Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען קוראי הפורום אני מבקש ממך לפרסם את שמו של המוסך כדי שניזהר.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

אוקיי אז לאחר בירור קטן במוסכים שלא מתמצאים בסוג האוטו שלי אך הם כן מכירים מוסכים טובים כולם!!!!!!! ואני כולם כולל המוסך המרכזי של קרייזלר כולם המליצו דווקה על המוסך שלי ואני לא אמרתי להם אפילו את שם המוסך!!! אז הגעתי למסקנה שקיבלתי אוטו מקרייזלר שהוא אחד במיליון ומתקלקל כל הזמן אין מה לעשות! אני מסתכל על העובדות והעובדות מראה שכל המוסכניקים שאנחנו שאלנו ולא אמרנו להם באיזה מוסך מדובר, כולם המליצו על המוסך שלי.

אז המוסך ישאר בלי שם כי לאור כל ההמצלצות זה לא טעות שלהם !!

פורסם
אוקיי אז לאחר בירור קטן במוסכים שלא מתמצאים בסוג האוטו שלי אך הם כן מכירים מוסכים טובים כולם!!!!!!! ואני כולם כולל המוסך המרכזי של קרייזלר כולם המליצו דווקה על המוסך שלי ואני לא אמרתי להם אפילו את שם המוסך!!! אז הגעתי למסקנה שקיבלתי אוטו מקרייזלר שהוא אחד במיליון ומתקלקל כל הזמן אין מה לעשות! אני מסתכל על העובדות והעובדות מראה שכל המוסכניקים שאנחנו שאלנו ולא אמרנו להם באיזה מוסך מדובר, כולם המליצו על המוסך שלי.

אז המוסך ישאר בלי שם כי לאור כל ההמצלצות זה לא טעות שלהם !!

תסלח לי אבל אתה ממש ממש טיפש.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

באמת בלי לפגוע בך או משהו, זה פשוט עצוב עד כמה שאנשים תמימים ופריארים, אני מקווה שאתה שם לב שפשוט מאוד שודדים אותך לאור יום, הרי כל פעם שאתה יוצא מהמוסך עוד משהו מתקלקל ועוד מחייבים אותך על תיקונו, נגיד וזה קרה פעם אחת, אז עוד אפשר לדבר על צירוף מקרים נדיר.

אבל 3 פעמים , תעשה לי טובה תפקח עיניים ותתרחק משם, או שבעצם את מיליונר ולא אכפת לך מהכסף כל כך , במקרה כזה שיהיה לך רק לבריאות.

אבל אני לא מבין למה אתה לא מוכן לתת את השם של המוסך יש אנשים נורמלים במדינה שלא רוצים ליפול כמוך.

בכל מקרה מדחס כמו של הרכב שלך עולה בדיוק 1970 ש"ח כולל מע"מ {בדקתי}, אבל אני מצטער אני לא יכול להגיד לך היכן ביגלל שאני לא רוצה לפגוע ביחסים המעולים שלך עם המוסך המעולה שלך {הרי כולם ממליצים עליו}

פורסם

חברי פורום יקרים לא להתעצבן בבקשה!

לשם כך קיימים אנשים תמימים, ובלשון העם פריירים, וכמו שכבר כתבתי בהודועותי הקודמת,

שקיימים מוסך "צייד פריירים" המוסך צד פריירים ברשתו, הלקוח מודה לו וממשיך להזין אותו, ולא רואה את הכתובת על הקיר, תניחו לו, יש לו כנראה , הרבה כסף מיותר, וזכותו לפזר אותו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...