצמית? אם כל הפנס עולה 740 .. כמה עולה רק המראה עצמה.

אבל בכל מקרה אם יש לו את הביטוח.. אז זה יותר מרגיע לנסות לפרק לבד... מקסימום המראה תישבר .. והביטוח יכסה.

ואולי צריך לשלוח למהנדסים של ביואיק את הסרטון של החלפת נורה (שעולה פחות משקל) בטויוטה

[video=youtube;Tnha-4yyeMo]

עריכה:

זה מה שמופיע לי בפוליסה - איך אני מוצא את פרק 4 סעיף ט?

כיסוי פנסים.JPG

מדהים שעדיין נותנים לערוך את ההודעה פעם שנייה , מצאתי את הפוליסה המלאה..

זה כולל את כל בית המראה .. עד מחיר של 2500 ש"ח.

https://www.hcsra.co.il/Policies/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%94%20%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97%20%D7%A8%D7%9B%D7%91%20%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%20%D7%95%D7%9E%D7%A1%D7%97%D7%A8%D7%99%20%D7%A2%D7%93%203.5%20%D7%98%D7%95%D7%9F%20%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%A3%20%D7%9E%202018.pdf

עריכה אחרונה על ידי korola
  • תוכן חדש...