Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת קנייה מאליבו 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מעוניין לרכוש שברולט מאליבו שנת 2005

בבדיקה עלה כי הרכב מתחמם אבל זה יכול להיות מכמה סיבות אמרו ומחר אנחנו בודקים את זה

בעל הרכב אמר שהוא ידאג לזה ולטיפול ואחר כך נעשה את הקנייה

מצרף לכם את הבדיקה של המכון אשמח לתשובה אם הרכב שווה משהו או לברוח ממנו

פורסם

אם בעל הרכב מתקן שיתן לך את החשבונית כולל פירוט מה נעשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להתחממות סיבות רבות ואם הבעיה לא בראש המנוע אולי היא ברדיאטור סתום/משאבת מים גמורה (ואם הבעיה באמת המשאבה העבודה לא זולה ולא פשוטה).

קשה לי להאמין שירשם רכב מתחמם ככסת"ח וזה אומר,שאם אתה מעוניין ברכב,שהמוכר יתקן את הליקוי וכדאי לחזור לבדיקה נוספת (המכון אם ניתן/במוסך מטעמך) לוודא שאכן הכל תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני הייתי מוותר על הרכב מהסיבות הבאות:

1) הרכב מוזנח ולא מטופל.

2) אי אפשר לדעת מה ההחממות גרמה עד עכשיו למנוע, ולא ברור אם התיקון יהיה מוצלח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב מוזנח, תתרחק כמו מאש! לא כדאי להתעסק עם אמריקאית ישנה שהזניחו אותה. למשל מספיק רק שהרכב מתחמם ולאורך זמן במקום לטפל בבעיה ממלאים כל הזמן מים רגילים או מים לא 50/50 והם יכולים לאכול את האטם ראש מנוע.

חוץ מזה, הספק נמוך בסעיף המנוע. תתרחק.

יש לא מעט היצע ביד 2 לרכב הזה, תחפש אחד אחר מקסימום.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יש פה רשימת תיקונים שתעלה פעם וחצי מהאוטו.

לא מדובר רק על התחממות אלא על לחץ בצנרת (דליפת קומפרסיה למערכת הקירור), מזגן, נזילות שמן, בולמי זעזועים, תותבים במתלים, תקלות במנוע ועוד.

זה רכב למכירה לפי משקל או למוסכניק שיתקן תיקונים כדי להחביא את התקלות ולהעיף לפראייר הבא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...